ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Η ΟΥΕΦΑ… «χάζεψε» με τον Θρύλο!

Η ΟΥΕΦΑ… «χάζεψε» με τον Θρύλο! 

6/4/2012 

UEFA
Όχι μόνο έχει ανέβει σκαλοπάτια στο Ευρώπαϊκό ποδόσφαιρο, αλλά ανήκει και στην ελίτ. Ο Θρύλος έχει σηκώσει ψηλά την σημαία της Ελλάδας στην Ευρώπη και όχι μόνο, με αποτέλεσμα να γίνεται αντικείμενο… μελέτης και εγκωμιαστικών σχολίων.
Γι αυτό και το όνομα του Ολυμπιακού φιγουράρει στο πρώτο θέμα στο σάιτ της ΟΥΕΦΑ. Με τίτλο… «Κακά και ο Ολυμπιακός στα ύψη, Μέσι στην κίνηση» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε διάφορα πράγματα, που έχουν σημαδέψει, τις τελευταίες ημέρες, το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.
Ένα από αυτά είναι η κατάκτηση, από τον Ολυμπιακό, του πρωταθλήματος, που είναι και το 39ο στην ιστορία του. Μάλιστα στο απόσπασμα γίνεται λόγος και για ένα περιστατικό, κατά την διάρκεια της πτήσης της ομάδας, για το Ηράκλειο, προκειμένω να δώσει το ματς κυπέλλου με τον ΟΦΗ.
«Ο πιλότος, μεγάλος υποστηρικτής της ομάδας, είπε στους επιβάτες. {Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού. Να και ένα κουίζ για εσάς. Αυτή είναι η πτήση 3924 για Ηράκλειο. Όποιος βρει πρώτος τι σημαίνουν οι αριθμοί θα κερδίσει ένα δωρεάν ταξίδι}. Οι περισσότεροι έμειναν άφωνοι έως ότου ο αρχηγός Βασίλης Τοροσίδης είπε. {39 πρωταθλήματα και 24 Κύπελλα που έχει κερδίσει ο Ολυμπιακός}. Ωστόσο, ο Γιάννης Μανιάτης κέρδισε το δώρο, αφού επικοινώνησε κατ' ευθείαν με τον πιλότο, δίνοντας την απάντηση του Τοροσίδη», έγραφε το σχετικό κείμενο.

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου