ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

«Δεν είναι δικό μας θέμα»

«Δεν είναι δικό μας θέμα»

5/4/2012

«Δεν είναι δικό μας θέμα»
Δεν δείχνει να επιθυμεί εμπλοκή στο… σίριαλ σχετικά με τη συμμετοχή Κώστα Μήτρογλου και Ανδρέα Τάτου στον τελικό Κυπέλλου ο Ολυμπιακός. Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων», το αν οι δύο ποδοσφαιριστές αγωνιστούν ή όχι, είναι καθαρά θέμα του Ατρομήτου και όχι των Πειραιωτών. .

Χαρακτηριστικά από την πλατεία Αλεξάνδρας έλεγαν πως για τους παίκτες του Ολυμπιακού αυτός που αποφασίζει το αν θα αγωνιστούν ή όχι είναι ο τεχνικός της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε.

«Στη δική μας ομάδα αποφασίζει ο προπονητής μας. Ο κύριος Βαλβέρδε ορίζει ποιοι παίζουν και ποιοι όχι. Το ίδιο, το ότι δηλαδή αποφασίζει ο προπονητής, φανταζόμαστε συμβαίνει και στον Ατρόμητο. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, το αν θα παίξουν οι δυο παίκτες δεν είναι δικό μας θέμα», τόνιζαν.

Επομένως από τους «ερυθρόλευκους» ανάβει ουσιαστικά «πράσινο φως» και πλέον είναι στην ευχέρεια του Γιώργου Δώνη το αν τελικά οι δύο ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στους Περιστεριώτες ως δανεικοί από τον Ολυμπιακό, λάβουν μέρος στο μεγάλο τελικό κόντρα στο σύλλογο στον οποίο ανήκουν.

www.sport-fm.gr/a

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου