ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Θέλει δουλειά πολλή

Θέλει δουλειά πολλή

7/4/2012

Θέλει δουλειά πολλή
Η κατάθεση του… σχεδόν πλήρους φακέλου στην UEFA, η αισιοδοξία για επιείκεια της τελευταίας και για αποφυγή του ευρωπαϊκού αποκλεισμού κάθε άλλο παρά σημαίνει πως τα προβλήματα στην ΑΕΚ λύθηκαν. Ακόμη κι αν ο αγώνας δρόμου των τελευταίων ημερών αποδειχτεί πως δεν έγινε εις μάτην, έχει αρχίσει ήδη ένας-ακόμη μεγαλύτερος-καθώς μέσα σε δύο μήνες πρέπει να βρεθούν 6 εκατ. ευρώ για να ξεπεράσει η ΠΑΕ το δεύτερο στάδιο αδειοδότησης.

Το έργο της διοίκησης είναι πολύ δύσκολο, αφού οι μέτοχοι δεν δείχνουν διάθεση να βάλουν το χέρι στην τσέπη, πολλά από τα προσδοκώμενα έσοδα για τη φετινή αλλά και την επόμενη περίοδο ήδη έχουν δεσμευτεί για να καλυφθούν οφειλές, ενώ καθημερινά οι άνθρωποι της ομάδας ενημερώνονται και για νέες «τρύπες» που άφησε η προηγούμενη διοίκηση (όχι αποκλειστικά, αλλά ΚΑΙ με δική της ευθύνη). Η μόνη λύση είναι η χρηματοδότηση από κάποιον εκτός μετοχικής σύνθεσης. Όλες οι ελπίδες στηρίζονται στον Ντέμη Νικολαΐδη και τις ενέργειες που κάνει για να βρει λύση. Ο πρώην άσος και πρόεδρος της ΠΑΕ βρίσκεται σε επαφή με επιχειρηματίες για να επενδύσουν στην ομάδα, αλλά και για την εξασφάλιση σημαντικής χορηγίας.

Την ίδια ώρα, ο Ανδρέας Δημητρέλος αναζητεί εναγωνίως 200.000 ευρώ για να καλυφθούν οι εκκρεμότητες προς τρεις πρώην παίκτες που δεν εξοφλήθηκαν, προτού οι μάνατζέρ τους ενημερώσουν την UEFA πως δεν έχουν πληρωθεί παρά το διακανονισμό που έκαναν. Επίσης η διοίκηση ψάχνει άλλες 100.000 ευρώ για να δοθούν στην Εφορία και να καλυφθεί η οφειλή για το άρθρο 44.

Δύσκολα ο Σιαλμάς

Πιθανότατα χωρίς τον Δημήτρη Σιαλμά, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, θα αγωνιστεί η ΑΕΚ με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα την Κυριακή. Το πρόβλημα αυτό έρχεται να προστεθεί στα ήδη γνωστά των τραυματιών Δέλλα, Ρίκκα και Γκούντγιονσεν, καθώς και των τιμωρημένων Μανωλά, Λυμπερόπουλου και Μάκου.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου