ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Φιλικά για …χάρη του Γουίλσιρ

Φιλικά για …χάρη του Γουίλσιρ

5/4/2012
Φιλικά για …χάρη του Γουίλσιρ
Σειρά φιλικών αναμετρήσεων ετοιμάζει η Άρσεναλ, με σκοπό την σταδιακή επανένταξη του Τζακ Γουίλσιρ στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Αισιοδοξία ακόμη και για επιστροφή του πριν το τέλος της σεζόν, μέσα στο Μάιο η πιο πιθανή ημερομηνία.

Όπως γίνεται γνωστό από τα αγγλικά Μέσα, οι Λονδρέζοι έχουν αποφασίσει να διοργανώσουν φιλικά παιχνίδια, πριν το τέλος της σεζόν, στα οποία θα συμμετέχει ο Γουίλσιρ.

Μάλιστα, αυτός είναι και ο βασικός λόγος για την διεξαγωγή τους, αφού ο Άγγλος μέσος δεν έχει αγωνιστεί καθόλου τη φετινή περίοδο και στην Άρσεναλ θέλουν να του δώσουν λεπτά συμμετοχής, πριν μπει στα γήπεδα για ματς της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Γουίλσιρ βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποθερραπείας του και δεν έδωσε το «παρών» στο παιχνίδι κόντρα στους αναπληρωματικούς της Μπέρμιγχαμ, αφού ο Βενγκέρ προτίμησε να τον αφήσει στο γυμναστήριο για να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση. Πρώτο φιλικό θα είναι αυτό κόντρα στη δεύτερη ομάδα της Νιούκαστλ, την Τρίτη, με τον Γουίλσιρ να αναμένεται να βρεθεί στην ενδεκάδα των «κανονιέρηδων».
www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου