ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Καραπαπάς στην Αυστραλία: «Γι αυτό λέγεται Θρύλος» (video)

Καραπαπάς στην Αυστραλία: «Γι αυτό λέγεται Θρύλος» (video) 

6/4/2012 

Εκπληκτικά είναι τα όσα συμβαίνουν στην Αυστραλία με αφορμή το ταξίδι του Θρύλου και το φιλικό της 19ης Μαίου με την Μέλμπουρν Βίκτορι. Οι Έλληνες ομογενείς περιμένουν πως και πως την παρουσία των πρωταθλητών, γι αυτό και έχουν κινητοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό.
ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ
Το εισιτήρια παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση, ενώ ετοιμάζεται και θερμή υποδοχή, αλλά και διάφορες εκπλήξεις. Οι Έλληνες ομογενείς έχουν μεγάλη «δίψα» για να δουν από κοντά τους ερυθρόλευκους.
Μάλιστα την Κυριακή ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαπάς, θα φιλοξενηθεί σε εκπομπή του ελληνικού ραδιοφωνικού σταθμού «radiosymban», που εδρεύει στο Σίδνεϊ.
Την συνέντευξη έχει κάνει ήδη ο δημοσιογράφος Θωμάς Τσαμούρας, ο οποίος την ανέβασε κιόλας στο Youtube. Ο Καραπαπάς μίλησε για την ιστορία του Ολυμπιακού, την κατάκτηση 39 πρωταθλημάτων και γι αυτό ονομάζεται Θρύλος, την στιγμή που όλες οι άλλες ομάδες μαζί έχουν 37, την ποιότητα της ομάδας, τους παίκτες που έχουν περάσει τα τελευταία 15 χρόνια και πολλά άλλα.
«Ζούμε την περίοδο της αναγέννησης του Ολυμπιακού τα τελευταία 15 χρόνια γι αυτό και λέγεται και Θρύλος. Το φετινό πρωτάθλημα κατακτήθηκε γιατί ο Ολυμπιακός έχει βάθος και ποιότητα στο ρόστερ του. Έχει 22 εξαιρετικούς παίκτες που κράτησαν την ομάδα ψηλά, Ακόμα και όταν ήταν πίσω από τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός το γύρισε κάνοντας ένα εντυπωσιακό φινάλε και φυσικά μίλησε η ποιότητα της ομάδας»
Ποιοι ήταν οι πολύτιμοι παίκτες που οδήγησαν στο φετινό πρωτάθλημα;
«Νομίζω ότι η παρουσία του Κέβιν Μιραλάς που σκοράρει συνεχώς είναι εξέχουσα και είναι το αστέρι μας, ανάμεσα σε πολλά αστέρια που έχει η ομάδα. Παράλληλα, κατά την γνώμη μου, η παρουσία του Ορμπάιθ στο κέντρο ήταν καταλυτική, όσο και οι Μέλμπεργκ, Αβραάμ στα μετόπισθεν, που ήταν απροσπέλαστοι.
Δεν είναι τυχαίο ξέρετε ότι μιλάμε για πάνω από 10 με 12 παιχνίδια χωρίς να δεχθούν γκολ και σε αυτό το γκρουπ της άμυνας θα βάλω και τον τερματοφύλακα τον Μέγιερι. Ξεχωρίζω και τον Τζεμπούρ που ήταν καλός και στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου ήμασταν καλύτεροι και δεν προχωρήσαμε για κάποιες λεπτομέρειες.
Στον όμιλο ήμασταν καλύτεροι και από την Μαρσέιγ και από την Ντόρτμουντ. Και φυσικά πολλοί άλλοι και δεν θέλω να αδικήσω κανέναν, Ιμπαγάσα, Αμπντούν, Μανιάτης…». Φυσικά ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού μίλησε για πολλά πράγματα.
Γι αυτό ακούστε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη



www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου