ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

E...τωρα θα σας παρει ο...Χαρος...καταντησατε αηδια πια...

E...τωρα θα σας παρει ο...Χαρος...καταντησατε αηδια πια...

20/10/2012


ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΡΕ ΛΑΓΟΚΟΤΕΣ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΧΑΡΟΥ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙς ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΣΑΣ? ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΘΑΙΝΕ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΝΤΡΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΑΝ ΛΑΓΟΙ...
Ε...πολλα εχω ακουσει και εχω δει απο εσας ρε λαγοκοτες...αλλα αυτο πια με εβγαλε απο τα ρουχα μου  ...ανεβασατε πανω για τον Γιαννη τον Χαρο οτι ειναι ρουφιανος? ρε δεν πατε καλα...για ποιον βρηκατε να πειτε οτι ειναι ρουφιανος? ο Γιαννης? για πειτε μας ποιον ρουφιανεψε? γιατι οταν κατηγορειτε καποιον πρεπει να τον κατηγορειτε με στοιχεια ...πανω φιαχνω και γω και μπορω να γραφω οτιδηποτε...Προσπαθειτε να λασπολογησετε τον ανθρωπο που δεν μπορειτε να πειραξετε...καθε μερα στην Αθηνα ειναι και κανει βολτες και πινει καφεδακι και εσεις ενα τσουρμο λαγοι δεν μπορειτε να τον πειραξετε γιατι εισαστε κοτες..και βρηκατε αλλο τροπο για να τον χτυπησετε...να του πεταξετε λασπη και να τον κατηγορησετε για ρουφιανια...και πιστευετε οτι σας πιστευουν ? οχι οι δικοι μας γιατι ολοι γελανε με αυτο το σιχαμερο πανω και επειδη βεβαια ξερουν τον Γιαννη...εχετε την εντυπωση οτι σας πιστευουν ακομα και οι δικοι σας? Πειτε με ρε λαγοκοτες? που και ποτε ρουφιανεψε ο Γιαννης?

Εχετε την εντυπωση πως μεσα στις ταξεις τις Θυρας 7 χωρανε ρουφιανοι? ακομα και αν ρουφιανευουν αντιπαλους οπαδους? κανετε μεγαλο λαθος...η Θυρα 7 αποβαλει παντα τετοια στοιχεια οποιοι και αν ειναι...και ο Γιαννης οχι μονο δεν ειναι ρουφιανος αλλα εχει υποστει τα συνεχομενα ρουφιανιλικια σας ...Μιλατε για ρουφιανιλικια εσεις ρε λαγοκοτες? που στελνατε τους μπατσους στο ΟΑΚΑ να παρουν αυτοφωρο τους γαυρους που δεν φοραγανε κρανος? ΦΟΡΑΜΕ ΚΡΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ...απο εκει βγηκε και το συνθημα αυτο...

Μιλατε για ρουφιανιλικια εσεις ρε λαγοκοτες που ολα αυτα τα χρονια σας παει συνοδεια η ΕΛ.ΑΣ και καθεται και παρειτσα σας να μην σας πειραξει κανεις? 
Μιλατε για ρουφιανιλικια εσεις ρε λαγοκοτες που η ΕΛ.ΑΣ σας ενημερωνε πριν τους ελεγχους στους συνδεσμους και σε ολους εβρισκαν και κατι και σε σας τιποτε απολυτως? Καντε μας την χαρη και βουλωστε το γιατι εχετε καταντησει αηδια πλεον...και δεν ξερετε που θα οδηγησει αυτο...κοιταξτε την ομαδα σας και τα λαμογοια που την διοικουν και αφηστε τους οπαδους που το μονο που κανουν ειναι να αγαπουν και να προστατευουν την οαμαδα τους...προστατεψτε την δικη σας ομαδα οχι απο τον...Χαρο αλλα απο τα λαμογια που δοξαζετε καθημερινα στις βρωμοφυλαδες σας και τους πουθεναδες της διοικησης σας...και τα αλλα αφηστε τα κατα μερος...
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...
πιο κατω θα δειτε τι εγραψε ο Γιαννης ο Χαρος στο blog του και τις συγκεκριμενες φωτο με τα πανω..
Απο το blog του Γιαννη του Χαρου

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΧΑΡΟΝΤΑΣ...

19/10/2012



Λάθος άνθρωπο πειράξατε ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ μου! Δεν έχετε πάρει χαμπάρι μου φαίνεται ότι έχετε μπλέξει με ΤΡΕΛΟ αλλά προπάντων ΚΑΘΑΡΟ!
Και όπως λέει και μια σοφή παροιμία μας καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!
Τώρα θα ΣΑΣ ΠΆΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ!
Θα μετανιώσετε πίκρα για την μαλακία που κάνατε αλλά με τέτοια πράγματα δεν παίζουμε!
Και όταν δεν έχεις δώσει ποτέ και για κανένα λόγο τέτοιο δικαίωμα σε πνίγει το άδικο!
Γι αυτό θα σας φύγει ο καλός τώρα!
Πριν ξεκινήσω να μιλώ με αποδείξεις και όχι λόγια του αέρα, Προκαλώ τους πάντες αν ΕΧΟΥΝ να αποδείξουν το παραμικρό για εμένα να τον βγάλουν στην φόρα, γιατί εγώ τώρα έχω να Βγάλω πάρα πολλά!
Έχω μια αρχή να μην γίνω ποτέ πούστης και ρουφιάνος, και μου βγήκαν ΠΟΙΟΙ... οι αρχιρουφιάνοι να μιλήσουν για εμένα!
Δεν σας ξεπερνάει ποια κανείς ΡΟΥΦΙΑΝΟΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΜΟΥ!
Και ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΑΡΧΗΣΩ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ... Και με αποδείξεις να τους ξευτιλίσω και να λάμψη πλέον η αλήθεια!
Αυτό το πανό με το ΧΑΡΕ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΤΗΣ Λ7 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΓΑΔΑ είναι βαριά κουβέντα λαγοί!
Και για να ξέρετε ο ΧΑΡΟΣ όσες φορές έχει πάει στην ΓΑΔΑ τον έχουν πάει με ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ και μετά ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ. Όχι όπως κάποιους πρωτοκλασάτους από εσάς που μου πίνετε καφεδάκι μέσα εκεί!
Θα ξεκινήσω να σας λέω από τότε που ήμουν παιδάκι... Τις φάσεις που ΕΧΟΥΝ γίνει και οι ΡΟΥΦΙΑΝΟΒΑΖΕΛΟΙ έδωσαν όπως κάνουν πάντα δικούς μας και τους έφερναν στα δικαστήρια!

Και μιας που δεν το ξέρετε ακούστε το καλά! Κάποιοι που το παίζουν μάγκες και μου ψάχνονται, όταν φάνε το πακέτο τους δεν τρέχουν στις αστυνομίες για να μου κάνουν μηνύσεις! Οι άντρες και οι πραγματικοί μάγκες αυτά ούτε τα κάνουν αλλά ούτε κάνω περνάνε από το μυαλό τους! Αυτά τα κάνουν οι ρουμάνοι και είστε ο ορισμός της λέξης αυτής!

Μια ζωή οι ίδιο είστε, στα ίδια καλού πια μεγαλώνουν και οι γενιές σας! Αυτά τα παραδείγματα τους δίνετε πως θέλετε να βγουν!
Και επειδή αυτή την στιγμή είμαι έτος εαυτού, και όπως έχω πει μιλάω πάντα με αποδείξεις, αλλά από το χέρι σας ΕΙΝΑΙ αν με αναγκαστεί να Βγάλω και τα ονόματα, έχω στα χέρια μου ΤΩΡΑ τρεις δικογραφίες από ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ σας, αλλά αύριο θα έχω άρωμα περισσότερες γιατί και οι ΔΙΚΟΙ μας που ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΤΙΚΑΝ από εσάς ΕΙΝΑΙ όλοι τους γνωστοί μας, και οι δικηγόροι που τους ανέλαβαν τις ΕΧΟΥΝ όλες!

Πάμε σε αυτές που έχω μπροστά μου! Πέσιμο στον σύνδεσμο του βάζελου στην Νίκαια ψιλό ΦΑΠΕΣ και υλικές ζημιές, και τα γνωστά αδέρφια του βάζελου που είχαν τον σύνδεσμο και που έχουμε μεγαλώσει μαζί, δίνουν δικούς μας!
Εγώ σε αυτούς εκεί στην περιοχή μου όταν υπήρχαν και φύλο ξέφυγαν που και που περνούσα μόνος μου και τους ξευτίλιζα! Αποδεδειγμένο περίτρανα ΑΥΤΟ!

Πάλι ξέφυγα ας γυρίσω στο θέμα μας!

Προοδευτική-Λαγός πριν κάτι χρόνια την είδαν να περάσουν από τον σύνδεσμο μας στην ταξιάρχων. Εμείς χωρίς να το περιμένουμε καν ήμασταν ΚΑΜΙΑ 30αρια στον σύνδεσμο, αυτοί πάνω από 500 με μηχανάκια και αυτοκίνητα. Τους πήραμε στην αρχή αλλά ήταν πάνω από 500 φορτωμένοι σαν αστακοί, είχαν παρατήσει τις περιουσίες τους εκεί οπότε κάποια στιγμή μας πήραν.

Και αντί να μας κυνηγήσουν έβγαζαν το άχτι τους σπάζοντας ΟΛΑ τα καταστήματα εκεί! Όταν είδα ΟΤΙ σπάνε και της μητέρας μου, αλλά φώναζαν να κάψουν και την μπουτίκ που είχα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ τότε στον Κορυδαλλό και ήξεραν ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ δικιά μου, έπεσε κουρτίνα, θόλωσε το μυαλό μου και στήθηκα μπροστά στην μπουτίκ να μην την κάψουν! Έπεσαν οι πρώτοι επάνω μου έριχνα μια έτρωγαν δέκα, και ευτυχώς που έσκασαν κάτι ΖΗΤΑΔΕΣ και δεν με τελείωσαν!

Εγώ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ μου μιλάω αντικειμενικά και δεν το παίζω ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ ΜΠΑΤΜΑΝ ΚΑΙ ΖΟΡΟ...

Πάμε ΤΩΡΑ στο ζουμί, και αν ΕΙΝΑΙ ο ΧΑΡΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ!!!

Εκεί συνέλαβαν ένα πρωτοκλασάτο δικό τους τον ΒΑΓΓΕΛΗ.. Κ... το είχε δει ένας γιατρός από ένα μπαλκόνι να σπάει με το καπάκι από έναν κάδο τις βιτρίνες στην σειρά! Τον πήγαν στο τμήμα του ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ και με πήγαν και εμένα εκεί για αναγνώριση.

Κατέβηκα στα κρατητήρια πήγα ΚΟΝΤΑ στον ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ και του λέω εμείς δεν είμαστε σαν τα μούτρα σας! Και μου κλαιγόταν ΟΤΙ αυτός δεν ήταν!

Ανέβηκα και κατέθεσα ενώ είχαν κατά σπάσει τα μαγαζιά ακόμα και της μάνας μου, ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ ΕΚΕΙ! 

 Μου λένε ότι κατέθεσε ο γιατρός ότι τον είδε ΟΤΙ έσπαγε! Ο ΧΑΡΟΣ όχι ΜΟΝΟ στην πρώτη κατάθεση του αλλά και στο πρώτο δικαστήριο που έφαγε από την κατάθεση τους γιατρού 7 μήνες!

Στο εφετείο ο γιατρός είχε πεθάνει και κρεμόταν από την κατάθεση την δικιά μου!

Θέλω να σας τονίσω ΟΤΙ από τα 20 μαγαζιά που έσπασαν οι γείτονες που τα είχαν με είχαν φάει να τον πω για να τον τραβήξουν μετά για τις ζημιές!

Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΟΜΩΣ ο ΧΑΡΟΣ ακόμα με κάποιους γείτονες δεν μιλάει γιατί τον ΑΘΩΩΣΕ... να φανταστείτε και η υπεράσπιση του που τον έχω και μάρτυρα άσε που έχω τις καταθέσει για όσα λέω όταν ήρθε η ώρα να τον υπερασπιστεί είπε με κάλυψε ο νεαρός δεν θέλω να πω τίποτα! ΑΘΩΟΣ Ο ΛΑΓΟΣ ΣΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΙΑ ΜΟΥ!

Και πάμε στην υπόθεση της ΠΑΙΑΝΙΑΣ που υπάρχουν μέσα στις χιλιάδες καταθέσεις τις δικογραφίας και κάποια σούπερ ονοματάκια σας που όχι ΜΟΝΟ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΟΥΝ ΕΜΆΣ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΎΣ ΣΑΣ...

Γι αυτό και κάποιος δικός σας τους πλάκωσε στο ΞΥΛΟ τότε! Έχω άδικο ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ μου?
Αυτά τα λίγα για ΑΠΟΨΕ, ακόμα το όνομα αυτού από την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τον γιο του που δεν τους ανέφερα,  δεν το λέω, που μετά από αυτό που έκανε ο γιος του χτες έπρεπε να τον ξεφωνίσω άσχημα!  Αφού ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ  την μύγα και μυγιάστηκαν μου βγήκε ο μικρός και μου μοστραριζόταν μπροστά στο πανό που έφτιαξε!

Προς στιγμής θα δείτε την φωτογραφία αυτή, αλλά δεν τελειώσαμε εδω να ξέρετε!

ΕΙΜΑΙ Ο ΧΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑ...

 ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου