ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

«Ήρθε η ώρα του Ντέμη»!

«Ήρθε η ώρα του Ντέμη»! 

5/4/2012

«Ήρθε η ώρα του Ντέμη»!
Μια ακόμα ένδειξη της επιστροφής του Ντέμη Νικολαΐδη στην ΑΕΚ προσέφερε ο Χάρης Οικονομόπουλος.

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ -και στενός συνεργάτης του πρώην προέδρου- προανήγγειλε την παραίτησή του από τη θέση του αντιπροέδρου.

Πριν τονίσει, λοιπόν, ότι ο ίδιος θα στραφεί εξ ολοκλήρου στην υπόθεση Ψωμιάδη (για την οποία επικαλέστηκε ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο), εξέφρασε την άποψη ότι «ήρθε η ώρα του Ντέμη».

Στις δηλώσεις του στη ραδιοφωνική εκπομπή «Έφεση στον ΣΚΑΪ», ο Οικονομόπουλος δεν απάντησε μονάχα για τη δικαστική διαμάχη με τον Ψωμιάδη (και την αρνητική εξέλιξη με την απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων και της νέας αναβολής). Τοποθετήθηκε και ως αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«O δικός μου κύκλος στην αντιπροεδρία της ΑΕΚ έκλεισε. Θεωρώ ότι ήρθε η ώρα του Ντέμη Νικολαΐδη. Εγώ θα ασχοληθώ με την υπόθεση Ψωμιάδη και εξακολουθώ να είμαι αισιόδοξος». Μια δήλωση εξαιρετικής σημασίας -όχι τόσο για τη δική του αποχώρηση, αλλά για το ότι ένας στενός συνεργάτης του πρώην προέδρου (μέσω του οποίου μάλιστα παρενέβη την Τετάρτη για να επισπευστούν οι διαδικασίες του δανείου) φάνηκε βέβαιος ότι η επιστροφή του έχει μπει στην τελική ευθεία.

Πέρα απ’ όλα αυτά, ωστόσο, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και ένα στοιχείο που παρουσίασε ο Οικονομόπουλος σχετικά με τη δίκη Ψωμιάδη, το οποίο -αν ισχύει- δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά:

«Σας αποκαλύπτω ότι μία μέρα πριν τη δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών της οικογένειας Ψωμιάδη, αποσύρθηκαν πολλά χρήματα. Κάποιοι έχουν ευθύνες γι’ αυτό», ανέφερε με νόημα.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου