ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Νίκες μέχρι το τέλος για την Σίτι

Νίκες μέχρι το τέλος για την Σίτι

5/4/2012
Νίκες μέχρι το τέλος για την Σίτι
Το απόλυτο των βαθμών στα εναπομείναντα εφτά παιχνίδια της Μάντσεστερ Σίτι για το πρωτάθλημα θέλει ο Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ο Ιταλός τεχνικός επιθυμεί από τους παίκτες του να δώσουν τα πάντα στις τελευταίες αγωνιστικές, ώστε να μην χαθεί κανένας βαθμός. «Πιστέψτε στους εαυτούς σας, μπορούμε τους 21 βαθμούς» είπε στους παίκτες του ο προπονητής των «πολιτών», μετά την ισοπαλία με την Σάντερλαντ.

Μπορεί ο Μαντσίνι να πιστεύει ότι η ομάδα του δεν κρατάει πλέον την τύχη στα χέρια της, με την Γιουνάιτεντ να προηγείται με 5 πόντους, ωστόσο δήλωσε: «Με 92 βαθμούς μπορεί να είμαστε πρωταθλητές». Στην συνέχεια, τόνισε ότι η Σίτι θα πρέπει να πάει στο ντέρμπι με την συμπολίτισσα με απόσταση 2 βαθμών.

«Αυτή την στιγμή μπορεί να φαίνεται αρκετά δύσκολο αλλά ίσως και να είναι αρκετό να έχουμε κάποια καλύτερα αποτελέσματα από την Γιουνάιτεντ» είπε ο 47χρονος τεχνικός ενώ πέρασε και το μήνυμα στους φιλάθλους του συλλόγου ότι θα κάνουν τα πάντα για τον τίτλο.

Δηλώσεις για το πρωτάθλημα έκανε και ο Άνταμ Τζόνσον, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Γίνεται πολύς λόγος για το ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Είμαστε συγκεντρωμένοι ενόψει Άρσεναλ και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια».
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου