ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

EUROPA LEAGUE-αποτελεσματα-γκολ(videos)

  EUROPA LEAGUE-αποτελεσματα-γκολ(videos)

6/4/2012

Valencia – Alkmaar 4-0

Με επιβλητική εμφάνιση η Valencia επικράτησε της Alkmaar με 4-0 στο Mestaya προκρίθηκε στους ημιτελικούς του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει την Atletico Madrid.
To 2-1 του πρώτου αγώνα δεν ήταν αρκετό για τους Ολλανδούς, που δεν άντεξαν απέναντι στην ισπανική ομάδα.
valencia alkmaar 4-0Η Valencia ήταν καταιγιστική με τον Rami να πετυχαίνει δύο γκολ σε τρία λεπτά (15’, 17’), τον Jordi Alba να κάνει το 3-0 και να απλοποιεί την κατάσταση και τον Pablo Hernandez στο 80’ να διαμορφώνει το τελικό 4-0.
Γκολ: Rami 15’, 17’, Jordi Alba 56’, Pablo Hernandez 80’
Οι συνθέσεις:
Valencia:
Diego Alves, Rami, Barragán, Jordi Alba, Ricardo Costa (Maduro 83’), Mathieu, Mehmet, Feghouli (Pablo Hernández 76’), Tino Costa, Jonas (Parejo 68’), Soldado
Alkmaar: Esteban, Marcellis, Viergever, Poulsen, Moisander, Maher, Martens, Elm, Holman (Gudmundsson 46’), Altidore (Benschop 67’), Beerens
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Valencia – Alkmaar 4-0

Valencia Vs Az 4-0 από liendrocito

Bilbao – Schalke 2-2

H Schalke πάλεψε στη χώρα των Βάσκων, αλλά το 2-4 της Bilbao στον πρώτο αγώνα αποδείχθηκε αρκετό για να τη στείλει στους ημιτελικούς του Europa League, κόντρα στη Sporting.
Μπροστά σε 40.000 θεατές, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2, σκορ που έδωσε την πρόκριση στη Bilbao.
bilbao schalke 2-2Η Schalke προηγήθηκε δύο φορές, με τους Huntelaar στο 29’ και Raul στο 52’ και η Bilbao κατάφερε δύο φορές να ισοφαρίσει σε σύντομο διάστημα, με τους Ibai στο 41’ και Susaeta στο 57’.

Γκολ: Ibai 41’, Susaeta 57’ – Huntelaar 29’, Raul 52’
Οι συνθέσεις:
Bilbao:
Iraizoz, Aurtenetxe, Amorebieta, Iraola, Ekiza, De Marcos, Herrera (Ibai 30’, San Jose 74’), Martínez, Llorente (Toquero 58’), Susaeta, Muniain
Schalke: Unnerstall, Escudero, Hoogland, Παπαδόπουλος, Holtby (Höger 72’), Jones, Jurado (Farfan 60’), Matip, Raúl González, Obasi (Marica 62’), Huntelaar.
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Bilbao – Schalke 2-2


Hannover – Atletico Madrid 1-2

Την ανωτερότητά της επί του Hannover έδειξε η Atletico Madrid και στη Γερμανία καθώς όπως και στον πρώτο αγώνα, επικράτησε με 2-1 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Valencia.
hannover atletico 1-2Μετά από ένα στείρο πρώτο μέρος, οι Ισπανοί προηγήθηκαν στο 63’ με τον Adrian, μετά από εκπληκτική προσπάθειά του εντός περιοχής. Το Hannover προσπάθησε να ξαναμπεί στον αγώνα, όταν στο 81’ ισοφάρισε σε 1-1.
Εκεί, όμως που οι Γερμανοί έψαχναν το δεύτερο γκολ για να στείλουν τον αγώνα στην παράταση, η Atletico ξαναχτύπησε με τον Falcao στο 87’ και με αυτό το γκολ κλείδωσε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του θεσμού.
Γκολ: Diouf 81’ – Adrian 63’, Falcao 87’
Οι συνθέσεις:
Hannover:
Zieler, Pogatetz, Eggimann, Cherundolo, Schulz (Schmiedebach 73’), Pander (Sobiech 83’), Pinto, Rausch (Abdellaoue 71’), Konan Ya, Schlaudraff, Diouf
Atlético: Courtois, Godín, Filipe Luis, Perea, Miranda, Suárez, Tiago, Koke (Salvio 65’), López, Falcao, Diego (Domínguez 88’)
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Hannover – Atletico Madrid 1-2



Metalist – Sporting 1-1

Συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε στην Ουκρανία, με τη Sporting να είναι τελικά αυτή, που πανηγυρίζει την πρόκριση. Οι Πορτογάλοι, που είχαν κερδίσει 2-1 στη Λισαβόνα, προηγήθηκαν με τον Van Wolfswinkel στο 44′, αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στο δεύτερο μέρος.
metalist sporting 1-1Ο Cristaldo ισοφάρισε στο 57′ και οι ουκρανοί είχαν πάνω από μισή ώρα για να πετύχουν το γκολ, που θα έστελνε το ματς στην παράταση. Την ευκαιρία την είχαν, ωστόσο ο Cleiton δεν μπόρεσε να νικήσει τον Rui Patricio από το σημείο του πέναλτι στο 64’ και η Sporting τσέκαρε το εισιτήριο για τους «4″ του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Bilbao.

Γκολ: Cristaldo 57’ – Van Wolfswinkel 44’
Οι συνθέσεις:
Metalist:
Goryainov, Villagra, Berezovchuk, Pshenychnykh (Blanco 85’), Obradović, Cleiton, Sosa, Torres (Marlos71’), Cristaldo, Edmar (Devic 46’), Taison.
Sporting: Rui Patrício, Polga, Pereira, Insúa, Xandão, Schaars, Izmailov, Capel (Evaldo 83’), Fernández (Renato 60’), Martins (Santos 72’), Van Wolfswinkel
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Metalist – Sporting 1-1



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου