ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

23/7/2012

Διάψευση από ΠΑΟ για Σιμάο 

Διάψευση από ΠΑΟ για Σιμάο
Είναι δεδομένο πως εάν δεν προχωρήσει του Κουίνσι (για την ώρα αυτό φαίνεται), ο Παναθηναϊκός θα προβεί σε μεταγραφή για να καλύψει το κενό του.

Δημοσιεύματα υπήρξαν για τον Σιμάο Σαμπρόσα που έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Φερέιρα, αλλά από το «τριφύλλι» διαψεύδουν πως ασχολούνται με τον παίκτη, διότι είναι αρκετά ακριβός.

Το 1 εκατομμύριο ευρώ που φέρεται πως αξιώνει ο Πορτογάλος ακραίος, είναι πολύ «βαρύ» για τον Παναθηναϊκό και δεν σηκώνεται από το μπάτζετ του «τριφυλλιού».

Είναι βέβαιο όμως, πως ο Φερέιρα έχει στο μυαλό του δύο τρεις περιπτώσεις για αντι-Κουίνσι, χωρίς ωστόσο να έχει διαρρεύσει κάποιο όνομα.

Όπως και να έχει, οι όποιες εξελίξεις είναι προγραμματισμένες για μετά τα παιχνίδια με την Μάδεργουελ (31/7, 8/8). Διότι εάν ο Παναθηναϊκός προκριθεί, θα μπορεί να κινηθεί πιο εύκολα, βασιζόμενος στα λεφτά που θα πάρει από την UEFA. Επίσης, εάν μέχρι τότε η Αλ Σαντ δεν έχει βρει ομάδα για τον Κουίνσι, ενδεχομένως το «τριφύλλι» να κάνει εκ νέου μία προσέγγιση ούτως ώστε να αποκτήσει τον Γκανέζο. Αφού και οι απαιτήσεις των Αράβων εάν δεν έχουν κάποια πρόταση θα πέσουν και θα καμφθούν οι όποιες αντιστάσεις.

Τρίβει τα χέρια του ο Μπάγεβιτς

Τρίβει τα χέρια του ο Μπάγεβιτς
Στα… βάσανα επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου μετά το χθεσινό ρεπό που τους έδωσε η τεχνική ηγεσία. Διπλή προπόνηση είχε το πρόγραμμα για σήμερα, όπου μόνο ευχάριστα νέα υπήρχαν για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Αυτό διότι το «απουσιολόγιο» του Σερβοέλληνα τεχνικού ήταν λευκό, με όλους τους παίκτες να προπονούνται κανονικά. Συμπεριλαμβανομένου και του Γκαρσία, ο οποίος ξεπέρασε το σφίξιμο που αισθανόταν στην γάμπα τις προηγούμενες μέρες.

Όσον αφορά την πρωινή προπόνηση, το βάρος «έπεσε» στην φυσική κατάσταση, ενώ το απόγευμα, ο Μπάγεβιτς δούλεψε στην τακτική. Επόμενη, διπλή και αυτή, προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο.

Μπήκε ο Μπουγαΐδης

Μπήκε ο Μπουγαΐδης
Κανονικά έλαβε μέρος στην απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ ο Μαυρουδής Μπουγαϊδης. Αντίθετα, ο Γιάννης Κοντοές έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στα Σπάτα, δεν συμμετείχαν οι Έιντουρ Γκούντγιονσεν, Δημήτρης Φροξυλιάς, Σωκράτης Τσουκαλάς ούτε ο Μιχάλης Τσαμουρλίδης, ο οποίος νοιώθει ενοχλήσεις στην ποδοκνημική.

Με την οποία γυμνάστηκαν και οι Πριέτο, Παυλής, Κοτσαρίδης, Σταματής, Αρκούδας, Τομαράς, Καλογέρης και Παπαδημητρίου.

Και για την Τρίτη είναι προγραμματισμένη διπλή προπόνηση, με την πρωινή να διεξάγεται στις 08:00 και την απογευματινή στις 19:00.

Προπόνηση με… δόσεις

Προπόνηση με… δόσεις
Ξινό… φαίνεται πως βγήκε το κυριακάτικο ρεπό στους παίκτες της SKODA Ξάνθης, καθώς την Δευτέρα (23/7) ο προπονητής της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, τους περίμενε με… άγριες διαθέσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός υπέβαλε τους ποδοσφαιριστές του σε διπλή προπόνηση, η οποία χωριζόταν σε δύο μέρη.

Στο πρώτο της κομμάτι, εκείνο που έγινε το πρωί, οι παίκτες της Ξάνθης έκαναν ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης και τρέξιμο, υπό το βλέμμα των ανθρώπων του τεχνικού τιμ των Ακριτών.

Επίσης, στην προπόνηση του απογεύματος ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε ασκήσεις τακτικής στους ποδοσφαιριστές του.

Επιπλέον, την Τρίτη (24/7) οι Ακρίτες θα δώσουν το δεύτερο φιλικό τους τεστ, το οποίο θα έχει ως αντίπαλο την Ν. Σαλαμίνα Αμμοχώσοτυ. Το ματς θα γίνει στις 18:45, ενώ η είσοδος στο γήπεδο της ομάδας θα είναι ελεύθερη για όποιον θέλει να παρακολουθήσει την αναμέτρηση, ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Στη μάχη Βελάσκες, Πίντο και διεθνείς

Στη μάχη Βελάσκες, Πίντο και διεθνείς
Με έξι προσθήκες συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Οι Βελάσκες και Πίντο νιώθουν καλά και πάλι μετά τους τραυματισμούς τους και επέστρεψαν σε κανονικό ρυθμό.

Το ίδιο συνέβη και με τον Κατσουράνη που έληξε η άδεια του αλλά και τους Καπίνο, Μαυρία, Φουρλάνο και Τριανταφυλλόπουλο που επέστρεψαν στις προπονήσεις με το «τριφύλλι» μετά την όμορφη ευρωπαϊκή τους περιπέτεια με την Εθνική Νέων.

Ατομικά, προπονήθηκε ο Σο και ο Κουσίδης. Στην προπόνηση της Δευτέρας στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιλάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», δίτερμα και ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Με τον Φερέιρα, να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, αφού μετά από 21 μέρες προετοιμασίας, βλέπει επιτέλους αρκετούς ποδοσφαιριστές μαζί του!

Και τώρα… τρέξιμο για Βέροια

Και τώρα… τρέξιμο για Βέροια 
Τα δύσκολα για τους παίκτες της Βέροιας ξεκίνησαν, καθώς η αποστολή της ομάδας μετέβη στα Τρία-Πέντε Πηγάδια, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Σούπερ Λίγκα.

Η «βασίλισσα του Βορρά» θα παραμείνει στη Νάουσα για τις επόμενες δύο εβδομάδες, όπου ο Μάκης Χάβος θα έχει την δυνατότητα μέσα από τα φιλικά που θα δώσει η ομάδα να δει αν γίνονται πράξη από τους παίκτες του όλα όσα δουλεύει στην προπόνηση.

Ο τεχνικός της Βέροιας πήρε στην αποστολή στα Τρία-Πέντε Πηγάδια, 22 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι: Αμαραντίδης, Βεργώνης, Γεωργιάδης, Γεωργέας, Γκιγέρμε, Καλί, Καλογέρης, Καλτσάς, Καντιμοίρης, Καρλίνιος, Κοτταρίδης, Μάνο, Μπαργκάν, Μπάρμπας, Ντιέ, Ολαϊτάν, Σιμηχανίδης, Σκαθαρούδης, Σνάουτσνερ, Τζημογιάννης, Χατζηβασιλακάκης και ο Ισπανοελβετός Νταμιάν Μπελόν, ο οποίος δοκιμάζεται και αφήνει καλές εντυπώσεις.

«Έκλεισε» στον Αστέρα ο Κάντο

«Έκλεισε» στον Αστέρα ο Κάντο
Στον Αστέρα Τρίπολης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλβάρο Γκαρσία Κάντο, καθώς ο Ισπανός μέσος συμφώνησε σε όλα με τους Αρκάδες για τα επόμενα τρία χρόνια και «λύνει» τα χέρια του Σάκη Τσιώλη.

Ο Κάντο βρέθηκε σήμερα στην Τρίπολη και πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και την Τρίτη αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές σε συμβόλαιο μέχρι το 2015.

Την περασμένη σεζόν ο 25χρονος Ίβηρας αγωνίστηκε με τη φανέλα της Αλκογιάνο, έχοντας 47 συμμετοχές με 8 γκολ στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος.

Την έκτη μεταγραφή τη φετινή σεζόν θα αποτελέσει από αύριο ο Κάντο, καθώς ήδη έχουν υπογράψει συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης οι Φραγκουλάκης, Γιαλούσης, Καστέλς, Σανκαρέ και Φούλοπ.

«Τελειώνει» του Αναστασάκου στον Πλατανια!

«Τελειώνει» του Αναστασάκου στον Πλατανια!
Παίκτης του Πλατανιά θα είναι για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Ηλίας Αναστασάκος. Ο έμπειρος επιθετικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο είχε επικοινωνία με τους ανθρώπους της ομάδας της Κρήτης και την Δευτέρα αναμένεται στα Χανιά για να υπογράψει.

Πρόκειται για μια πολύ καλή κίνηση για τη νεοφώτιστη ομάδα αφού ο Αναστασάκος μπορεί με την εμπειρία του να ενισχύσει την προσπάθεια που θα γίνει την ερχόμενη σεζόν στην Σούπερ Λίγκα.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση που θα επιβεβαιώνει πως ο Ηλίας Αναστασάκος, θα συνεχίσει για την επόμενη σεζόν στον Πλατανιά.

Συλλυπητήρια και από τον Πανιώνιο

Συλλυπητήρια και από τον Πανιώνιο
Συλλυπητήριο τηλεγράφημα, με το οποίο εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τον Εργοτέλη για το χαμό του μεγαλομετόχου του, Απόστολου Παπουτσάκη, έστειλε ο Πανιώνιος. Σε αυτό γίνεται γνωστό πως η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα καταθέσει στεφάνι στην κηδεία του πρώην προέδρου της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά το τηλεγράφημα του Πανιωνίου:

«Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία, οι ποδοσφαιριστές και το υπαλληλικό προσωπικό της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον αιφνίδιο θάνατο του προέδρου και μεγαλομετόχου σας, Απόστολου Παπουτσάκη».


Τζόνι, καλό ταξίδι…

Τζόνι, καλό ταξίδι…
Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Τζόνι Βεκρή, στον Ιερό Ναό του Διονυσίου του Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι.

Τα στεφάνια από ανθρώπους του ποδοσφαίρου, του κινηματογράφου αλλά και αρκετών πολιτικών με το κλάμα των συγγενών και φίλων, ήταν το πένθιμο σκηνικό για τον άδικο χαμό του αγαπητού παράγοντα του Παναθηναϊκού.

Χαρακτηριστικό, πως ακόμη και οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Σωκράτης Κόκκαλης και Γιάννης Μώραλης έστειλαν στεφάνι ενώ πλήθος κόσμου είπε το ύστατο χαίρε…

Ο Π. Γιαννακόπουλος, οι Γιώργος και Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο Δ. Γόντικας, ο Σ. Πιλάβιος, ο Α. Καμάρας, ο Α. Αντωνιάδης, ο Τ. Λουκανίδης, ο Σ. Σωπήλης, ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο σκηνοθέτης και συγγραφέας Α. Δοξιάδης, ο πολιτικός Γ. Παπαθανασίου, ο ηθοποιός Α. Συσσωβίτης, ο Τζόνι Καλημέρης, ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο παράγοντας της ΑΕΚ Π. Παππάς αλλά και αρκετοί ακόμη αμέσως μετά την νεκρώσιμη ακολουθία μετέβησαν στο Α’ Νεκροταφείο που ενταφιάστηκε ο Τζόνι Βεκρής.

«Καλό ταξίδι φίλε»

«Καλό ταξίδι φίλε»
Συλλυπητήρια στους οικείους του Απόστολου Παπουτσάκη, έστειλε και η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης. Μέσω μηνύματος που υπήρξε στις επίσημη ιστοσελίδα των Αρκάδων, η διοίκηση του Αστέρα, εξέφρασε το θρήνο της για τον χαμό του προέδρου του Εργοτέλη.

«Με την αναγγελία του θανάτου του Προέδρου της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Απόστολου Παπουτσάκη, το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εκφράζει τα πλέον θερμά του συλλυπητήρια στους Οικείους του, αλλά και σε όλους όσους εμπλέκονται με οποιαδήποτε ιδιότητα με την ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ.

Ο εκλιπών υπήρξε φίλος μας, με τον οποίο είχαμε κοινά οράματα και κοινούς προβληματισμούς. Με την απουσία του, το Ελληνικό Ποδόσφαιρο έχασε έναν υγιή παράγοντα και σίγουρα γίνεται φτωχότερο.

Καλό ταξίδι φίλε».

Λαγό… απ’ το καπέλο

Λαγό… απ’ το καπέλο 
Με το υλικό που έχει στα χέρια, ο Βαγγέλης Βλάχος θα χρειαστεί «μαγικά» ώστε να παρουσιάσει μια ομάδα που θα θυμίζει ΑΕΚ.

Ελλείψει «άσων» λοιπόν για να βγάλει από το μανίκι, πολύ θα ήθελε να βγάλει… απ’ το καπέλο τον Παναγιώτη Λαγό.

Όχι αυτόν που δεν άρπαξε τις ευκαιρίες τόσα χρόνια να δικαιώσει τον ντόρο της απόκτησής του.

Αλλά εκείνον που είναι απ’ τους λίγους «κανονικούς» παίκτες που απέμειναν και αναγκάζει όλους να παραδεχθούν τον επαγγελματισμό που δείχνει στις προπονήσεις.

Αν ήταν στο χέρι μόνο της ΠΑΕ, ο Παναγιώτης Λαγός -με το υπάρχον συμβόλαιό του- θα αποτελούσε παρελθόν. Κι αυτό διότι ξεπερνά κατά πολύ το «ταβάνι» που θα υπάρχει του χρόνου στην ομάδα. Αν ήταν όμως αποκλειστικά στο χέρι του Βαγγέλη Βλάχου, δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα γινόταν το ίδιο.

Διότι όσο καιρό ο Λαγός δοκιμαζόταν στη Δυναμό Δρέσδης κι έπειτα σε μια ρωσική ομάδα β’ κατηγορίας -και ειδικά όταν η δεύτερη φερόταν κοντά στην απόκτησή του- ο Βλάχος δεν μπορούσε να υπολογίζει σ’ εκείνον. Βλέποντάς τον όμως να δίνει τον καλύτερο του εαυτό στις προπονήσεις και να δουλεύει σαν το μέλλον του να μην είναι αβέβαιο, ο προπονητής της ΑΕΚ το εκτίμησε. Και δεν δίστασε μάλιστα να το εκθειάσει ενώπιον όλης της ομάδας χαρακτηρίζοντάς τον (όπως και τον Γκερέιρο) παράδειγμα επαγγελματισμού για τους νέους.

Σκεπτόμενος, δε, ότι μετά τις πωλήσεις των πρωτοκλασάτων παικτών (και ειδικά των Κλωναρίδη-Λεονάρντο) η ομάδα μένει γυμνή από τη μέση και μπροστά, είναι λογική η σκέψη πως -ακόμα και ο Λαγός που δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες που τον συνόδευαν το 2006- μπορεί να προσθέσει ποιότητα στην ομάδα.

Εφόσον λοιπόν οι Ρώσοι δεν κάνουν τελικά κίνηση (κάτι που μοιάζει η πιθανότερη εξέλιξη με τα υπάρχοντα δεδομένα) ο Λαγός θα ταξιδέψει κανονικά στην Αγγλία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Κι αν βρεθεί μια λύση και με την ΠΑΕ για το συμβόλαιό του, θα αποτελέσει έναν από τους λίγους «κανονικούς» παίκτες που θα διαθέτει η ΑΕΚ τη δύσκολη νέα σεζόν.

«Υπηρέτησε με ήθος και ευπρέπεια το ποδόσφαιρο»

«Υπηρέτησε με ήθος και ευπρέπεια το ποδόσφαιρο»
Ανακοίνωση για τον χαμό του Απόστολου Παπουτσάκη εξέδωσε και ο Ατρόμητος το μεσημέρι της Δευτέρας. Η ομάδα του Περιστερίου εξέφρασε τα πιο θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του πρώην προέδρου της Σούπερ Λίγκας, κάνοντας λόγο για ήθος και ευπρέπεια, με τα οποία υπηρέτησε το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος και ο πρόεδρος της κ. Γιώργος Σπανός εκφράζουν τα πιο θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του πρώην προέδρου της Σούπερ Λίγκας και προέδρου της ΠΑΕ Εργοτέλης Απόστολου Παπουτσάκη.

Ο Απόστολος Παπουτσάκης υπηρέτησε με ήθος και ευπρέπεια το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».

Στην Ιταλία μέσω… μαραθωνίου

Στην Ιταλία μέσω… μαραθωνίου 
Μπορεί οι άνθρωποι του Άρη να υπολόγιζαν την άφιξη τους στο Πράτο της Ιταλίας αρκετά νωρίς τη Δευτέρα, ωστόσο τα... πράγματα τους ήρθαν διαφορετικά. Μετά από πολλές ώρες ταξιδιού οδικώς, η αποστολή των «κίτρινων» έφτασε στο βάση της για το βασικό στάδιο προετοιμασίας τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Οι 26 ποδοσφαιριστές των Θεσσαλονικιών μαζί με το τεχνικό τιμ ξεκίνησαν νωρίς το πρωί από τη συμπρωτεύουσα και έφτασαν στην ώρα τους στο Μόναχο αεροπορικώς. Η ταλαιπωρία όμως ήρθε στη συνέχεια, καθώς η αποστολή ξεκίνησε το ταξίδι της οδικώς για το Πράτο, όπου μπορεί η… μαγεία των τοπίων από τα παράθυρα να σε «χάζευαν», ωστόσο ο δρόμος ήταν εξαιρετικά δύσκολος με αποτέλεσμα να καθυστερήσει αρκετά για τον προορισμό της.

Αυτή η αργοπορία ανάγκασε τον προπονητή του Άρη, Μάκη Κατσαβάκη να αλλάξει ώρα στην προγραμματισμένη για τις 18:00 προπόνηση, μεταθέτοντας την για τις 19:30, όπου φυσικά οι ποδοσφαιριστές του θα προπονηθούν χαλαρά για πρώτη φορά επί ιταλικού εδάφους.

«Καλό σου ταξίδι, φίλε Απόστολε»

«Καλό σου ταξίδι, φίλε Απόστολε»
Τα θερμά του συλλυπητήρια για το χαμό του μεγαλομετόχου του Εργοτέλη, Απόστολου Παπουτσάκη, εξέφρασε μέσω ανακοίνωσής του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ.

Σε αυτή γίνεται γνωστό πως αντιπροσωπεία του συλλόγου θα παραβρεθεί στη νεκρώσιμη ακολουθία, ενώ αντί στεφάνου το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί θα κατατεθεί σε ίδρυμα του Ηρακλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Ο.Φ.Η, στο ξαφνικό άκουσμα θανάτου του Προέδρου Π.Α.Ε - Διεθνής Ένωσις Εργοτέλης, Απόστολου Παπουτσάκη, συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

1) Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στην Π.Α.Ε- ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ.

2) Να παραβρεθεί αντιπροσωπεία στην νεκρώσιμη ακολουθία.

3) Να κατατεθεί στη μνήμη του χρηματικό ποσό, αντί στεφάνου, σε ίδρυμα της πόλης.

Ο Απόστολος Παπουτσάκης ήταν ο άνθρωπος που με το ήθος του, την ειλικρίνειά του και την κοινωνική του προσφορά, τόσο στον αθλητικό χώρο, όσο και στον κοινωνικό στίβο, βοήθησε τα μέγιστα.

Εμείς τον ευχαριστούμε για τη βοήθεια που παρείχε όλα αυτά τα χρόνια στο Σωματείο. Για όλους εμάς θα μείνει αξέχαστος και θα τον θυμόμαστε έτσι όπως τον γνωρίσαμε.

Οι οικείοι του θα πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι για την κληρονομιά ανθρωπιάς που τους αφήνει. Καλό σου ταξίδι, φίλε Απόστολε…

Δ.Σ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ Ο.Φ.Η.». 


«Ένας μεγάλος ΑΕΚτζής…»

«Ένας μεγάλος ΑΕΚτζής…»
Τη θλίψη του για την απώλεια του Δημήτρη Τράγου εξέφρασε και δημόσια ο Θωμάς Μαύρος.

Μια μέρα μετά τον θάνατο της μεγάλης μορφής της ΑΕΚτζήδικης οικογένειας, στο επίσημο site της «Ένωσης» ανέβηκε δήλωση του νυν διοικητικού ηγέτη που ανέφερε λιτά:

«Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Τράγου, ενός μεγάλου ΑΕΚτζή και καλού φίλου.

Θωμάς Μαύρος» 

«Τα θερμά μας συλλυπητήρια»

«Τα θερμά μας συλλυπητήρια»
Με μια λιτή ανακοίνωση η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια για τον χαμό του προέδρου του Εργοτέλη, Απόστολου Παπουτσάκη. Στην σχετική ανακοίνωση οι «ερυθρόλευκοι» τονίζουν το ήθος του αλλά και την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον πρόωρο χαμό του Απόστολου Παπουτσάκη, ο οποίος προσέφερε στο ποδόσφαιρο με το ήθος του και τη συνολική του παρουσία».

«Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια»

«Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια»
Τόσο η διοίκηση όσο και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για το θάνατο του μεγαλομετόχου του Εργοτέλη, Απόστολου Παπουτσάκη, μέσω ανακοίνωσής της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ο πρόεδρος, η διοίκηση, το ποδοσφαιρικό τμήμα και η τεχνική ηγεσία εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος προέδρου της Π.Α.Ε. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Απόστολου Παπουτσάκη».

Κάλεσμα… διαρκείας στην Κέρκυρα

Κάλεσμα… διαρκείας στην Κέρκυρα
Ανακοίνωση, που αφορά τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν, εξέδωσε η διοίκηση της Κέρκυρας, που υπενθυμίζει τις μειωμένες τιμές, οι οποίες είναι πιο προσιτές στους φιλάθλους σε αυτή τη δύσκολη εποχή για όλους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα, αφουγκραζόμενη τις απαιτήσεις των καιρών και τις ανάγκες του απλού φιλάθλου, έλαβε την απόφαση σημαντικής μείωσης των τιμών των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2012- '13. Δημιουργώντας, έτσι, πακέτα εξαιρετικά προσιτά για κάθε τσέπη και βαλάντιο και παρέχοντας τη δυνατότητα σε όλους τους Κερκυραίους να παρακολουθήσουν και να στηρίξουν εκ του σύνεγγυς την πρώτη ομάδα του νησιού, στην ιστορική, τρίτη συνεχόμενη παρουσία της, στην top κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά, οι νέες ελκυστικές τιμές, καθορίστηκαν ως εξής:
>ΘΥΡΕΣ 4,5 (μικρή εξέδρα): 120 ευρώ.
>ΘΥΡΕΣ 3β, 2α (μεγάλη εξέδρα, προς γωνίες): 200 ευρώ
>ΘΥΡΕΣ 3α, 2β (μεγάλη εξέδρα, πλησίον VIP): 230 ευρώ
>ΘΥΡΑ VIP (μεγάλη εξέδρα, επίσημα – κέντρο): 350 ευρώ

Η διάθεση των διαρκείας της νέας σεζόν συνεχίζεται από τα γραφεία του ΑΟ Κέρκυρα, στη Σαμάρα 22 (πλησίον Πεζόδρομου - τηλ. 26610 46430) και ώρες 11.30 – 15.30.

Διευκρινίζεται ότι οι ήδη κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, διατηρούν την προτεραιότητα - δυνατότητα διατήρησης των περσινών τους θέσεων».

«Κύριος σε όλα ο Παπουτσάκης»

«Κύριος σε όλα ο Παπουτσάκης» 
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Απόστολου Παπουτσάκη εξέφρασε και ο ΠΣΑΠ.

Με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος τονίζει πως η απώλεια του προέδρου του Εργοτέλη «θλίβει όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο και αναγνωρίζουν την λεβεντιά και την ειλικρίνεια».

Αφού τον χαρακτηρίζει, δε, απόλυτα συνεργάσιμο και «κύριο σε όλα», αναφέρει πως το κενό του δεν πρόκειται να καλυφθεί.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ

«Ο θάνατος του προέδρου και μεγαλομετόχου της Π.Α.Ε. Εργοτέλης Απόστολου Παπουτσάκη, θλίβει όλους όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο και αναγνωρίζουν την αξία που έχει η εντιμότητα, η ειλικρίνεια, η λεβεντιά, η αγνή κατάθεση ψυχής κι η άδολη προσφορά στον άθλημα μας αλλά και γενικότερα στην κοινωνία.

Ο Απόστολος Παπουτσάκης τόσο ως πρόεδρος της Π.Α.Ε. Εργοτέλης όσο κι ως πρόεδρος της Super League, υπήρξε απόλυτα συνεργάσιμος, ΚΥΡΙΟΣ ΣΕ ΟΛΑ, ήταν εντέλει ένας πραγματικός τζέντλεμαν, ένας ευπατρίδης του ποδοσφαίρου μας, ένας άνθρωπος που ξεχώριζε κι απολάμβανε την εκτίμηση όλων, γιατί ήξερε πότε και πώς να μιλήσει, πρόσεχε πάντα τα λόγια του, έδειχνε με έργα τι πράγματι ήθελε να κάνει, ήταν ευθύς, συνεπής, ικανός, δημιουργικός, οραματιστής.

Παρακαλούμε όπως δεχθείτε τα θερμά συλλυπητήρια τόσο της Διοίκησης του Π.Σ.Α.Π. όσο και του συνόλου των μελών του Συνδέσμου μας αλλά κι εμένα προσωπικά.

Όταν χάνουμε τέτοιους ανθρώπους, δεν υπάρχει απλώς και μόνο μία δυσαναπλήρωτη απώλεια, αλλά, ένα κενό που, πολύ απλά, ποτέ δεν πρόκειται να καλυφθεί.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της κρητικής γης που θα τον σκεπάσει.

Με εκτίμηση

Στέλιος Γιαννακόπουλος
Πρόεδρος Π.Σ.Α.Π.»

Κατσικοκέρης: «Ήσουν πατέρας μας»

Κατσικοκέρης: «Ήσουν πατέρας μας» 
Με το δικό του τρόπο αποχαιρέτησε ο Νίκος Κατσικοκέρης τον Απόστολο Παπουτσάκη, ο οποίος τα ξημερώματα της Δευτέρας άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο 24χρονος επιθετικός χαρακτήρισε πατέρα τον εκλιπόντα στον προσωπικό του λογαριασμό σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

«Όσα λόγια και αν γράψουμε για εσένα θα είναι λίγα μπροστά στα έργα σου και στις πράξεις σου! Ήσουν ένας πατέρας και ένας ξεχωριστός άνθρωπος για εμάς, καλό ταξίδι Πρόεδρε...θα είσαι πάντα στις καρδιές μας», έγραψε ο Κατσικοκέρης.

Τριήμερο πένθος στον Εργοτέλη

Τριήμερο πένθος στον Εργοτέλη
Ο πρόωρος θάνατος του Απόστολου Παπουτσάκη βύθισε στο πένθος την οικογένεια του Εργοτέλη και μάλιστα τα Διοικητικά Συμβούλια της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη, αποφάσισαν να κηρύξουν τριήμερο πένθος στη μνήμη του εκλιπόντα. Παράλληλα, αποφασίστηκε να κατατεθεί το ποσό των 500 ευρώ από κάθε Δ.Σ. υπέρ των ιδρυμάτων «Σπίτι των Αγγέλων» και «Χαμόγελο του παιδιού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με το άγγελμα του θανάτου του Προέδρου, Απόστολου Δημ. Παπουτσάκη, συνήλθαν σήμερα εκτάκτως, σε κοινή συνεδρίαση, τα Διοικητικά Συμβούλια της «ΠΑΕ Διεθνής Ένωσις Εργοτέλης» και του «Γ.Σ. Εργοτέλης», κατά την οποία εκφράστηκε η οδύνη των μελών των Δ.Σ. για την απώλεια του στυλοβάτη του Εργοτέλη και αποφάσισαν τα ακόλουθα:

• 1. Κήρυξαν τριήμερο πένθος για τον «Εργοτέλη» και οι σημαίες του να κυματίζουν μεσίστιες.
• 2. Να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος.
• 3. Να κατατεθούν στέφανα στη μνήμη του.
• 4. Να παραστούν σύσσωμα τα Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία.
• 5. Ανέθεσαν σε μέλος τους την εκφώνηση επικήδειου.
• 6. Να κατατεθεί το ποσό των 500€ από κάθε Δ.Σ. στη μνήμη του εκλιπόντος, υπέρ των ιδρυμάτων «Σπίτι των Αγγέλων» και «Χαμόγελο του παιδιού».

Τα Δ.Σ.
«ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ»
«Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ».

«Θλίψη για το “φευγιό” του Παπουτσάκη»

«Θλίψη για το “φευγιό” του Παπουτσάκη»
Δυσαναπλήρωτο είναι το κενό που άφησε ο Απόστολος Παπουτσάκης, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Κέρκυρα για τον θάνατο του πρώην προέδρου του Εργοτέλη.

Η ανακοίνωση

«Tο ΔΣ της ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα και ο πρόεδρός του, Γιώργος Λυμπερόπουλος εκφράζουν την ειλικρινή τους θλίψη για το πρόωρο «φευγιό» του προέδρου του Εργοτέλη και τέως της Super League, Απόστολου Παπουτσάκη. Η απώλειά του κάνει πιο φτωχή την κοινωνία του ελληνικού ποδοσφαίρου και αφήνει πίσω της δυσαναπλήρωτο κενό. Θερμά συλλυπητήρια και καλή δύναμη προς τους οικείους του και την οικογένεια του Εργοτέλη».

Βιεϊρίνια: «Ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα»

Βιεϊρίνια: «Ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα»
Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ δείχνει πως έχει ποιοτικούς νεαρούς ποδοσφαιριστές εξέφρασε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Επίσης, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Βόλφσμπουργκ και πρώην του «Δικεφάλου του Βορρά» διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να έχει πρόβλημα τραυματισμού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντελίνο Βιειρίνια στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103»:

Για τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί και κάποιοι υποστήριζαν ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού

«Απορώ πως προκύπτουν αυτά για τον τραυματισμό μου από την στιγμή που εγώ δεν έχω πει τίποτα. Είχα ένα τραυματισμό όταν έφυγα από τον ΠΑΟΚ που με είχε αφήσει έξω σε κάποια ματς στην Γερμανία και τώρα είχα ενοχλήσεις πάνω από εκεί. Ετσι προτιμήθηκε να μην συμμετέχω αμέσως στις υποχρεώσεις της ομάδας. Θα είμαι 100% έτοιμος όμως στα επίσημα ματς. Θα μιλήσω με τον προπονητή και τον γιατρό της ομάδας και ελπίζω να πάω στην Κίνα για το στάδιο της προετοιμασίας».

Για το αν έχει επικοινωνήσει με τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στο κινέζικο πρωτάθλημα

«Δεν έχω μιλήσω, είχαμε όμως επικοινωνία πριν καιρό».

Για τη μεταγραφή του Κώστα Σταφυλίδη και την εικόνα που έχει παρουσιάσει στα τέσσερα φιλικά που έδωσε επί ολλανδικού εδάφους

«Αν δεν τον πίστευαν οι Γερμανοί δεν θα τον έπαιρναν. Ο ΠΑΟΚ δείχνει πως έχει ποιότητα στους νεαρούς παίκτες του. Υπάρχουν κι άλλοι που αν μπορέσουν να παίξουν στον ΠΑΟΚ, θα μπορούν να σταθούν σε ψηλό επίπεδο. Εχω την άποψη πως ο Κλάους με τον οποίο ήμουν μαζί του δύο χρόνια μπορεί να παίξει σε αυτό το επίπεδο. Οσο ήμουν στην Ελλάδα για την αποκατάσταση του τραυματισμού μου, δε είδα κάποια στιγμιότυπα από τα παιχνίδια που έγιναν».

Εκκλήσεις από Κατσαβάκη!

Εκκλήσεις από Κατσαβάκη! 
Επιφανείς οικονομικά οπαδούς του Άρη έχει ανάγκη η ομάδα, σύμφωνα με τον Μάκη Κατσαβάκη. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Ιταλία, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο πρώην προπονητής της Δόξας Δράμας, αναφέρθηκε και στο ρόστερ του συλλόγου αλλά και τον Άλντο Ντούσερ.

Αναλυτικά ο Σερραίος προπονητής είπε:

Για την προετοιμασία: «Τα δύσκολα έχουν αρχίσει εδώ και πολύ καιρό. Πάμε τώρα να κάνουμε τα φιλικά σε μία χρονική στιγμή που δεν είμαστε έτοιμο, γιατί χάσαμε δύο εβδομάδες από το κυρίως πρόγραμμα. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή γιατί τα περισσότερα παιδιά δεν είναι έτοιμα να ανταπεξέλθουν στο κάλεσμα. Θα γίνουν και κάποιοι πειραματισμοί σε κάποιους ρόλους, κάτι που είναι θετικό και σίγουρα περιμένουμε τη βοήθεια από τα τρία παιδιά που θα καλύψουν τις τρεις θέσεις για να μπορέσουν και αυτά να μπουν σιγά σιγά στο πνεύμα της ομάδας και να μας δώσουν τη βοήθεια που περιμένουμε».

Για τις τρεις κινήσεις άνω των 24: «Είμαστε πολύ κοντά. Εκείνο που προέχει και έχω συζητήσει με τους συνεργάτες στη διοίκηση οι οποίοι μοχθούν προς αυτή την κατεύθυνση, είναι να έρθουν καλά παιδιά, γιατί η ομάδα έχει ανάγκη εκτός από την ποδοσφαιρική τους αξία να είναι και καλά παιδιά για να στηρίξουν τους μικρούς, που θα είναι ο κύριος κορμός».

Για πιθανές μεταγραφές και άλλων νεαρών: «Ενδεχομένως να πάμε για μία ή δύο περιπτώσεις αλλά σε αυτή τη φάση έχουμε καλύψει ένα μεγάλο μέρος κυρίως μεσοαμυντικά, γιατί είχε τεράστια κενά εκεί η ομάδα. Ενδεχομένως να κληθούν κάποιοι για τα τελευταία παιχνίδια κα βέβαια συλλέγουμε πληροφορίες για ότι προκύψει, ακόμα και σε ηλικίες κάτω των 20 ετών».

Για τον Ντούσερ: «Είναι από τις περιπτώσεις που μας ενδιαφέρουν. Είναι ένας παίκτης μεγάλης εμβέλειας και ενδιαφέρει το σύλλογο. Αυτό που θα ήθελα είναι να απευθύνω έκκληση προς τους φιλάθλους να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της διοίκησης, γιατί υπάρχει μία τεράστια προσπάθεια να καλυφθούν τα οικονομικά κενά, γιατί τα παιδιά μοχθούν και βέβαια στους επιφανείς οικονομικά που θα πρέπει να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια. Ο σύλλογος έχει ανάγκη αυτούς τους ανθρώπους και θα πρέπει να συστρατευτούν στην προσπάθεια της διοίκησης».

«Βγάζει» νέο πρόεδρο η Λίγκα

«Βγάζει» νέο πρόεδρο η Λίγκα
Συνεδριάζει εκτάκτως την προσεχή Τετάρτη 25/07 το Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας με βασικά θέματα συζήτησης, την εκλογή νέου προέδρου και την επικύρωση της βαθμολογίας του περυσινού πρωταθλήματος.

Παράλληλα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Λίγκας, θα συζητηθεί το θέμα της διαπραγμάτευσης με τον όμιλο Forthnet για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, ενώ θα γίνει ενημέρωση για τις επαφές με το Υπουργείο Οικονομικών για τα χρέη των ΠΑΕ προς το Δημόσιο. Μετά το πέρας της συνεδρίασης του Δ.Σ., θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 25/07/2012 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο και στις 15:00 Έκτακτη Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης του Δ.Σ. έχουν ως ακολούθως:

1. Τελική Επικύρωση βαθμολογίας Πρωταθλήματος "Super League - ΟΠΑΠ 2011 - 2012" (θέσεις 12 -16).

2. Βεβαίωση περί συμμετοχής των ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ, ΒΕΡΟΙΑ και ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ στην Κεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων.

3. Εκλογή Προέδρου & Αναπληρωτή Προέδρου Δ.Σ.

4. Διαπραγματεύσεις με Όμιλο Forthnet.

5. Ενημέρωση περί των συνομιλιών με το Υπουργείο Οικονομικών και άλλους θεσμικούς φορείς, σε σχέση με οικονομικά ζητήματα των Π.Α.Ε.

6. Διάφορα.


Τα θέματα Ημερησίας Διάταξης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης (15:00) έχουν ως εξής:

1. Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ 2012 - 2013.

2. Διάφορα.

ΕΠΟ για Βεκρή-Παπουτσάκη

ΕΠΟ για Βεκρή-Παπουτσάκη
Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τις ειδήσεις των θανάτων του Απόστολου Παπουτσάκη και του Τζόνι Βεκρή εξέδωσε η ΕΠΟ. «Η παρουσία και προσφορά τους σημαντική και αναγνωρισμένη σε όλα τα επίπεδα, η συμπεριφορά τους ξεχωριστή και υψηλού επιπέδου», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Η ανακοίνωση

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο θρηνεί για τις απώλειες των Απόστολου Παπουτσάκη και Ιωάννη Βεκρή. Αμφότεροι αποτέλεσαν σημαντικούς παράγοντες τους αθλήματος στην Ελλάδα.

Η παρουσία και προσφορά τους σημαντική και αναγνωρισμένη σε όλα τα επίπεδα, η συμπεριφορά τους ξεχωριστή και υψηλού επιπέδου. Το κενό τους δίχως άλλο δυσαναπλήρωτο.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει τα θερμότερα συλλυπητήρια της στους οικείους τους
».

Κλάδος: «Άνθρωπος των έργων»

Κλάδος: «Άνθρωπος των έργων»
Γραπτή δήλωση με την οποία εκφράζει και αυτός με τη σειρά του τα θερμά του συλλυπητήρια για τον ξαφνικό θάνατο του Απόστολου Παπουτσάκη, εξέδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Κώστας Κλάδος. «Ήταν άνθρωπος ευγενής, ειλικρινής, συνεπής. Ήθελε να προσφέρει στο τόπο του κι αυτό το έδειχνε με έργα» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ συλλυπείται θερμά την οικογένεια και τους συγγενείς του Απόστολου Παπουτσάκη για τον άδικο χαμό του.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ κ. Κώστας Κλάδος δήλωσε:

«Έτυχε να γνωρίσω προσωπικά έξω από το χώρο του ποδοσφαίρου τον Απόστολο Παπουτσάκη. Ήταν άνθρωπος ευγενής, ειλικρινής, συνεπής. Η καλοσύνη και ο σεβασμός που ένοιωθε για το συνάνθρωπο του ήσαν στοιχεία που έκαναν να κερδίζει το συνομιλητή του αλλά και όποιον ερχόταν σε επαφή μαζί του. Ήθελε να προσφέρει στο τόπο του κι αυτό το έδειχνε με έργα».

Πέταξε ο Άρης

Πέταξε ο Άρης 
Για το Πράτο Αλό Στέλβιο της Βόρειας Ιταλίας, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας πέταξε το πρωί της Δευτέρας η ομάδα του Άρη από το αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Η αποστολή των «κίτρινων» αποτελείται από 26 ποδοσφαιριστές, ενώ επιθυμία του Μάκη Κατσαβάκη είναι τις επόμενες ημέρες να συμπληρωθεί το ρόστερ του, αποκτώντας και τους τρεις παίκτες άνω των 24 ετών.

Έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στην Ιταλία και να θέσουν τις βάσεις για την επόμενη σεζόν είναι όλοι οι παίκτες της ομάδας, όπως δήλωσε ο Σάκης Κανούλας. «Πηγαίνουμε στην Ιταλία να βάλουμε τις βάσεις για τη νέα χρονιά. Είμαστε μία νεανική ομάδα. Θα δώσουμε όλοι μας ό,τι παραπάνω μπορούμε», ανέφερε ο επιθετικός του Άρη.

Την 26αδα που ταξίδεψε στην Ιταλία αποτελούν οι: Μάρκος Βελλίδης, Σωκράτης Διούδης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Μιχάλης Γιαννίτσης, Στέλιος Τσουκάνης, Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, Νίκος Παντίδος, Γιώργος Μαργαρίτης, Κώστας Καζναφέρης, Μπάμπης Οικονομόπουλος, Μανώλης Παπαστεριανός, Κώστας Καπετάνος, Αλέξανδρος Γιώρης, Ερωτόκριτος Νταμαρλής, Αλέξανδρος Καραγιάννης, Παντελής Αντωνιάδης, Δημήτρης Σουνάς, Δημήτρης Ασλανίδης, Ανδρέας Ηρακλής, Γιάννης Γιαννιώτας, Σάκης Κανούλας, Βασίλης Τριανταφυλλάκος, Γιάννης Γκέσιος, Άντι Ρένια, Ηλίας Ιγνατίδης, Νίκος Αγγελούδης.

Λεονάρντο: «Πήρα πολλή αγάπη στην Ελλαδα»

Λεονάρντο: «Πήρα πολλή αγάπη στην Ελλαδα»
Αποφασισμένος να ανταποκριθεί στη νέα πρόκληση που ανοίγεται στην καριέρα του εμφανίστηκε ο Λεονάρντο, μιλώντας στην ιστοσελίδα της κορεάτικης Χιουντάι.

Επίσης ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δήλωσε ότι έζησε αρκετές ωραίες στιγμές στην Ελλάδα, αν και πέρασε πολλές δυσκολίες στη χώρα μας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεονάρντο

«Ήταν μια δύσκολη διαπραγμάτευση. Ξεκίνησε πριν από περίπου και η συμφωνία δεν ήρθε εύκολα. Τώρα είμαι όμως εδώ και είμαι χαρούμενος. Όταν έμαθα για την Χιουντάι έψαξα πολύ στο ίντερνετ και βρήκα πολύ καλά στοιχεία. Είδα και αρκετά στιγμιότυπα.

Όσο ήμουν στην Ελλάδα πέρασα πολύ ωραίες στιγμές και πήρα πολλή αγάπη από τους οπαδούς, αλλά πλέον είμαι εδώ και αυτό είναι μια νέα πρόκληση για εμένα. Δεν νομίζω ότι θα έχω πρόβλημα να προσαρμοστώ.

Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι σκληρό και έχω παίζει και δύο χρόνια στην Β' Εθνική όπου τα πράγματα είναι ακόμα πιο σκληρά αλλά επιβίωσα
».

Συλλυπητήρια από Super League

Συλλυπητήρια από Super League
Τα συλλυπητήρια τους για τον θάνατο του πρώην προέδρου της Super League εξέφρασαν μέσω ανακοίνωσης ο αναπληρωτής πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Γιώργος Μποροβήλος και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο. «Η διαδρομή του και το έργο του, αποτελούν παράδειγμα και υπόδειγμα για όλους» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:

«O αν. πρόεδρος της Super League κ. Γιώργος Μποροβήλος και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής εκφράζουν την θλίψη τους για τον θάνατο του τέως προέδρου της Super League και προέδρου της ΠΑΕ Εργοτέλης Διεθνής Ένωσις Απόστολου Παπουτσάκη και απευθύνουν στους οικείους του θερμά συλλυπητήρια.

Η απώλεια του Απόστολου Παπουτσάκη είναι σημαντική για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η διαδρομή του και το έργο του, αποτελούν παράδειγμα και υπόδειγμα για όλους. Ο αν. πρόεδρος της Super League θα παραστεί αύριο στην κηδεία του εκλιπόντος και θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του».

Μαύρος: «Δεν είπα τίποτα για τις πωλήσεις»

Μαύρος: «Δεν είπα τίποτα για τις πωλήσεις»
Κατηγορηματικά διέψευσε ο Θωμάς Μαύρος όσα -σύμφωνα με μερίδα του Τύπου- φέρεται να είπε σε συνάντησή του με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ για τις πωλήσεις παικτών της ομάδας.

Στη γραπτή του δήλωση, λοιπόν, ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» καθιστά σαφές πως συμμετείχε κι εκείνος στη λήψη της απόφασης για την πώληση των Κλωναρίδη, Μάκου και Λεονάρντο.


Αναλυτικά η δήλωση του Θωμά Μαύρου

«Επειδή γράφτηκαν στον Τύπο, χθεσινό και σημερινό, μεταξύ άλλων δήθεν απαντήσεις μου σε ερωτήματα των φιλάθλων μας κατά τη χθεσινή συνάντηση, θα ήθελα να διευκρινίσω ότι ουδέποτε αναφέρθηκα στις πωλήσεις των παικτών μας, ούτε ερωτήθηκα από κανέναν φίλαθλο μας για αυτές.

Θα ήθελα να κάνω γνωστό επίσης ότι οι αποφάσεις αυτές παίρνονται από κοινού και εννοείται ότι συμμετέχω.

Οτιδήποτε σχετικό γράφτηκε δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και αδυνατώ να καταλάβω τι σκοπό εξυπηρετεί».


«Σάλπι» και Μαλεζά θέλει η Φορτούνα!

«Σάλπι» και Μαλεζά θέλει η Φορτούνα! 
Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, αλλά και του Στέλιου Μαλεζά, έχει επιδείξει η Φορτούνα Ντίσελντορφ, σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ. Όπως αναφέρει η «Bild», ο προπονητής της νεοφώτιστης στην Bundesliga ομάδας, Νόρμπερτ Μάιερ, μετέβη το Σάββατο στο Ντόυρβερτ της Ολλανδίας και συνομίλησε με τον 30χρονο επιθετικό, που έχει δεχτεί πρόταση μείωσης αποδοχών από τον ΠΑΟΚ.

Ο Βολφ Βέρνερ, αθλητικός διευθυντής της Φορτούνα, δήλωσε πως «… όντως ο προπονητής ήταν στην Ολλανδία για να μιλήσει με παίκτη, αλλά δεν ήταν επιθετικός». Πάντως η «Bild» επιμένει πως η διοίκηση της Φορτούνα έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για την απόκτηση του «Σάλπι», ενώ προσθέτει πως η γερμανική ομάδα εξετάζει και την περίπτωση απόκτησης του Στέλιου Μαλεζά, καθώς ψάχνει και για αμυντικό. 

Δουλεύει τακτική και φυσική κατάσταση

Δουλεύει τακτική και φυσική κατάσταση 
Στο Καρπενήσι συνεχίζεται η προετοιμασία της Κέρκυρας, με τον Άκη Μάντζιο να δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην τακτική, αλλά και στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παικτών του.

Ο Έλληνας τεχνικός είδε τους Φαίακες να παίρνουν τη νίκη στην πρώτη φιλική αναμέτρηση, ωστόσο τόνισε πως ακόμη είναι νωρίς για να βγάλει συμπεράσματα.

Στο μεταγραφικό μέτωπο η Κέρκυρα δικαιούται ακόμη μία μεταγραφή, η οποία θα είναι και προσωπική επιλογή του Άκη Μάντζιου, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει δείξει σε ποια θέση θα κινηθεί, καθώς ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς.

Μεταγραφική κινητικότητα

Μεταγραφική κινητικότητα
Η ώρα των μεταγραφών πλησιάζει για την Skoda Ξάνθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, οι διοικούντες τον ακριτικό σύλλογο βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, εντός των προσεχών ημερών να έχουν αποσπάσει τις υπογραφείς τους και να ενσωματωθούν άμεσα στην ομάδα.

Σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία, οι παίκτες της Ξάνθης θα επιστρέψουν σήμερα στους εντατικούς ρυθμούς των προπονήσεων.

Έχει βρει ήδη τον αντι-Ναπολεόνι 

24/7/2012

Έχει βρει ήδη τον αντι-Ναπολεόνι 
Τις εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν για την καθυστέρηση που έχει παρατηρηθεί στο θέμα του Στέφανο Ναπολεόνι ψάχνουν στον Ατρόμητο, στον οποίο δεν δείχνουν διατεθειμένοι να περιμένουν για πολύ ακόμα.

Η προκαθορισμένη για χθες συνομιλία μεταξύ του Γιώργου Σπανού και του Γιάννη Κομπότη καθυστερεί, αφού ο δεύτερος θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια για να δώσει τον παίκτη στο εξωτερικό.

Ο λόγος είναι ότι θεωρεί την ομάδα του Περιστεριού ανταγωνιστική ομάδα για τον Λεβαδειακό και για αυτό δεν έχει μιλήσει ακόμα με τον πρόεδρο της «κυανόλευκης» ΠΑΕ.

Οι Περιστεριώτες θα περιμένουν το αργότερο μέχρι την επόμενη Δευτέρα για τον Ναπολεόνι και αν δεν προκύψει τελικά συμφωνία, θα κλείσουν άμεσα τον παίκτη, τον οποίο έχουν προκρίνει.

Πουλίδο-Χαριστέας οι εκλεκτοί

Πουλίδο-Χαριστέας οι «εκλεκτοί» 
Τις περιπτώσεις του Ρουμπέν Πουλίδο και του Αγγελου Χαριστέα έχουν ξεχωρίσει για την ενίσχυση της άμυνας και της επίθεσης στην ομάδα του Άρη.

Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται από χθες σε διαπραγματεύσεις με τον 33χρονο στόπερ, ο οποίος φέρεται να αξιώνει ένα ποσό της τάξεως των 140.000 ευρώ ετήσιες για να υπογράψει.

Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάποια νεότερη εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα.

Όσον αφορά τον διεθνή φορ, επρόκειτο να γίνει χθες το βράδυ μια συνάντηση ώστε να διερευνηθούν οι προθέσεις του και κυρίως ποιες είναι οι οικονομικές του απαιτήσεις.

Την απόφαση να μην κινηθεί για την απόκτηση του Αλντο Ντούσερ πήρε ο Μάκης Κατσαβάκης, αφού υπάρχουν αμφιβολίες για το επίπεδο της ετοιμότητάς του. Ο Σερραίος τεχνικός εκτιμά πολύ την αξία του Αργεντινού, όμως έχει εκφράσει την επιθυμία, να έρθει παίκτης έτοιμος να μπει στην ενδεκάδα χωρίς δοκιμές και χρόνο προσαρμογής.

Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο στο πολύκροτο σίριαλ του 19χρονου Γιώργου Κατίδη, ο οποίος έχει κάνει προσφυγή διεκδικώντας την ελευθερία του.

Κατσικάς: «Γιατί όχι και τίτλο...?

Κατσικάς: «Γιατί όχι και τίτλο...»
Αισιόδοξος ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο Γιώργος Κατσικάς, μιλώντας στην εφημερίδα SportDay. «Το πιστεύει ο προπονητής που ξέρει τόσο καλά την ομάδα, γιατί να μην το πιστεύουμε κι εμείς», τόνισε ο νεαρός στόπερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Κατσικά στη SportDay

«Γιατί όχι και τίτλο... Το πιστεύει ο προπονητής που ξέρει τόσο καλά την ομάδα, γιατί να μην το πιστεύουμε κι εμείς», ανέφερε αρχικά ο 22χρονος αμυντικός και αφού «χτύπησε ξύλο» για να μην τραυματιστεί ξανά, πρόσθεσε:

«Πάμε πολύ καλά, δουλεύουμε εξαιρετικά και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό. Είμαστε μια παρέα, μια οικογένεια κι αυτό παίζει σημαντικό ρόλο».

Καταλήγοντας, ο Κατσικάς μίλησε για τον Μπογκάνι Κουμάλο, με τον οποίο αγωνίστηκε ως δίδυμο (στα στόπερ) στα φιλικά της Ολλανδίας: «Είναι ωραίος άνθρωπος, κάνει την πλάκα του όταν πρέπει, αλλά είναι και πολύ σοβαρός όταν χρειάζεται. Τα συνδυάζει όλα μαζί. Είναι πολύ καλό παιδί και συνεργαζόμαστε εξαιρετικά».

Ξεκαθαρίζει του Σαλπιγγίδη

Ξεκαθαρίζει του Σαλπιγγίδη 
Το βλέμμα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι στραμμένο στην υπόθεση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Είναι δεδομένο ότι η Φορτούνα Ντίσελντορφ ενδιαφέρεται για τον διεθνή φορ, όμως δεν δείχνει ικανή οικονομικά να ικανοποιήσει τον «Δικέφαλο του Βορρά» και την πλευρά του παίκτη.

Η υπόθεση του 31χρονου άσου είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού από σήμερα ουσιαστικά ξεκινά η προετοιμασία της ομάδας για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στο Europa League (πιθανότατα την Μπνέι).

Το αργότερο μέχρι την Παρασκευή θα έχει μπει τέλος στο συγκεκριμένο θέμα, αφού ο «Σάλπι» και ο ΠΑΟΚ δείχνουν διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε άμεση (θετική ύ αρνητική) λύση.

Μετά την απρόσμενη μεταγραφή του Κώστα Σταφυλίδη στη Λεβερκούζεν οι Θεσσαλονικείς θα προσπαθήσουν να μειώσουν το περσινό χρέος προς τον Σαλπιγγίδη, έτσι ώστε να μπορούν με περισσότερα επιχειρήματα να του ζητήσουν να παραμείνει στον ΠΑΟΚ με μια πολύ γενναία μείωση.

Αν γίνει αυτό, τότε ορισμένες πηγές μέσα από την ΠΑΕ αναφέρουν ότι ο διεθνής φορ θα δεχτεί να πει το «ναι», από τη στιγμή που ο Γιώργος Δώνης τον θεωρεί αναγκαίο για το 4-4-2 που θέλει να παίζει ο «Δικέφαλος».

Τρεις… Κουίνσι

Τρεις… Κουίνσι
Δύο περιπτώσεις μεσοεπιθετικών που θεωρεί ικανούς να καλύψουν το κενό του Κουίνσι στον Παναθηναϊκό έχει εντοπίσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, δίχως όμως να έχει χάσει τις ελπίδες για την παραμονή του Γκανέζου εφόσον αλλάξουν τα υπάρχοντα δεδομένα. Μεταγραφή δεν πρόκειται να κάνει το «τριφύλλι» πριν τα παιχνίδια με τη Μάδεργουελ, αλλά εφόσον εξασφαλίσει την πρόκριση στα play offs του Champions League και το μίνιμουμ των εσόδων από την παρουσία στους ομίλους του Europa League (6 εκατ. ευρώ), θα γίνει κίνηση το ταχύτερο δυνατό για να ενισχυθούν οι «πράσινοι» στη συγκεκριμένη θέση.

Ο Πορτογάλος προπονητής φέρεται να έχει εντοπίσει δύο παίκτες σε καλή ηλικία (κάτω των 26 ετών) από το εξωτερικό, αλλά είναι κοινό μυστικό πως θα προτιμούσε τον Κουίνσι, αρκεί-ασφαλώς-να λογικευτούν τόσο ο παίκτης όσο και η Αλ Σαντ προσαρμόζοντας τις απαιτήσεις τους στις οικονομικές δυνατότητες του Παναθηναϊκού.

Σίγουροι όχι, αισιόδοξοι ναι

Πιθανότατα αύριο θα γίνει η συνάντηση του Δημήτρη Γόντικα με τον Γιώργο Καραγκούνη για το οικονομικό σκέλος της ανανέωσης της συνεργασίας τους. Μπορεί μεν ο 35χρονος μέσος να ξεπέρασε τους ενδοιασμούς που είχε αναφορικά με το ρόλο του στην ομάδα και το χρόνο συμμετοχής του υπό τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ωστόσο τα χρήματα παρότι δεν αποτελούν προτεραιότητα δεν είναι αμελητέο ζήτημα. Η πρόταση για μείωση που θα γίνει στον «Κάρα» πιθανότατα θα ξεπερνά το 50% σε σχέση με τα 800-900 χιλ. ευρώ που εισέπραττε ως πέρυσι και μένει να φανεί αν θα βρεθεί η χρυσή τομή. Στις τάξεις της ΠΑΕ δεν είναι βέβαιοι για τη συμφωνία, αλλά παρουσιάζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι.

Βελάσκες ή Βύντρα

Από την ετοιμότητα του Χοσέ Μανουέλ Βελάσκες θα εξαρτηθεί η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο πρώτο ματς με τη Μάδεργουελ σε μία εβδομάδα από σήμερα. Ο στόπερ από τη Βενεζουέλα έχει ακόμη κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς ενώ δεν έχει προσαρμοστεί 100%. Αν δεν κριθεί έτοιμος, ιατρικά και αγωνιστικά, τη θέση του σαν παρτενέρ του Μπουμσόνγκ στα στόπερ θα πάρει ο Βύντρα και δεξί μπακ θα παίξει ο Μαρίνος, που υπό άλλες συνθήκες θα λογιζόταν στα χαφ. Αν ο Μαρίνος μετατεθεί στο δεξί άκρο της άμυνας, ως δεύτερο αμυντικό χαφ πιθανώς να παίξει ο νεαρός Λαγός. Οι υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας δεν αλλάζουν. Καρνέζης στο τέρμα, Σπυρόπουλος αριστερά, Μπουμσόνγκ στόπερ, Βιτόλο αμυντικό χαφ, Ζέκα, Σισοκό και Χριστοδουλόπουλος μεσοεπιθετικοί και Πετρόπουλος ή Τοτσέ σέντερ φορ.

Κρέμονται από τα χείλη του

Κρέμονται από τα χείλη του
Συνάντηση με τον Θωμά Μαύρο και τον Βασίλη Τσιάρτα θα έχει σήμερα στα Σπάτα ο Βαγγέλης Μάντζιος και από αυτή θα εξαρτηθεί η μετακίνησή του στην ΑΕΚ. Οι οικονομικοί και… αριθμητικοί (ελλείψει αδειοδότησης) περιορισμοί που έχει η «Ένωση» για την ενίσχυσή της καθιστούν αναγκαία την απόκτηση του 29χρονου φορ σε μία θέση που ούτως ή άλλως το ρόστερ παρουσιάζει λειψανδρία.

Παρά την οικονομική διαφορά που υπάρχει, στις τάξεις της ΑΕΚ υπάρχει αισιοδοξία πως θα ακούσουν το «ναι» από τον έμπειρο επιθετικό. Ενδεικτικό είναι πως στη συνάντηση έχει κληθεί και ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, Χάρης Γρηγορίου.

Αντίθετα, πιο περίπλοκη είναι η περίπτωση του Βαγγέλη Μόρα. Η πρόταση της ΑΕΚ απέχει πολύ από τις απαιτήσεις του, ενώ έχει σοβαρούς ενδοιασμούς για την οικονομική κατάσταση στην ΠΑΕ, αλλά και το μέλλον της ομάδας. Παράλληλα φημολογείται πως έχει πρόταση από το Αζερμπαϊτζάν, ενώ πιθανώς να κινηθεί για την απόκτησή του ο ΠΑΟΚ σε περίπτωση πώλησης του Στέλιου Μαλεζά. Το θέμα αναμένεται να κλείσει οριστικά μέχρι την Πέμπτη.

Ελπίζουν σε ρύθμιση

Στην κατανόηση του υπουργείου Οικονομικών ελπίζει ο Ανδρέας Δημητρέλος, ο οποίος θα καταθέσει σήμερα την κοινή πρόταση των ομάδων της Σούπερ Λίγκας για την εξασφάλιση προσωρινής (διάρκειας 2-3 μηνών) φορολογικής ενημερότητας από τις ΠΑΕ, με την καταβολή 100-200 χιλ. ευρώ και «πάγωμα» της καταβολής των δόσεων. Όσο η ΑΕΚ δεν έχει φορολογική ενημερότητα, πέραν του ότι δεν μπορεί να υπογράψει συμβόλαια, δεν μπορεί και να εκδώσει εγγυητική 175.000 ευρώ (ήδη είχε αρνητικές απαντήσεις από δύο τράπεζες), που απαιτείται για το φάκελο προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Με Λαγό και Γκερέιρο στο Τσέστερ

Στην αποστολή της ΑΕΚ για την Αγγλία, όπου θα δώσει σειρά φιλικών αγώνων, αναμένεται να συμπεριληφθούν με τα υπάρχοντα δεδομένα οι Παναγιώτης Λαγός και Ρότζερ Γκερέιρο. Ο πρώτος δεν έχει βρει ακόμη ομάδα στο εξωτερικό, ενώ ο δεύτερος δεν έχει ακόμη λύσει το συμβόλαιό του. Μέχρι αυτό να συμβεί αμφότεροι προπονούνται κανονικά και μάλιστα ο Βαγγέλης Βλάχος είναι ικανοποιημένος από την παρουσία τους. Εφόσον δεν βρουν ομάδα, δεν αποκλείεται να τους προταθεί αναπροσαρμογή συμβολαίου και να μείνουν. Αντίθετα, οριστικά παρελθόν πρέπει να θεωρείται ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν, καθώς ρυθμίστηκε ένα ζήτημα που εκκρεμούσε για την αποζημίωση του πατέρα του, που εκτελεί και χρέη μάνατζερ.

Απρόοπτο στον Πανιώνιο

Απρόοπτο στον Πανιώνιο
Την ώρα που ο ανανεωμένος Πανιώνιος συνεχίζει την προετοιμασία του εν όψει της νέας σεζόν, ήρθε ο τραυματισμός του Βασίλη Ρόβα στην προπόνηση της Δευτέρας να δημιουργήσει «πονοκέφαλο» στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Εκτός αγωνιστικών χώρων για διάστημα δύο εβδομάδων θα μείνει ο άτυχος Έλληνας μέσος, όπως επιβεβαίωσε και ο γιατρός του «Ιστορικού», Χρήστος Δάρας. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι διάταση έσω πλάγιου συνδέσμου και μέσω της μαγνητικής τομογραφίας που υποβλήθηκε, διακρίθηκε το πρόβλημα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι «κυανέρυθροι» έχουν προγραμματίσει δύο φιλικούς αγώνες. Την Τρίτη θα αντιμετωπίσουν το Αργυρόκαστρο και την αμέσως επόμενη ημέρα την Κόρινθο. Και οι δύο αγώνες θα πραγματοποιηθούν στα Τρία-Πέντε Πηγάδια, όπου έχει καταλύσει και η αποστολή και θα ξεκινήσουν στις 18:30.

Μέσα και ο Τζημόπουλος

Μέσα και ο Τζημόπουλος
Με μία απογευματινή προπόνηση συνέχισε την προετοιμασία του στα τρία- πέντε πηγάδια της Νάουσας ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλου είχαν σχετικά ελαφρύτερο πρόγραμμα λόγω και του φιλικού που έδωσαν την Κυριακή

Ασκήσεις δύναμης και επιθετικής τακτικής περιελάμβανε το πρόγραμμα στο οποίο συμμετείχε και ο Θέμης Τζημόπουλος που ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του στον αστράγαλο που τον ταλαιπώρησε. Αντίθετα, ο Χαράλαμπος Ταμπάσης υπεβλήθη σε μαγνητική, η οποία έδειξε φλεγμονή στο γόνατο με τον παίκτη να επιστρέφει το απόγευμα στις εγκαταστάσεις που προπονείται η ομάδα.

Πέρα από τα αγωνιστικά, έγινε γνωστό ότι ο Πολ Κεϊτά με χρηματικό πρόστιμο για τα πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία υπέπεσε, με τον παίκτη να καλείται να απολογηθεί όταν επιστρέψει η ομάδα από το κέντρο προετοιμασίας.

Το επόμενο ραντεβού τεχνικής ηγεσίας και ποδοσφαιριστών είναι προγραμματισμένο για αύριο, όπου θα υπάρξει διπλή προπόνηση.


*Το κειμενο ανανεωνεται συνεχως...

ALEX WEB RADIO/TV


-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου