ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Μισή χαρά

Μισή χαρά 

18/10/2012

Μισή χαρά
Κάτω από άλλες περιπτώσεις ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα μπορούσε να πετάει από την χαρά του στη χθεσινή προπόνηση του Ολυμπιακού στο Ρέντη.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων είδε και πάλι τις εγκαταστάσεις γεμάτες μετά την επιστροφή των διεθνών, τους Χολέβα και Φετφατζίδη να γυμνάζονται κανονικά, αλλά και τον Κοντρέρας να αισθάνεται ενοχλήσεις και να μην γυμνάζεται σε... φουλ ρυθμούς.

Χολέβας και Φετφατζίδης
Και οι δύο παίκτες έκαναν κανονικό πρόγραμμα προπόνησης κάτι που όλοι ήλπιζαν ότι θα συμβεί. Τόσο ο Χολέβας, όσο και ο Φετφατζίδης δεν αισθάνθηκαν καμία ενόχληση από τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και έβγαλαν όλο το πρόγραμμα.

Αυτόματα τίθενται στη διάθεση του Ζαρντίμ για το παιχνίδι με την SKODA Ξάνθη και στην περίπτωση του Χολέβα να έχει και πολύ μεγάλο ενδεχόμενο να αγωνιστεί και στην αρχική ενδεκάδα.

Προβληματισμός με Κοντρέρας
Τη χαρά που πήρε ο Ζαρντίμ από τους Χολέβα και Φετφατζίδη, ήρθε να την χαλάσει ο... Κοντρέρας. Ο Χιλιανός αμυντικός ένιωσε μικρές ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο με αποτέλεσμα να μην γυμναστεί κανονικά. Έκανε ασκήσεις υπό τις οδηγίες του Χρήστου Μουρίκη και δούλεψε με την μπάλα σε ένα πρόγραμμα με σαφώς μικρότερη ένταση. Σκοπός των υπευθύνων του Ολυμπιακού είναι ο Κοντρέρας να δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά την Πέμπτη κάτι που συγκεντρώνει και μεγάλες πιθανότητές.

Ανεβαίνει ο Ιμπαγάσα
Καλά ήταν τα μαντάτα από τις εξετάσεις που έκανε ο Ιμπαγάσα. Τα αποτελέσματά τους έδειξαν ότι υπάρχει σαφής βελτίωση του τραυματισμού του. Σήμερα ο Αργεντινός συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί με θεραπεία και αερόβιο πρόγραμμα.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου