ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Μάτια παντού!

Μάτια παντού! 

7/4/2012

Μάτια παντού! Ο Μασάδο και ο Ινούι.
Το θέμα της παραμονής του Ερνέστο Βαλβέρδε αποτελεί προτεραιότητα στον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, οι Πειραιώτες εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, στη θέση του Αριέλ Ιμπαγάσα και θέλουν κάποιον να καλύψει το κενό του Αργεντινού την επόμενη σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» σκοπεύουν να κάνουν μία καλή επιλογή και φέρονται να έχουν αναθερμάνει το ενδιαφέρον τους για τον Πάουλο Μασάδο (της Τουλούζ) και τον Τακάσι Ινούι (της Μπόχουμ).

Ο 26χρονος Πορτογάλος παρακολουθείται στενά τα τελευταία δύο χρόνια και τον Ιανουάριο, αν η γαλλική ομάδα δεν είχε τρελές απαιτήσεις, θα είχε καταλήξει στον Πειραιά. Τη φετινή σεζόν έχει παίξει σε 30 αγώνες (17 ως βασικός) και το συμβόλαιό του λήγει το 2015. Και τώρα οι Γάλλοι δύσκολα θα «πέσουν», όμως ο διεθνής άσος φέρεται διατεθειμένος να παίξει στον Ολυμπιακό.

Από την πλευρά του, ο 24χρονος Ιάπωνας πήγε το περασμένο καλοκαίρι στην Μπόχουμ και είναι από τα αστέρια της δεύτερης κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος. Ο παίκτης φέρεται να βρίσκεται και στο «στόχαστρο» της Γαλατασαράι, η οποία τον βλέπει κάθε σαββατοκύριακο και παρουσιάζεται έτοιμη να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.

Την ίδια ώρα, υπάρχει το σκάουτινγκ από τους Μπαρμπαλιά (στην Αργεντινή), τον Κοβάσεβιτς και τον Κοκολάκη, οι οποίοι προσπαθούν να βρουν νεαρούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να αποδώσουν άμεσα στην ομάδα και θα τη βοηθήσουν να πετύχει τους στόχους της.

Από τη Λατινική Αμερική έχουν ξεχωρίσει οι περιπτώσεις του Καντέρος (της Βελέζ), του Βαλέρι (της Λανούς) και του Ροζάλες (της Ουνιόν). Από την Ευρώπη υπάρχει η περίπτωση του Μάρκο Βεϊνοβιτς (22 ετών μεσοεπιθετικός της Έρακλες).

Τα αγωνιστικά

Στις 10:30 είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού αγώνα με την Κέρκυρα στο Καραϊσκάκη. Στη συνέχεια ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα ανακοινώσει την «ερυθρόλευκη» αποστολή της αυριανής αναμέτρησης.

Μάλιστα, ο Ισπανός τεχνικός είπε στους παίκτες πως «όλοι θα πάρετε ευκαιρίες στα επόμενα ματς». Οπότε, όλα δείχνουν ότι θα χρησιμοποιήσει κάποια νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών κόντρα στους «Φαίακες», όμως και πάλι οι τρεις βαθμοί αποτελούν μονόδρομο.

  Στις 12:30 οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν την δυνατότητα να πάρουν αυτόγραφο ή να φωτογραφηθούν με τον Γιάννη Μανιάτη που θα βρεθεί στο RED STORE στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».



www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου