ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Κάταγμα στον καρπό ο Τοροσίδης

Κάταγμα στον καρπό ο Τοροσίδης

Ρωγμώδες κάταγμα στον καρπό του αριστερού του χεριού υπέστη ο Βασίλης Τοροσίδης στον επαναληπτικό (4/4) του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Μετά το 0-0 κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, ο Ολυμπιακός σε συνδυασμό με το 1-0 του Φαλήρου στον πρώτο ημιτελικό μεταξύ των δύο ομάδων, εξασφάλισε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου.

Ωστόσο η αναμέτρησης έκρυβε και ένα δυσάρεστο γεγονός για τους ερυθρόλευκους και συγκεκριμένα για τον αρχηγό της ομάδας. Ο Βασίλης Τοροσίδης σε μια άτσαλη πτώση του στον αγωνιστικό χώρο τραυματίστηκε στον καρπό του αριστερού του χεριού.

Όπως έγινε γνωστό ο Έλληνας διεθνής αμυντικός έχει υποστεί ένα ράγισμα στον καρπό, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να μην ανησυχούν ιδιαίτερα καθώς η σοβαρότητα του τραύματος είναι σχεδόν απίθανο να του στερήσει τη συμμετοχή σε κάποιους από τους προσεχείς αγώνες της ομάδας.

Ο "Τόρο" θα ταλαιπωρηθεί με το κάταγμα για ένα διάστημα περίπου τριών εβδομάδων, όταν και θα προπονείται με έναν ειδικό νάρθηκα τοποθετημένο στον καρπό του, τον οποίο και θα διατηρεί κατά την διάρκεια των αγώνων.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου