ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Μια οικογένεια!

Μια οικογένεια!

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (7/4) στο Ρέντη η τελική φάση του 1ου Τουρνουά των Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Αττική.
Στο τουρνουά συμμετείχαν οι Σχολές  Αλίμου, Βάρης, Ελαιώνα, Παλλήνης, Χαλανδρίου, Ταύρου, καθώς και Μεγάρων, Χαλκίδας, ενώ τη διοργάνωση επισκέφτηκε και αντιπροσωπεία με αθλητές, προπονητές και γονείς από την Σχολή της Ξάνθης.

Περισσότεροι από 400 νεαροί ποδοσφαιριστές, αγωνίστηκαν με πνεύμα ευγενούς άμιλλας στα γήπεδα που προπονούνται οι πρωταθλητές της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού, γεμίζοντας χαρά τους γονείς τους που παρακολούθησαν τους αγώνες από τις εξέδρες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στην ηλικιακή κατηγορία 2001 – 2002 νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού του Ταύρου που επικράτησε στον μεγάλο τελικό της Σχολής του Χαλανδρίου με 3-1.

Στην ηλικιακή κατηγορία 2003-2004 η Σχολή Ποδοσφαίρου της Βάρης κατέκτησε την πρώτη θέση νικώντας την Σχολή του Αλίμου με 3-1.

Πέραν του αγωνιστικού μέρους, οι αθλητές του πειραϊκού συλλόγου και οι γονείς τους είχαν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τον προπονητή της επαγγελματικής ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος φωτογραφήθηκε με τα παιδιά των Σχολών Ποδοσφαίρου. Ο κ. Βαλβέρδε δήλωσε χαρούμενος για την παρουσία των παιδιών στο Ρέντη, προσθέτοντας ότι αυτοί οι νεαροί αθλητές μπορούν να αποτελέσουν το μέλλον του Ολυμπιακού.

Μετά τη λήξη των αγώνων, έγιναν οι απονομές των επάθλων στους νικητές από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Θρύλος Α.Ε., κύριο Γιώργο Παύλου, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην σημασία του τουρνουά, το οποίο δίνει την δυνατότητα στην ευρύτερη οικογένεια του Ολυμπιακού να έρθει πιο κοντά. Συνεχίζοντας τόνισε την αναγκαιότητα και παράλληλα την επιθυμία των Σχολών για τη διεξαγωγή περισσότερων παρόμοιων διοργανώσεων, όπου οι αθλητές έχουν την δυνατότητα να μάθουν μέσα από τους αγώνες και να αναπτύξουν το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθε. Επιπλέον εξέφρασε τη βούληση της Διοίκησης για την καθιέρωση του τουρνουά ως ετήσιου θεσμού και την επέκτασή του σε πανελλαδικό επίπεδο όπου θα εντοπίζονται τα νέα ταλέντα του Ολυμπιακού. Ο κ. Παύλου κατέληξε τονίζοντας ιδιαίτερα ότι είναι πολύ σημαντική για τους γονείς η συμμετοχή των παιδιών τους σε ένα τουρνουά το οποίο διοργανώνεται με τις προϋποθέσεις και τις προδιαγραφές που εγγυάται η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις, σύντομοι χαιρετισμοί και παράδοση δώρων στα παιδιά από τους Αντιπροέδρους της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, κ. κ. Σάββα Θεοδωρίδη και Γιάννη Μώραλη, τον Γενικό αρχηγό της πρώτης ομάδας, Τάσο Μητρόπουλο, από τον Διευθυντή της Ακαδημίας, Χαράλαμπο Ζελενίτσα, τον Τεχνικό Σύμβουλο και Scout, Γιώργο Αμανατίδη, και το στέλεχος της Ακαδημίας, Βασίλη Νάνο. Βραβεία παρέδωσαν, επίσης, ο εκπρόσωπος του Ομίλου Forthnet, επίσημου χορηγού των Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Ανανιάδης, και ο εκπρόσωπος της PUMA, επίσημου προμηθευτή ιματισμού των Σχολών, Ερρίκος Ασλάνης.

Οι εκπλήξεις για τα παιδιά και τους γονείς συνεχίστηκαν όταν οι ποδοσφαιριστές της Α' Ομάδας, Φρανσουά Μοδέστο και Ρόι Κάρολ, εμφανίστηκαν στο γήπεδο και βράβευσαν τους πρώτους σκόρερ και τους καλύτερους τερματοφύλακες της διοργάνωσης! Τα παιδιά πήραν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τα ινδάλματά τους σε μια άκρως εορταστική ατμόσφαιρα.

Για την ιστορία, στις δύο ηλικιακές κατηγορίες  ΜVP αναδείχθηκαν οι Ζιμπίδης (Σχολή Ελαιώνα) και Ράπτης (Σχολή Ταύρου), πρώτοι σκόρερ οι Βοϊδονικόλας (Σχολή Ταύρου) και Κίτσος (Σχολή Βάρης), καλύτεροι τερματοφύλακες οι Κυρίτσης (Σχολή Ταύρου) και Σκαρτσιάρης (Σχολή Ελαιώνα), ενώ τα βραβεία Fair Play πήραν οι Σχολές Αλίμου και Χαλανδρίου.

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά μοιράστηκαν δώρα από την E.A. SPORTS και φρούτα  από την DOLE, η οποία στήριξε το τουρνουά από την έναρξή του.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου