ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Ξυλοκοπήθηκε από τα ΜΑΤ η θεία του Τοροσίδη!



Ξυλοκοπήθηκε από τα ΜΑΤ η θεία του Τοροσίδη!

 5/4/2012


Ξυλοκοπήθηκε από τα ΜΑΤ η θεία του Τοροσίδη!
Ένταση επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης στην Πλατεία Συντάγματος και τους γύρω δρόμους, καθώς σημειώθηκαν επεισόδια ανάμεσα σε αστυνομικούς και μερίδα των πολιτών που συγκεντρώθηκαν με αφορμή την αυτοκτονία του 77χρονου συνταξιούχου φαρμακοποιού.
H δημοσιογράφος Ρένα Μανιού διακομίστηκε σε νοσοκομείο με το ΕΚΑΒ όταν αστυνομικός τη χτύπησε και στη συνέχεια την πέταξε στο οδόστρωμα.
Η Μανιού, έμεινε για αρκετή ώρα στο έδαφος, μέχρι που στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να την παραλάβει. Ακόμη και οι τραυματιοφορείς που έσπευσαν στο σημείο έβριζαν τους αστυνομικούς, για το απύθμενο μένος που επέδειξαν κατά της δημοσιογράφου αλλά και κατά των οργισμένων πολιτών - διαδηλωτών, νωρίτερα.
Για το περιστατικό διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση από την ΕΛ.ΑΣ.
Η δημοσιογράφος Ρένα είναι η μικρή αδερφή της μητέρας του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Βασίλη Τοροσίδη. Είναι η δημοσιογράφος που έγραψε το βιβλίο "Τρέχα Βασίλη" αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της καριέρας του ποδοσφαιριστή, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα πώς οπαδικές εφημερίδες "φτιάχνουν" τις εντεκάδες των ομάδων, ανεβάζουν και κατεβάζουν προπονητές και παρεμβαίνουν στις μεταγραφές παιχτών, απογειώνοντας ή καταστρέφοντας την καριέρα τους. Το 2008, που εκδόθηκε το βιβλίο, είχε προκληθεί σάλος. Κατάγεται από την Ξάνθη.
Επίσης οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ και ο δημοσιογράφος του «Βήματος» Διονύσης Βυθούλκας, που επιχείρησαν να περάσουν τη λεωφόρο Αμαλίας απωθήθηκαν βίαια από τους αστυνομικούς με ασπίδες και τους πέταξαν στο οδόστρωμα. Τουλάχιστον δέκα ήταν οι προσαγωγές.
Η λίστα με τους δημοσιογράφους -φωτορεπόρτερ που βρίσκονται στο στόχαστρο των ΜΑΤ, μεγαλώνει. Θυμίζουμε πως αναπάντητη παραμένει η υπόθεση του Μανώλη Κυπραίου, ο οποίος έχασε την ακοή του από χειροβομβίδα κρότου λάμψης, ενώ θύματα βιαιοπραγιών έχουν πέσει η φωτογράφος Τατιάνα Μπόλαρη και ο δημοσιογράφος Χρήστος Μαζιανίτης.

 Γράφει ο… Press@κιας (κατά κόσμον Νίκος Μποζιονέλος)
E-mail:
presssakias@gmail.com
www.soccerplus.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου