ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Ψηφίζουμε τώρα Red Drops, είμαστε 5% πίσω…

Ψηφίζουμε τώρα Red Drops, είμαστε 5% πίσω… 

5/4/2012

RED DROPSΗ τελική φάση του διαγωνισμού για το ποια ομάδα τσιρλίντερς θα χορέψει στο Φάιναλ-4 της Ευρωλίγκας κοντεύει να ολοκληρωθεί. Ψηφίστε τις δικές μας Red Drops για να συνοδέψουν τον Θρύλο μας στην Κωνσταντινούπολη.
Οι όμορφες μαζορέτες του Ολυμπιακού ή αλλιώς «Red Drops», έχουν προκριθεί στον τελικό του διαγωνισμού κόντρα στις αντίστοιχες της ΤΣΣΚΑ, της Πρόκομ και της Ζαλγκίρις. Από τις 02 Απριλίου τρέχει η τελική ψηφοφορία για την ανάδειξη της νικήτριας ομάδας. Αυτή τη στιγμή προηγείται η Ζαλγκίρις με ποσοστό 37% και ακολουθεί ο Ολυμπιακός με 32%. Πάμε όλοι να ψηφίσουμε τις «ερυθρόλευκες» τσιρλίντερς ώστε να τις δούμε εμείς και όλη η Ευρώπη να χορεύουν στους αγώνες του Φάιναλ-4.
Αναλυτικά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να ψηφίσετε τις Red Drops είναι τα εξής:
1. Αρχικά μπαίνετε εδώ: http://efesdancesquareoff.euroleague.net/
2. Στη συνέχεια πατάτε στην ένδειξη YES.
3. Κάντε κλικ στην κοπέλα ή το σήμα του Ολυμπιακού.
4. Αν κάνετε κλικ στην κοπέλα συμπληρώνετε όλα τα στοιχεία που σας ζητούνται βάζοντας κανονικό email. Αν κάνετε κλικ στο σήμα τότε θα πρέπει να κάνετε μετά κλικ και το VOTE, και μετά συμπληρώνετε όλα τα στοιχεία που σας ζητούνται βάζοντας κανονικό email.
5. Θα λάβετε ένα activation link (σύνδεσμο ενεργοποίησης) στο mail που δώσατε παραπάνω και μαζί έναν κωδικό πρόσβασης.
6. Κάνετε κλικ πάνω στο activation link και πατάτε ξανά στην ένδειξη YES.
7. Πατάτε ξανά πάνω στην κοπέλα του Ολυμπιακού ή το σήμα (όπως παραπάνω βήμα 4).
8. Αριστερά υπάρχουν δύο κουτάκια. Στο πάνω βάζετε το mail σας και στο από κάτω τον κωδικό πρόσβασης που σας είχε σταλεί στο mail.
9. Μόλις συμπληρώσετε mail και κωδικό πρόσβασης κάνετε login.
10. Επιλέγετε το σήμα του Ολυμπιακού, συμπληρώνετε τις λέξεις που σας ζητά η φόρμα κάτω αριστερά (όπως ακριβώς τα γράφει) και κάνετε κλικ στο VOTE. (αν δεν μπορείτε να καταλάβετε τι ακριβώς γράφει η φόρμα, κάντε κλικ στο σχήμα με τα δύο κόκκινα κυκλικά βελάκια όσες φορές χρειαστεί μέχρι να διακρίνετε σωστά τις λέξεις που αναγράφονται).
- Όσοι ψηφίσατε στους προηγούμενους προκριματικούς γύρους, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι τα βήματα 1,2,3,8,9,10 με το mail που είχατε ψηφίσει και τον κωδικό πρόσβασης που σας είχε δοθεί τότε.
- Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 06/04 στις 13:00.
- Κάθε άτομο έχει δικαίωμα μίας ψήφου κάθε 24 ώρες.
www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου