ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

15/10/2012

 

Eνδιαφέρον από Ιταλία και Αγγλία για Φυτανίδη 

15/10/2012

Eνδιαφέρον από Ιταλία και Αγγλία για Φυτανίδη 
Το ενδιαφέρον από ομάδες της Ιταλίας και της Αγγλίας έχει προσελκύσει ο Σωκράτης Φυτανίδης, ο οποίος την ίδια ώρα βρίσκεται σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ατρόμητο.

Αρκετοί σύλλογοι παρακολουθούν την πορεία του 28χρονου στόπερ των Περιστεριωτών από DVD ή στέλνουν ανθρώπους να τον δουν από κοντά, ώστε να τσεκάρουν την αξία του και να του καταθέσουν επίσημη πρόταση.

Άλλωστε, η συνεργασία του με τους «κυανόλευκους» λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συζητήσεις για την ανανέωση αυτής.

Παράλληλα, αυξάνεται η φημολογία που έχει αναπτυχθεί για ενδεχόμενη πρόταση του ΠΑΟΚ, αν και η SportDay αναφέρει ότι είναι πιθανό να φτάσει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού τον ερχόμενο Ιανουάριο και να αποκτήσει άμεσα τον Φυτανίδη.

Σε μία τέτοια περίπτωση ο Ατρόμητος δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του 28χρονου στόπερ, εφόσον βέβαια ικανοποιηθεί οικονομικά (ανεξάρτητα από την εξέλιξη των συζητήσεων που έχουν αυτή τη στιγμή).

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξει καθοριστική συνάντηση του Φυτανίδη με τη διοίκηση του Ατρομήτου, η οποία θα είναι καθοριστική και στη συνέχεια θα συζητηθούν οι υποθέσεις του Δημούτσου και του Ιτάντζ.

Και τώρα τα κεφάλια μέσα 

15/10/2012

Και τώρα τα κεφάλια μέσα
Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν σήμερα (Δευτέρα, 15/10) οι παίκτες της Skoda Ξάνθης, όπου θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους, μετά το Κυριακάτικο ρεπό, για τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (20/10).

Ο τεχνικός της Ακριτικής ομάδας, Νίκος Κωστένογλου, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα πρόβλημα -με εξαίρεση τον Γκλέισον- έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του για να καταστρώσει τα πλάνα του ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης.

Ο 42χρονος προπονητής θα συνεχίζει να δουλεύει στην τακτική και στις στημένες φάσεις, κάτι που έκανε και την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς εκεί ο τεχνικός έχει διαπιστώσει τις περισσότερες αδυναμίες.

Οι απαραίτητες κινήσεις 

15/10/2012

Οι απαραίτητες κινήσεις 
Την διοικητική κατάσταση στον Άρη παρουσιάζεται αποφασισμένη να ξεκαθαρίσει η «ΚΜΑ», προχωρώντας το αίτημα για σχηματισμό προσωρινής διοίκησης στο Πρωτοδικείο. Άλλωστε, ένα πιο σταθερό διοικητικό σχήμα είναι απαραίτητο και θα ληφθεί σοβαρά υπόψη από το Πρωτοδικείο που στις 9 Νοεμβρίου θα εξετάσει το αίτημα της «κίτρινης» ΠΑΕ για υπαγωγή στο άρθρο 99.

Πολλά εξαρτώνται από τη στάση που θα κρατήσει η τριάδα Κατσιαούνη, Λαμπριάκο και Στεφανίδη, οι οποίοι σήμερα θα συναντηθούν με τους νομικούς για να πάρουν τις διασφαλίσεις που θέλουν για τη συμμετοχή τους στη διοίκηση Πρωτοδικείου (ο Αντώνης Ζαμπέτας είναι θετικός).

Εφόσον δεχθούν, η «ΚΜΑ» αφήνει να εννοηθεί ότι έχει βρει τα πρόσωπα που θα τους πλαισιώσουν και ότι πρόθεσή της είναι αυτή την εβδομάδα το θέμα να τελειώσει. Δεν αποκλείεται μάλιστα το ενδεχόμενο να αναζωπυρωθεί το καλοκαιρινό σενάριο, κάποια μέλη του Δ.Σ. της «ΚΜΑ» να μεταπηδήσουν στην ΠΑΕ.

Προπονήσεις τον Δεκέμβριο ο Αβραάμ 

15/10/2012

Προπονήσεις τον Δεκέμβριο ο Αβραάμ 
Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει πάει σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης για να ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού επισκέφτηκε τα γραφεία των ομογενών οπαδών που είναι στην Αμερική, ύστερα από σχετική πρόσκληση που δέχθηκε από εκείνους.

Ο διεθνής στόπερ πήγε στον σύνδεσμο της Νέας Υόρκης, όπου αποθεώθηκε από 60 φίλους της ομάδας.

Ο Παπαδόπουλος έμεινε εντυπωσιασμένος από την οργάνωσή τους και ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έχει πάει μετά την ανακαίνιση που έγινε στα γραφεία.

Αυτό που είπε ο διεθνής κεντρικός αμυντικός είπε στους οπαδούς ότι «στα τέλη Δεκεμβρίου θα είμαι σε θέση να κάνω ατομική προπόνηση. Πηγαίνω πολύ καλά και είμαι πολύ ικανοποιημένος από την παραμονή μου στη Νέα Υόρκη».

Ελευθερόπουλος: «Πάμε για τη νίκη» 

15/10/2012

Ελευθερόπουλος: «Πάμε για τη νίκη»
Στο αγωνιστικό κομμάτι και μόνο ζήτησε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος να έχουν οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, στο περιθώριο της χθεσινής προπόνησης της ομάδας.

Οι παίκτες και το υπαλληλικό προσωπικό ανυπομονούν να φτάσει η δόση από τον ΟΠΑΠ, ώστε να δουν το χρώμα του χρήματος.

Ωστόσο, το Σάββατο οι «κυανέρυθροι» αντιμετωπίζουν εντός έδρας την Κέρκυρα και ο νεαρός προπονητής δεν θέλει να χαλάσει το κλίμα που έχει δημιουργηθεί από τις φετινές εμφανίσεις της ομάδας.

«Προέχει να δουλέψουμε σκληρά για να πάρουμε τη νίκη», τόνισε ο 36χρονος τεχνικός πριν από την έναρξη της χθεσινής προπόνησης. Ο Ελευθερόπουλος κατανοεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές και οι υπάλληλοι της ΠΑΕ, όμως εκείνος προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες.

Σε κάθε περίπτωση όλοι αναγνωρίζουν ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δείχνουν τεράστια υπομονή όλους αυτούς τους μήνες και δεν θέλουν να προκαλέσουν προβλήματα στο αγωνιστικό τμήμα. Ωστόσο, είναι καθαρά θέμα της διοίκησης να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για να βρεθεί λύση.

Μέλος και δώρο το εισιτήριο 

15/10/2012

Μέλος και δώρο το εισιτήριο
Ανακοίνωση για να προσελκύσει κόσμο στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Άρη αλλά και για να αυξήσει τα μέλη της, εξέδωσε η «Παναθηναϊκή Συμμαχία».

Αφού όποιος γίνει e-member από την Δευτέρα 15/10 μέχρι την Κυριακή 21/10, κερδίζει ένα εισιτήριο με τον Άρη, στις κεντρικές θέσεις του γηπέδου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, για τον εντός έδρας αγώνα με τον Άρη, με κάθε εγγραφή e-member από σήμερα Δευτέρα 15/10 έως την Κυριακή 21/10, κερδίζετε ένα εισιτήριο για τον αγώνα με τον Άρη, στις θύρες 26 ή 28 (κεντρικές θύρες στο πάνω διάζωμα).

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα γίνετε από την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου, στα καταστήματα της Greenteam σε Μαρούσι και Λ.Αλεξάνδρας, καθώς και στο εκδοτήριο του σταθμού Ειρήνης την ημέρα του αγώνα. ( θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε και απευθείας εγγραφή στα σημεία αυτά)

Για όσους πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους μέσω του site μας, είναι απαραίτητο να εκτυπώσουν το επιβεβαιωτικό e-mail εγγραφής και να το έχουν μαζί τους κατά την παραλαβή του εισιτηρίου.

Ωράρια Λειτουργίας καταστημάτων Greenteam:
Κατάστημα Αμαρουσίου : 10:00-21:00
Κατάστημα Λ.Αλεξάνδρας: 9:30-20:00

Ωράριο λειτουργίας εκδοτηρίου σταθμού Ειρήνης: 12:30-20:30»

Μπουτάρης: «Μια ομάδα, η Θεσσαλονίκη» 

15/10/2012

Μπουτάρης: «Μια ομάδα, η Θεσσαλονίκη»
Μια αντισυμβατική πρόταση που θα προκαλέσει αίσθηση σκέφτεται να καταθέσει ο Γιάννης Μπουτάρης στις ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Ο νυν δήμαρχος αναφέρθηκε στην σχέση του με τον Παναγιώτη Σπύρου κι εκμυστηρεύτηκε κάποιες συζητήσεις που είχε με τον εκλιπόντα για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην συμπρωτεύουσα.


Αναλυτικά, όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

Για την απώλεια του Παναγιώτη Σπύρου: «Τέτοιες απώλειες δεν είναι καθημερινές, ούτε αναπληρώνονται εύκολα. Εγχείρησε τη γυναίκα μου με επιτυχία και πέρα από την ιατρική του φροντίδα, μπορώ να πω ότι δεν ήταν απλά γιατρός, χάιδευε τον άρρωστο. Προσωπικά του είχα στείλει πάνω από δέκα άτομα που δεν είχαν μία και τους εγχείρησε δωρεάν, ενώ… τους έδινε και χαρτζιλίκια. Δεν έπαιρνε από απόρους χρήματα και έκανε τη Θεσσαλονίκη κέντρο για επεμβάσεις καρδιάς. Το επιστημονικό του επίπεδο ήταν πολύ υψηλό. Δεν έγινε καθηγητής στο Πανεπιστήμιο, ήρθε σε κόντρα με το πανεπιστημιακό κατεστημένο. Ήταν εκρηκτικός χαρακτήρας, άφοβος, δεν είχε όρια. Ξέρουμε την αγάπη του για το μπάσκετ και τη θάλασσα. Ήρθε από την Αμερική με το ιστιοφόρο».

Για το πως θα τιμήσει την μνήμη του εκλιπόντος: «Δεν ταιριάζουν στον Παναγιώτη οι καθιερωμένοι τρόποι. Ήταν ιδιόρρυθμος, τον ενοχλούσαν οι τυπικότητες, ήταν αντικαθεστωτικός. Θα βρεθεί τρόπος να τιμήσουμε τη μνήμη του, δεν του ταιριάζουν μόνο το αγάλματα και το να δώσεις το όνομά του σε ένα δρόμο».

Για τις ιδέες του γύρω από τον αθλητισμό στη Θεσσαλονίκη: «Ήμασταν στον Άρη μαζί και κουβεντιάζαμε από παλιά ότι μόνη λύση για τη Θεσσαλονίκη, που πρέπει να καλλιεργήσουμε, είναι η αντίληψη μίας ομάδας για κάθε άθλημα, ΠΑΟΚ για το ποδόσφαιρο, Άρης για το μπάσκετ και Ηρακλής για το βόλεϊ. Το κουβεντιάζαμε τότε, δεν ανταποκρίθηκε ο κόσμος και το σκέφτομαι σαν φόρο τιμής στον Παναγιώτη να το θέσω σοβαρά στις ηγεσίες των οπαδών. Οι φίλαθλοι μπορούν να υποστηρίζουν τη φανέλα τους στα ερασιτεχνικά, αλλά στο επαγγελματικό να είναι μια ομάδα, η Θεσσαλονίκη».

Πασσιαλής: «Πιστεύω σε αυτούς» 

15/10/2012

Πασσιαλής: «Πιστεύω σε αυτούς» 
Την πίστη στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών του Άρη εξέφρασε ο Νίκος Πασσιαλής, που ανέλαβε μαζί με τον Δημήτρη Μπουγιουκλή την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

«Έχουμε παίκτες που αν αποδώσουν αυτό που περιμένουμε θα παίρνουμε ό,τι καλύτερο από κάθε ματς. Πιστεύουμε σε αυτούς γιατί έχουν δυνατότητες. Τώρα προέχει να ανυψώσουμε τη διάθεσή τους», τόνισε, μεταξύ άλλων.


Αναλυτικά, όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

«Το κλίμα όταν ήρθαμε να αναλάβουμε την ομάδα δεν ήταν το καλύτερο. Οι παίκτες δεν είχαν διάθεση, τα κεφάλια ήταν κατεβασμένα και υπήρχαν προβλήματα. Τώρα πρέπει η διάθεση των παικτών να αλλάξει προς το καλύτερο, κάτι που ήδη βλέπω να γίνεται. Υπάρχουν καλοί παίκτες όπως οι Κοέλιο, Πουλίδο, Αγκάνθο, Γιαννιώτας, οι οποίοι αν αποδώσουν αυτό που περιμένουμε θα παίρνουμε ό,τι καλύτερο από κάθε ματς».

Για τη μέτρια φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών: «Τα εργομετρικά αυτή τη στιγμή δεν είναι το Α και το Ω. Τώρα προέχει να ανυψώσουμε τη διάθεση των παικτών. Η ομάδα δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά δεν είναι αγύμναστη».

Για τους νέους της ομάδας, πολλοί από τους οποίους έχουν περάσει από τα χέρια του: «Με πολλά παιδιά όπως οι Νταμαρλής, Γιαννιώτας, Γιαννίτσης, Σουνάς, συνεργαζόμασταν καιρό καθώς ήμασταν μαζί στην Κ-20 και τους γνωρίζω καλά. Πιστεύω πολύ σε αυτούς γιατί έχουν πολλές δυνατότητες και ίσως να έχουν ένα παραπάνω κίνητρο να δείξουν κάτι παραπάνω τώρα που είμαι εγώ προπονητής. Φέτος δεν κάναμε πολλές μεταγραφές λόγω οικονομικών δυσκολιών αλλά όσοι ανήκουν στο ρόστερ θα χρησιμοποιηθούν και θα χρειαστούν».

Για το ρεαλιστικό ζητούμενο από την εφετινή ομάδα: «Να αγωνιζόμαστε σε όλα τα παιχνίδια με αξιοπρέπεια και να έχουμε μια πορεία ώστε να μην κινδυνέψουμε. Να δώσουμε ευκαιρίες και συμμετοχές στα νέα παιδιά για να έχουμε ανοδική πορεία τα επόμενα χρόνια».

Κανένα προγραμματισμένο ραντεβού... 

15/10/2012

Κανένα προγραμματισμένο ραντεβού...
Από το πρωί της Τρίτης αρκετά δημοσιεύματα ανέφεραν πως έχει προγραμματιστεί ραντεβού μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη.

Με θέμα συζήτησης, τι άλλο, την Διπλή Ανάπλαση.

Ωστόσο, από την ΠΑΕ τονίζουν πως δεν έχει κανονιστεί τίποτα αν και δεν αποκλείεται οι δύο άνδρες να βρεθούν, αφού διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

Ραντεβού λοιπόν δεν υπάρχει, αλλά είναι δεδομένο πως αν γίνει συνάντηση θα πέσει στο τραπέζι και το θέμα της Διπλής Ανάπλασης που «καίει» τον Αλαφούζο και τους συνεργάτες του και κατ’ επέκταση τον Παναθηναϊκό ολόκληρο.

Αν και τα κινητά τηλέφωνα, για αυτό τον λόγο εφευρέθηκαν. Για να μπορούν δύο άνθρωποι να συνομιλήσουν χωρίς να βρεθούν από κοντά. Και είναι σίγουρο, πως ο πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας για ένα τέτοιο ζήτημα όπως αυτό της κατεδάφισης της Λεωφόρου, δεν θα αφήσει την συσκευή του «κρύα».

Τσέζαρεκ: «Φοβόμουν πως θα γίνουν χειρότερα» 

15/10/2012

Τσέζαρεκ: «Φοβόμουν πως θα γίνουν χειρότερα» 
Τις καλές στιγμές που έζησε στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στον Άρη νοσταλγεί ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ, ο οποίος εξήγησε ότι δεν είχε άλλη επιλογή από το να αποχωρήσει από τους «κίτρινους», των οποίων τα προβλήματα ολοένα και μεγάλωναν.

«Φοβόμουν πως θα γίνουν χειρότερα, κάτι μέσα μου έλεγε να φύγω. Μου λείπει η Ελλάδα. Είχα την ευκαιρία να γυρίσω μετά που έφυγα από τη Μακάμπι, υπήρχαν προτάσεις, αλλά επέλεξα να συνεχίσω στην πατρίδα μου», τόνισε ο Κροάτης επιθετικός της Ριέκα.


Αναλυτικά, όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

«Διαβάζω νέα του Άρη που και που, και με στεναχωρούν αυτά που γίνονται. Αγάπησα τον Άρη και τον κόσμο του το διάστημα που έμεινα εδώ και είναι κρίμα να υπάρχει αυτή η κατάσταση σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Αυτά τα προβλήματα είχαν εμφανιστεί πριν από χρόνια, από όταν ήμουν εγώ στην ομάδα. Φοβόμουν πως θα γίνουν χειρότερα, κάτι μέσα μου έλεγε να φύγω. Από τότε δεν υπήρχαν λεφτά.

Μου λείπει η Ελλάδα, έχω φίλους που μιλάω ακόμα. Έφυγα γιατί είχα βαρεθεί λίγο μετά από 8 χρόνια, αλλά τώρα μου λείπει. Η πρόταση από τη Μακάμπι ήταν πολύ καλή και δεν το σκέφτηκα. Είχα την ευκαιρία να γυρίσω μετά που έφυγα από τη Μακάμπι, υπήρχαν προτάσεις από την Ελλάδα αλλά επέλεξα να συνεχίσω στην πατρίδα μου».

Γιγαντοοθόνη για τη «μάχη» της Κρήτης 

15/10/2012

Γιγαντοοθόνη για τη «μάχη» της Κρήτης
Ένα νησί στο πόδι για την προσεχή αναμέτρηση του Πλατανιά με τον ΟΦΗ. Η «μάχη» της Κρήτης για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας είναι το γεγονός που απασχολεί άπαντες στο νησί και όλα κινούνται στους ρυθμούς του ντέρμπι.

Ωστόσο, η ομάδα των Χανίων αρνήθηκε να δώσει η εισιτήρια στους φιλάθλους του ΟΦΗ για το παιχνίδι, φοβούμενη και τυχόν επεισόδια.

Η λύση που αποφασίστηκε για αυτό το πρόβλημα είναι η τοποθέτηση γιγαντοοθόνης στο «Γεντί Κουλέ».

Αυτή η κίνηση αποτελεί πρωτοβουλία των δύο μεγάλων οργανωμένων συνδέσμων του ΟΦΗ, οι οποίοι έχουν κινήσει ήδη τι διαδικασίες, ώστε να γίνει πραγματικότητα η τοποθέτηση γιγαντοοθόνης στο γήπεδο και να μπορέσουν να παρακολουθήσουν εκεί το μεγάλο ντέρμπι.

Χρειάστηκαν μόνο 12 λεπτά 

15/10/2012

Χρειάστηκαν μόνο 12 λεπτά 
Σε χρόνο dt (μόλις 12 λεπτά) πραγματοποιήθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Σε αυτή αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά -σχεδόν- 15 εκατομμύρια ευρώ, ενώ δεν θα σχηματιστεί αιρετή διοίκηση.

Τα εισιτήρια για το ντέρμπι «Δικεφάλων» 

15/10/2012

Τα εισιτήρια για το ντέρμπι «Δικεφάλων» 
Στην διάθεση των φίλων του ΠΑΟΚ θα βγουν αύριο (16/10) τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στην Τούμπα (19:30) το ερχόμενο Σάββατο.

Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν Τρίτη-Παρασκευή από τις 09:00 -17:00, ενώ την ημέρα του αγώνα από τις 09:00πμ μέχρι και τη σέντρα.


Οι τιμές των εισιτηρίων:

Θύρα 1: 40 €
Θύρες 2, 3: 30 €
Θύρες 5, 6: 20 €
Θύρες 4, 4α: 15 €
Θύρες 7, 7a, 8: 15 €
VIP 3ου: 120 €
VIP 4ου: 80 €

Στο πάνελ βρέθηκαν οι Ζήσης Βρύζας και Αχιλλέας Μαυρομμάτης. Στην αίθουσα της Τούμπας ήταν τα μέλη του ΔΣ Βασίλης Τριλυράκης, Σπύρος Μηλιωρίδης, οι αρμόδιοι επί των οικονομικών, Άλκης Μαυροφρύδης, Μαρία Γκοντσάρεβα, ο διευθυντής των γραφείων, Μάκης Γκαγκάτσης και από τον Ερασιτέχνη, ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

Κανείς μέτοχος δεν έδειξε διάθεση για σχηματισμό αιρετής διοίκησης κι έτσι η διαδικασία συνεχίστηκε με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, η οποία φθάνει τα 14.976.000 ευρώ και σε αυτή θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσοι μπορούν να διαθέσουν ποσά από 50.000 ευρώ και πάνω. Η πρόταση για Α.Μ.Κ. εγκρίθηκε ομόφωνα.

Βωβός: «Η συμφωνία με τον Δήμο δεν προβλέπει γήπεδο» 

15/10/2012

Βωβός: «Η συμφωνία με τον Δήμο δεν προβλέπει γήπεδο»
Αποκαλυπτικός εμφανίστηκε ο Άρης Βωβός σε συνέντευξή του, τονίζοντας πως δεν μπορεί η Διπλά Ανάπλαση να εξαρτιέται από το γήπεδο και ούτε η συμφωνία με τον Δήμο προβλέπει κάτι τέτοιο.

Παράλληλα, προανήγγειλε συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο και τόνισε ότι ο Δήμαρχος Αθήνας κρατάει το κλειδί της υπόθεσης, αλλά δεν μπορεί να κωλυσιεργεί το θέμα προσπαθώντας να εξυπηρετήσει τους πάντες!

Αναλυτικά, η συνέντευξη του Άρη Βωβού στο zougla.gr

-Θα θέλατε να μας ξεκαθαρίσετε τι έχει γίνει σχετικά την υπαγωγή της εταιρείας σας στο άρθρο 99, γιατί πολλοί μιλούν για… πτώχευση;
«Κάναμε μια αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99, πριν από δύο εβδομάδες και πήραμε δικάσιμο για τις 30 Ιανουαρίου 2013. Ωστόσο επειδή μπορούσε να δημιουργηθεί νομικό θέμα και να έχουμε προσφυγές, ζητήσαμε η δικάσιμος να γίνει πιο νωρίς και ορίστηκε στις 28 Νοεμβρίου».

-Επειδή γράφτηκε ότι απορρίφθηκε η αίτηση και αυτό είναι προπομπός πτώχευσης της εταιρείας, τι έχει συμβεί;
«Είναι λανθασμένο αυτό που γράφτηκε. Όντως απορρίφθηκε η αίτηση για προσωρινή διαταγή για τους πιστωτές μας, αλλά δεν σημαίνει κάτι, ούτε είναι προπομπός. Σήμερα κάναμε νέα αίτηση προστασίας και περιμένουμε τις επόμενες 48 ώρες την απόφαση. Ούτως ή άλλως όλα θα κριθούν στις 28 Νοεμβρίου».

-Επειδή γράφτηκε ότι οι Τράπεζες, από τις οποίες πήρατε δάνεια, θα διεκδικήσουν το… οικόπεδο στον Βοτανικό και θ’αλλάξουν τα δεδομένα της Διπλής Ανάπλασης, μπορείτε να μας πείτε τι συμβαίνει;
«Καμία σχέση με την πραγματικότητα. Εμείς έχουμε πάρει δάνεια τα οποία είναι στον «αέρα» 5 χρόνια, λόγω της Διπλής Ανάπλασης. Κυριότεροι χρηματοδότες μας είναι η Alpha Bank και η Πειραιώς. Και οι δύο έχουν συμφωνήσει να μπούμε στο άρθρο 99. Μάλιστα στην αίτηση που καταθέσαμε σήμερα, είχαμε και την θετική εισήγηση της Alpha. Να ξέρετε ότι εάν ήθελαν να διεκδικήσουν περιουσιακά στοιχεία του ομίλου μας, θα το είχαν κάνει».

-Εκτός από την αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99, περιμένουμε μέσα στο Νοέμβριο και την συζήτηση του Προεδρικού Διατάγματος για την Διπλή Ανάπλαση. Τι προσδοκάτε από το ΣτΕ;
«Είναι μια πολύ θετική εξέλιξη και περιμένουμε ότι αυτή την φορά θα εφαρμοστούν οι νόμοι. Ακούω ότι διαμαρτύρεται η ΠΑΕ, αλλά δεν μπορεί να προχωρήσει η Διπλή Ανάπλαση, εάν περιμένουμε να φτιαχτεί το γήπεδο! Υπάρχει ένα ιδιωτικό συμφωνητικό με τον Δήμο Αθηναίων που αναφέρει ξεκάθαρα ποιες είναι οι υποχρεώσεις μας. Εμείς θα τις τηρήσουμε στο ακέραιο. Υπάρχει πλαφόν για τις εργασίες για την κατασκευή των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη στα 13,5 εκατ. ευρώ. Ο Ερασιτέχνης έχει κάποιες προπολεμικές εγκαταστάσεις και θα του φτιάξουμε νέες. Τώρα κινδυνεύουν να τους πέσει κανένα ντουβάρι στο κεφάλι. Θα πάθει τίποτα κανένα παιδί και θα τρέχουν…

Ο Παναθηναϊκός ας φτιάξει το γήπεδό του, όποτε θέλει, αλλά δεν μπορεί να ζητάει να κατασκευαστεί πριν απ’ όλα, την στιγμή που δεν υπάρχουν τα χρήματα. Η εταιρεία Βωβός δεν μπορεί ν’ αναλάβει και άλλα. Το ποδοσφαιρικό γήπεδο δεν είναι στο συμφωνητικό με τον Δήμο. Δεν ξέρω τι προσπαθεί να κάνει ο κύριος Καμίνης. Ακούω ότι θέλει να τους ικανοποιήσει όλους, αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβεί, αυτή την στιγμή. Το κλειδί το κρατάει ο Δήμος».

-Τι θα συμβεί εάν δεν περάσει το Προεδρικό Διάταγμα και μπει εκ νέου στον «πάγο» το πρότζεκτ;
«Εάν δεν εγκριθεί θα κρύβονται άλλα πράγματα από πίσω. Εμείς κάναμε ότι μας ζήτησε το ΣτΕ στην προηγούμενη εισήγησή του. Μειώθηκε ο συντελεστής δόμησης, αυξήθηκαν οι χώροι πρασίνου. Όλα γίνονται στην καμπούρα του Βωβού. Λες και είναι εγκληματίας ένας επιχειρηματίας που επένδυσε στην χώρα του, στηριζόμενος σ’ ένα νόμο του ελληνικού κράτους».

-Σκοπεύετε να μιλήσετε με τον Παναθηναϊκό;
«Θέλω να κάνω ένα ραντεβού με τον κύριο Αλαφούζο και θα επιδιώξω να το κάνω. Δεν μπορώ να πω εγώ τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός. Μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες (εμπορικό, εγκαταστάσεις Ερασιτέχνη) μπορεί να παίζει στη Λεωφόρο, αν και νομίζω ότι υπάρχουν θέματα στατικότητας».

-Στο παρελθόν είχατε πει ότι εάν σας μπλοκάρουν θα καταθέσετε αγωγές σε βάρος του Δήμου Αθηναίων και του Παναθηναϊκού. Μάλιστα είχατε πει για ένα ποσό ύψους 280 εκατ. ευρώ…
«Δεν θέλω σε αυτή την φάση να μιλήσω για αποζημιώσεις. Ο Παναθηναϊκός ψυχορραγεί. Πως θα πάω να του ζητήσω εγώ αποζημίωση; Το κακό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι δεν μπορεί να βρει χρηματοδότη. Ίσως σε 2-3 χρόνια ν’ αλλάξουν τα πράγματα και να μπορεί να χτίσει το γήπεδο. Όμως η Διπλή Ανάπλαση δεν μπορεί να εξαρτιέται από το γήπεδο! Έλεος πια…».

Την γλίτωσε ο «Παπ» 

15/10/2012

Την γλίτωσε ο «Παπ»
Γλίτωσε τα χειρότερα ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Ο Έλληνας επιθετικός υπέστη θλάση ελαφριάς μορφής στο φιλικό του Πανθρακικού κόντρα στην Ακίσα Σπορ και είναι αμφίβολος για το προσεχές παιχνίδι των νεοφώτιστων με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο σύλλογο της Κομοτηνής υπήρχαν φόβοι για σοβαρή ζημιά, όμως τελικά οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μέχρι τώρα δεν ήταν ανησυχητικές. Ο παίκτης θα κάνει αγώνα… δρόμου για να προλάβει το προσεχές παιχνίδι του Πανθρακικού με τον «Άγιαξ της Ηπείρου» στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής.

Βέβαια, για το συγκεκριμένο παιχνίδι οι ενδείξεις λένε ότι δεν θα προλάβει να είναι σε ετοιμότητα, καθώς η ενσωμάτωσή του στις προπονήσεις εκτιμάται προς το τέλος της εβδομάδας.

Τώρα ο Λεβαδειακός 

15/10/2012

Τώρα ο Λεβαδειακός 
Να αφήσει πίσω του τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα θέλει ο Ατρόμητος, ο οποίος από την Τρίτη, ξεκινάει ουσιαστικά την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της έβδομης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας με τον Λεβαδειακό.

Οι Περιστεριώτες, ψάχνουν το τρίποντο αλλά και την καλή εμφάνιση κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο όπως οι «πράσινοι». Η ποιότητα του αντίπαλου, αναγκάζει τον Μπάγεβιτς, να θέλει να δει κάποια παραπάνω πράγματα από τους παίκτες του.

Μέχρι την Τετάρτη, στις προπονήσεις δεν θα είναι ο Δημούτσος, ο οποίος είναι στην αποστολή της Εθνικής ομάδας, ενώ απουσιάζει και ο Βασίλης Μπάρκας, ο νεαρός τερματοφύλακας.

Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν, καθώς άπαντες υπολογίζονται κανονικά από τον «Ντούσκο».

Tα είπαν Λίνεν-Δημητρέλος

15/10/2012

Tα είπαν Λίνεν-Δημητρέλος
Η ομάδα είχε ρεπό σήμερα.

Ο Έβαλντ Λίνεν όμως (έχει γίνει ξεκάθαρο πλέον πως) δεν κάνει διακοπές.

Ο Γερμανός βρέθηκε και τη Δευτέρα στις εγκαταστάσεις των Σπάτων, ώστε να συναντηθεί με τον Ανδρέα Δημητρέλο, να συζητήσουν τα πρώτα του συμπεράσματα και να δρομολογήσουν τις αλλαγές που επιθυμεί να γίνουν ώστε να περάσει το δικό του στίγμα στην «Ένωση».

Οι δυο άνδρες έφτασαν το απόγευμα στο προπονητήριο και αμέσως κλείστηκαν στο γραφείο του προέδρου προκειμένου να θέσουν επί τάπητος τις πρώτες εντυπώσεις του Λίνεν -έπειτα από τέσσερις μέρες προπονήσεων, συζητήσεων και επαφών αρκετών ώστε να διαμορφώσει γνώμη για τις ανάγκες της ομάδας.

Εξάλλου, ο Ανδρέας Δημητρέλος (όπως και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.) παρουσιάζεται απόλυτα ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά του Γερμανού και την όρεξή του για δουλειά και μοιάζει διατεθειμένος να ακολουθήσει πιστά τις εισηγήσεις του -τόσο σε αγωνιστικά, όσο και σε λειτουργικά θέματα της ΠΑΕ.

Τον άκουσε λοιπόν να του μιλά καταρχήν για την ανάγκη περικοπής του ρόστερ (μέσω της προώθησης κάποιων παικτών στη δεύτερη ομάδα) που θα του επιτρέψει να κάνει ανταγωνιστικότερες προπονήσεις καθημερινά, αλλά και να αξιολογεί καλύτερα το υλικό που έχει στα χέρια του.

Οι δυο τους, δε, έκαναν και μια πρώτη κουβέντα για τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη και τη μια μεταγραφή που θα έχει δικαίωμα να κάνει η «Ένωση», ένα θέμα ωστόσο για το οποίο συμφώνησαν ότι θα τα πουν αναλυτικότερα σε προσεχείς τους συναντήσεις.

Ρεπό ήταν και... πάει 

15/10/2012

Ρεπό ήταν και... πάει
Επιστροφή στα… βάσανα για την Ξάνθη που μπαίνει πλέον σε ρυθμούς… Ολυμπιακού.

Οι παίκτες του Νίκου Κωστένογλου επανήλθαν στις προπονήσεις μετά το κυριακάτικο ρεπό, με τον Έλληνα τεχνικό να μην έχει ακόμα μια φορά στη διάθεσή του, τον Μανώλη Μπέρτο, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Στα Πηγάδια, οι ποδοσφαιριστές του ξανθιώτικου συλλόγου αφού έκαναν προθέρμανση με τη μπάλα, στη συνέχεια το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις συναρμογής καθώς και τακτικής, καθώς ο Νίκος Κωστένογλου με τους συνεργάτες του έχουν διακρίνει πρόβλημα στο συγκεκριμένο τομέα.

Για το ματς του προσεχούς Σαββάτου με τον Ολυμπιακό, ο Μάκης Μπαξεβανίδης είναι τιμωρημένος, καθώς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

«Αδιανόητο να κατεδαφιστεί η Λεωφόρος» 

15/10/2012

«Αδιανόητο να κατεδαφιστεί η Λεωφόρος»
Με αφορμή τον θανάτο του Απόστολου Νικολαΐδη σαν σήμερα πριν από 32 χρόνια, ο Αντώνης Αντωνιάδης που διατηρούσε άριστη σχέση μαζί του, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για το τι άνθρωπος ήταν ο «Πατριάρχης» του «τριφυλλιού», που έχει συνδέσει το όνομά του με την Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

«Ήταν ένας άνθρωπος που εξέπεμπε σοβαρότητα και σεβασμό. Ντυνόμασταν ευπρεπώς για να τον συναντήσουμε. Μου φαίνεται αδιανόητο να ρίξουν ένα γήπεδο που ανήκει στον Παναθηναϊκό χωρίς την συναίνεσή του».

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο «ψηλός» στην πρώτη αθλητική συχνότητα της χώρας.

-Τι σημαίνει για σας ο Απόστολος Νικολαϊδης;
«Πέρασαν 32 χρόνια από τον θάνατό του. Ήταν μία εξέχουσα προσωπικότητα, αθλητική και κοινωνική, ένας καταξιωμένος άνθρωπος, πολυτάλαντος, πολύ-αθλητής που συμμετείχε σε όλες τις αθλητικές εκφάνσεις. Ήταν πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής, στην ΕΠΟ, στον ΣΕΓΑΣ και βέβαια στην μεγάλη του αγάπη, στον Παναθηναϊκό, που διετέλεσε και αθλητής του».

- Πως ήταν σαν άνθρωπος και τι σας έμαθε;
«Ήταν ένας άνθρωπος που εξέπεμπε σοβαρότητα και σεβασμό. Εμείς για να τον δούμε, τότε, έπρεπε να ντυθούμε ευπρεπώς. Κλείναμε ραντεβού για μετά από μέρες ώστε να είμαστε έτοιμοι. Εξέπεμπε πολύ μεγάλο σεβασμό. Η παρουσία του στα αθλητικά δρώμενα όχι μόνο του Παναθηναϊκού αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας, νομίζω, ήταν πολύ εμφαντική, δυνατή, δυναμική και πάνω από όλα, ξεχωριστή. Για αυτό και ήταν ένας άνθρωπος που τον αγαπούσε όλη η φίλαθλη Ελλάδα, όχι μόνο οι άνθρωποι της οικογένειας του Παναθηναϊκού.

Αναφορικά με το τι μας έμαθε, όπως είπα, μας εξέπεμπε σοβαρότητα και μας έλεγε για το εύρος του Παναθηναϊκού, του πόσο μεγάλος είναι, πως δεν είναι απλά μια ομάδα αλλά έχει και κοινωνική δραστηριότητα και να είμαστε περήφανοι που είμαστε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Έτσι μεγαλώσαμε και έτσι γαλουχηθήκαμε εμείς».

-Έχει καμία σχέση ο Παναθηναϊκός του Απόστολου Νικολαϊδη με τον Παναθηναϊκό του σήμερα;
«Δεν είναι και ανάλογες οι συνθήκες για να κάνουμε συγκρίσεις. Ας μην κάνουμε παραλληλισμούς γιατί έχουν αλλάξει τα πράγματα. Ο τρόπος με τον οποίο αναμειγνύονται άνθρωποι στα αθλητικά δρώμενα είναι τελείως διαφορετικός, το ποδόσφαιρο έχει μπει σε άλλα καλούπια και δεν θέλω να κάνω συγκρίσεις γιατί μετά από αυτό θα πρέπει να πούμε κι άλλα πράγματα που δεν βοηθάνε στην προκειμένη περίπτωση γιατί μιλάμε για τον άνθρωπο που λείπει, εξ ου και το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, του “Ναού” του Παναθηναϊκού, έχει το όνομά του».

-Το οποίο κινδυνεύει να κατεδαφιστεί…
«Δεν νομίζω, δεν είναι εύκολο. Ξεχνάνε πολλά πράγματα. Κυρίως νομικά, μάλλον. Πως θα γκρεμιστεί το γήπεδο; Πως χωρίς τη συναίνεση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού θα κάνουν κάτι τέτοιο. Μου φαίνεται αδιανόητο. Υπαρχουν νόμοι, υπουργικές αποφάσεις, βασιλικά διατάγματα, πως θα τα παρακάμψουν; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, δεν το διανοούμαι ότι μπορεί να γίνει»!

Κρίσιμο τεστ την Τετάρτη 

15/10/2012

Κρίσιμο τεστ την Τετάρτη 
Σε καλύτερη κατάσταση είναι ο Κατσικάς και ο Ιντζίδης, με τον Γιώργο Δώνη να ελπίζει ότι θα έχει τουλάχιστον έναν από τους δύο έτοιμο για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και δεν θα χρειαστεί να καταφύγει σε αλχημείες στο κέντρο της άμυνας.

Οι δύο στόπερ επανεξετάστηκαν σήμερα από το ιατρικό τιμ και από την γνωμάτευσή του προκύπτει ότι έχουν ελπίδες συμμετοχής στο παιχνίδι του Σαββάτου. Η κρίσιμη ημέρα θα είναι η Τετάρτη όταν θα δοκιμάσουν να ανεβάσουν ρυθμούς.

Ο Βιβιάν ναι μεν βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας, αλλά έχει μείνει πίσω κι έτσι ο μόνος σίγουρος για το κέντρο της άμυνας είναι ο Κουμάλο.

Εξάλλου, οι ποδοσφαιριστές που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών γυμνάστηκαν κανονικά και σε έντονους ρυθμούς σήμερα στην Ν. Μεσήμβρια.

Χατζηχρήστος: «Μια μόνο παρέμβαση έκανα στην ΑΕΚ» 

15/10/2012

Χατζηχρήστος: «Μια μόνο παρέμβαση έκανα στην ΑΕΚ» 
Τη συμμετοχή στην προσπάθεια να αναλάβει πρόεδρος ο Θωμάς Μαύρος αναγνώρισε ως μόνη ανάμειξή του στα διοικητικά της ΑΕΚ ο Δημήτρης Χατζηχρήστος.

Ο ηγέτης της «ORIGINAL 21» απέδωσε τις προ ημερών δηλώσεις του Βασίλη Δημητριάδη (σύμφωνα με τις οποίες «είναι διάβολος μεταμορφωμένος και ανεβοκατεβάζει διοικήσεις») στο ότι «ήθελε να πάρει έναν πολύ καλό μισθό».

Αναρωτήθηκε, δε, πώς γίνεται όλοι όσοι κάνουν κριτική να μη σκέφτονται ότι η ΑΕΚ κινδυνεύει να διαλυθεί.

«Η μοναδική παρέμβαση που έκανα ήταν ότι πήρα τον Δημητρέλο και τον Κασνακίδη από το χέρι και τους πήγα στο μαγαζί του Μαύρου για να πειστεί να αναλάβει», ανέφερε ο Χατζηχρήστος στη ραδιοφωνική «Έφεση στον ΣΚΑΪ».

Κι αφού τόνισε ότι «ο Θωμάς έχει δίκιο να νιώθει πληγωμένος, αλλά οι άνθρωποι του δεν ήθελαν να μπουν στη διοίκηση όταν τους προτάθηκε» και ότι «ο Δημητρέλος είναι βρεγμένος και δεν φοβάται την βροχή», κατέληξε χαρακτηριστικά:

«Όσο για τον Δημητριάδη, ήθελε να πάρει ένα πολύ καλό μισθό και εγώ επέμενα για τον Κωστή επειδή δεν είναι λαμόγιο. Δεν έχουν καταλάβει όλοι όσοι κάνουν απλώς κριτική ότι η ΑΕΚ σε δύο μήνες μπορεί να μην υπάρχει»;

Ο «Ζίο» στην Ελλάδα! 

15/10/2012

Ο «Ζίο» στην Ελλάδα! 
Ένας παίκτης που αγαπήθηκε όσο λίγοι από τον κόσμο του Ολυμπιακού, αναμένεται να έρθει και πάλι στην Ελλάδα. Ο λόγος για τον Ζιοβάνι Σίλβα Ντε Ολιβέιρα, ο οποίος με τις εμφανίσεις του με την «ερυθρόλευκη» φανέλα, έκανε τον κόσμο του Ολυμπιακού να παραμιλάει, αναμένεται να βρεθεί την Τρίτη στη χώρα μας.

Ο Βραζιλιάνος… «μάγος» της μπάλας, θα πάρει μέρος μαζί με τον φίλο και συμπατριώτη του, Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, σε τουρνουά ποδοβόλεϊ, την Τετάρτη και την Παρασκευή στην Ανάβυσσο και την Κυριακή στον Πειραιά, ενώ αναμένεται να το Σάββατο να είναι και στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της πρώην ομάδας του με την Ξάνθη.

Ας θυμηθούμε κάποια από τα «μαγικά» γκολ του 40χρονου, πλέον, Βραζιλιάνου 

«Όπως στα προηγούμενα…» 

15/10/2012

«Όπως στα προηγούμενα…» 
Αυτή είναι η επιθυμία των ανθρώπων του Ατρόμητου για την επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας τους με τον Λεβαδειακό και την προσέλευση του κόσμου. Οι Περιστεριώτες, έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι, από την παρουσία των φιλάθλων τους στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, ενώ κάτι παρόμοιο θέλουν και στην προσεχή αναμέτρηση με τους Βοιωτούς.

Την Δευτέρα υπήρξε ανακοίνωση με την οποία οι «κυανόλευκοι» ενημερώνουν τον κόσμο για τον τρόπο που μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια: «Αύριο (Τρίτη) ξεκινά από το Γραφείο Διαχείρισης της ΠΑΕ Ατρόμητος η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής με τον Λεβαδειακό στις 18.15.

Το ωράριο λειτουργίας μέχρι και την Παρασκευή θα είναι 16.30 ως 20.00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: 10 ευρώ στη Θύρα 7, 15 ευρώ στις Θύρες 2 και 4, 30 ευρώ στη Θύρα 3 και 10 ευρώ στη Θύρα 5 για τον συνοδό κατόχου μαθητικής κάρτας. Παιδικό εισιτήριο σε όλες τις θύρες 5 ευρώ.

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός δεν κατέθεσε αίτημα για να της χορηγηθούν εισιτήρια. Η Θύρα 1 δεν θα λειτουργήσει και ως εκ τούτου το εκδοτήριο στη συγκεκριμένη θύρα θα μείνει κλειστό».

Γεμάτο το απουσιολόγιο του Αναστόπουλου 

15/10/2012

Γεμάτο το απουσιολόγιο του Αναστόπουλου
Με αρκετά προβλήματα ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του ΟΦΗ, για το παιχνίδι απέναντι στον Πλατανιά την Δευτέρα 22/10.

Ο Νίκος Αναστόπουλος είδε αρκετούς ποδοσφαιριστές του να μην δίνουν το «παρών» στην προπόνηση, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Σαρ, Καπουράνης και Ιωαννίδης οι «απώλειες» μετά το φιλικό με τον Ρούβα.

Οι δύο πρώτοι νιώθουν ενοχλήσεις στα γόνατα ενώ ο Ιωαννίδης αντιμετωπίζει πρόβλημα στον προσαγωγό. Και οι τρεις του θα υποβληθούν αύριο Τρίτη σε εξετάσεις, που θα δείξουν το ακριβές μέγεθος του προβλήματος. Ενοχλήσεις ένιωσε και ο Περογαμβράκης, περισσότερο όμως λόγω κόπωσης και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα κυρίως για προληπτικούς λόγους. Ατομικό και για τον Μπανούση ενώ κανονικά προπονήθηκαν οι Μονιάκης και Μπούρμπος.

Εκτός προπόνησης βρέθηκαν και οι Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης, Βερόν, Βάντο και Ζορμπάς, οι οποίοι έχουν μια μέρα παραπάνω άδεια προκειμένου να ξεκουραστούν. Στο γυμναστήριο βρέθηκε ο Χαριτωνίδης ο ποίος παρά το ρεπό του, προτίμησε να γυμναστεί.

Για όσους… υγιείς και μη αδειούχους που βρέθηκαν στη σημερινή προπόνηση, το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων και δίτερμα σε μικρό χώρο.

Αύριο Τρίτη 16/10, υπάρχει διπλή προπόνηση (πρωί, απόγευμα), την Τετάρτη ακολουθεί ρεπό, ενώ στην συνέχεια θα πραγματοποιούνται απογευματινές προπονήσεις μέχρι την Κυριακή.

«Μέσα» Μπουμσόνγκ, Κουίνσι 

15/10/2012

«Μέσα» Μπουμσόνγκ, Κουίνσι 
Ευχάριστα νέα επιφύλασσε η προπόνηση της Δευτέρας για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είδε τους Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Αμπέγιε Κουίνσι να βγάζουν όλο το πρόγραμμα και έδειξαν ότι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

Μια χαρά μπήκε η νέα εβδομάδα και η προετοιμασία του «τριφυλλιού» εν όψει Άρη για την έβδομη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τόσο τον Γάλλο, όσο και τον Γκαμπονέζο να επιστρέφουν δυναμικά στις προπονήσεις της ομάδας μετά από καιρό. Και οι δύο φαίνεται ότι θα είναι πανέτοιμοι για το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς στο ΟΑΚΑ, καθώς πλέον δεν αισθάνονται πόνους.

Ο Χριστοδουλόπουλος μετά από μέρες, σταμάτησε τις θεραπείες και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός κάνει… αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει το ματς με τον Άρη και να δώσει ακόμα μια λύση στον Φερέιρα. Εξίσου ατομικό έκανε και ο Πίντο, ενώ ο Βύντρα συνεχίζει την θεραπεία, λόγω της θλάσης που έχει υποστεί. O μοναδικός απών από την Παιανία ήταν ο Βιτόλο, καθώς έχει πάρει σχετική άδεια από τους «πράσινους» και έχει μεταβεί στην πατρίδα του.

Οι Μαυρίας και Τριανταφυλλόπουλος επέστρεψαν στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, μετά τις υποχρεώσεις που είχαν με την Εθνική Ελπίδων. Κατά τα άλλα, το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, ενώ στη συνέχεια έγιναν διάφορες ασκήσεις με πάσες, παιχνίδι με περιορισμούς σε μικρό χώρο και ταχύτητες.

Πρόβλημα για τρεις στον Λεβαδειακό 

15/10/2012

Πρόβλημα για τρεις στον Λεβαδειακό
Με τους Ναπολεόνι, Κουτσόπουλο και Γεωργίου να μην προπονούνται κανονικά, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Λεβαδειακού για το παιχνίδι της έβδομης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας απέναντι στον Ατρόμητο (21/10).

Κανονικά γυμνάστηκαν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές.

Ο Ιταλός ο οποίος ακολούθησε για μια ακόμη μέρα θεραπεία, αποτελεί τον σημαντικότερο «πονοκέφαλο» του Γιώργου Παράσχου ενόψει Ατρομήτου. Κουτσόπουλος και Γεωργίου προπονήθηκαν ατομικά, με την κατάστασή τους να μην εμπνέει ανησυχία.

Οι υπόλοιποι παίκτες του Λεβαδειακού επανήλθαν στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό του Σαββατοκύριακου. Στο γήπεδο της Χαιρώνειας, το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και αγωνιστικά τετράγωνα.

Επιμένει για το χόρτο ο Λίνεν 

15/10/2012

Επιμένει για το χόρτο ο Λίνεν 
Στις πρώτες μέρες του στην ΑΕΚ ο Έβαλντ Λίνεν έχει επαναλάβει πολλές φορές ότι ξέρει που ήρθε.

Γι’ αυτό και δεν ζητά πράγματα που ενδεχομένως θα ήθελε -αλλά δύσκολα θα μπορούσε (λόγω της οικονομικής κατάστασης) να έχει.

Σε κάποιες από τις προϋποθέσεις ωστόσο που θεωρεί απαραίτητες για να κάνει σωστή δουλειά -όπως η καλή κατάσταση των αγωνιστικών χώρων στα Σπάτα- επιμένει.

Και φρόντισε να το κάνει σαφές τη Δευτέρα στη συνάντηση που είχε με τον Ανδρέα Δημητρέλο.

Αφού του εξέφρασε λοιπόν την επιθυμία να είναι σύντομα διαθέσιμα και τα δυο γήπεδα των εγκαταστάσεων (διότι κάποιες μέρες σκοπεύει να δουλεύει με τους παίκτες χωρισμένους σε δυο γκρουπ) ο Λίνεν μίλησε κατ’ ιδίαν και με τη γεωπόνο που έχει την επίβλεψη του χλοοτάπητα. Όχι φυσικά για να την… επιπλήξει, αλλά για να διαπιστώσει τι μπορεί να γίνει για να βελτιωθεί η κατάστασή των γηπέδων -ειδικά σε σημεία όπου το χορτάρι μοιάζει «καμμένο».

Αυτός είναι και ο λόγος, εξάλλου, που ο Ανδρέας Δημητρέλος έδωσε ένα πρώτο δείγμα της διάθεσης να ικανοποιήσει οποιοδήποτε λογικό αίτημα του προπονητή, κανονίζοντας συνάντηση την Τετάρτη με εκπρόσωπο της εταιρείας που είναι υπεύθυνη για τον χλοοτάπητα των γηπέδων. Εκεί όπου θα συζητήσει για τα έργα που θα χρειαστούν, το χρόνο που μπορούν να γίνουν και φυσικά το κόστος το οποίο αναμένεται να φτάσει τις 40.000 ευρώ.

Και τώρα η Βέροια… 

15/10/2012

Και τώρα η Βέροια… 
Το ρεπό τελείωσε, οι παίκτες ξεκουράστηκαν και η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για την αναμέτρηση με την Βέροια ξεκίνησε. Οι Αρκάδες θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, μετά από μία ήττα από τον Ολυμπιακό και μια ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη, απέδωσε ωραίο ποδόσφαιρο και στις δύο αναμετρήσεις, όμως δεν κατάφερε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα. Το ζητούμενο κόντρα στη Βέροια, είναι να επιστρέψουν οι «κυανοκίτρινοι» στα θετικά αποτελέσματα και να συνδυάσουν ένα τρίποντο με άνετη εμφάνιση και ωραίο ποδόσφαιρο.

Σε αυτό το πλάνο δουλεύει ο Καρδιτσιώτης τεχνικός, ο οποίος θα ξέρει μέσα στις επόμενες μέρες και ποιους παίκτες θα έχει στη διάθεσή του. Το πρόγραμμα της Τρίτης περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα.

Βγάζει… κυβέρνηση η «Συμμαχία» 

16/10/2012

Βγάζει… κυβέρνηση η «Συμμαχία»
Το έδαφος για τις εκλογές στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία» θα προετοιμάσει το αυριανό ΔΣ. Στόχος είναι οι αρχαιρεσίες να γίνουν στις 11 Νοεμβρίου (πιθανό να δοθεί μικρή παράταση) προκειμένου να προκύψει διοίκηση και μέσω αυτής νέα μέλη στο ΔΣ της ΠΑΕ.

Από τα 8.510 εγγεγραμμένα μέλη (που έχουν συγκεντρώσει 2.252.445 ευρώ) δικαίωμα ψήφου δεν έχουν όσοι έχουν δώσει 20 ευρώ, όπως άλλωστε προβλεπόταν και από το καταστατικό. Έτσι ο αριθμός των ψηφοφόρων περιορίζεται σε 3.300. Το 70% αυτών είναι κάτοικοι Αθηνών, αλλά πέρα από την πρωτεύουσα, κάλπες θα στηθούν επίσης σε Κύπρο, Νέα Υόρκη και Αυστραλία, όπου επίσης υπάρχουν αρκετά μέλη. Μετά τις εκλογές θα προκύψει το νέο ΔΣ, που θα αποφασίσει ποιοι θα εκπροσωπήσουν τη Συμμαχία στο ΔΣ της ΠΑΕ (εκλέγει εννέα μέλη).

Λύνονται τα χέρια του

Χωρίς προβλήματα προπονήθηκαν Μπουμσόνγκ και Κουίνσι θέτοντας εαυτούς στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για το ματς της Κυριακής με τον Άρη στο ΟΑΚΑ. Στο κανονικό πρόγραμμα θα μπει το αργότερο την Τετάρτη ο Χριστοδουλόπουλος, ενώ αντίθετα, πέραν του τραυματία Βύντρα που θα είναι σίγουρα απών, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Πίντο καθώς δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο. Σήμερα, εξάλλου, θα επιστρέψουν στις προπονήσεις οι Σισοκό και Βιτόλο.

Αργεί ο Σο

Παράταση μέχρι την Παρασκευή στην άδειά του πήρε ο Χαμπίμπ Σο. Ο Σενεγαλέζος μεσοαμυντικός βρίσκεται από την περασμένη εβδομάδα στη Γαλλία για να κινήσει τις διαδικασίες απόκτησης γαλλικού διαβατηρίου, ενώ δεν αποκλείεται να επισκέφτηκε και κάποιον γιατρό της επιλογής του για τον τραυματισμό του.

Εξελίξεις για Λεωφόρο και Βοτανικό

Μέχρι την Πέμπτη οι άνθρωποι της ΠΑΕ θα έχουν στα χέρια τους τη μελέτη για τις ανάγκες του γηπέδου της Λεωφόρου και το κόστος των βελτιωτικών έργων για να επιστρέψει εκεί η ομάδα. Παράλληλα, μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν συζητήσεις με τον Ερασιτέχνη και το Δήμο για το ζήτημα του Βοτανικού, ενώ επίκειται και συνάντηση ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και την εταιρεία του Βωβού.

Επιστροφή Αδαμίδη στην ΑΕΚ 

16/10/2012

Επιστροφή Αδαμίδη στην ΑΕΚ
Έτοιμος για επιστροφή στην ΑΕΚ είναι ο Σταύρος Αδαμίδης, σύμφωνα με τη στήλη «Τρελός του Χωριού» στη SportDay. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ αναμένεται να αναλάβει χρέη συμβούλου του Δημήτρη Βιντιάδη, εφόσον ολοκληρωθεί-φυσικά-η μεταβίβαση των μετοχών στον ενδιαφερόμενο επενδυτή.

Οι δύο άνδρες διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις, επαγγελματικές αλλά και φιλικές, ενώ στο διάστημα της παραμονής του Δημήτρη Βιντιάδη στην Αθήνα σύχναζαν σε εστιατόριο στο Κεφαλάρι. Μένει να φανεί αν η επιστροφή θα γίνει πραγματικότητα κι αν θα γίνει από θεσμικό ρόλο ή ανεπίσημα.

Αδειούχος ο Γκερέιρο 

16/10/2012

Αδειούχος ο Γκερέιρο
Όλα τα είχε η ΑΕΚ, η… λειψανδρία της έλειπε. Απών από την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα θα είναι ο Ρότζερ Γκερέιρο, καθώς ο Βραζιλιάνος μέσος ζήτησε και πήρε άδεια για να μεταβεί στην πατρίδα του καθώς η σύζυγός του είναι ετοιμόγεννη.

Από την «Ένωση» έγινε προσπάθεια να παραμείνει για το παιχνίδι και να αναχωρήσει μετά, αλλά τελικά δόθηκε η άδεια στον ποδοσφαιριστή, που πλέον θα επιστρέψει στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα. Άλλωστε η ΠΑΕ είναι σε… μειονεκτική θέση απέναντί του από τη στιγμή που του οφείλονται τόσα χρήματα.

Στο μεταξύ, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γιάγκο Φερνάντες λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς, ενώ λιγοστές πιθανότητες να προλάβει το ματς της έβδομης αγωνιστικής έχει και ο Νίκος Κατσικοκέρης, ο οποίος ταλαιπωρείται ακόμη από την κάκωση στο μετατάρσιο που είχε υποστεί στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Σήμερα οι «κιτρινόμαυροι» επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό. Αύριο θα ενσωματωθούν ξανά οι διεθνείς Γροντής και Παπαδημητρίου.

Προβληματισμένος, αλλά αποφασισμένος 

16/10/2012

Προβληματισμένος, αλλά αποφασισμένος
Είχε ήδη διαμορφώσει μία πρώτη άποψη πριν έρθει στην Ελλάδα. Και αναλαμβάνοντας τα ηνία της ΑΕΚ διαπίστωσε ότι τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα. Ο λόγος για τον Έβαλντ Λίνεν, ο οποίος έχει διαγνώσει μεγάλες αδυναμίες στο ρόστερ της «Ένωσης», αλλά είναι αποφασισμένος να παλέψει με τα υπάρχοντα όπλα για να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο.

Ο Γερμανός προπονητής κάνει λόγο για υπεράριθμο ρόστερ (ήδη έχει αποφασίσει να μειώσει τον αριθμό των παικτών της πρώτης ομάδας σε 23-24), στο οποίο υπάρχει ανισορροπία μεταξύ θέσεων, καθώς παρατηρείται υπερπληθυσμός σε ορισμένες και κενά σε άλλες. Παράλληλα οφθαλμοφανής είναι η απειρία των περισσοτέρων παικτών, αλλά και η αδυναμία ορισμένων να σηκώσουν το βάρος της φανέλας.

Ο Έβαλντ Λίνεν, ωστόσο, γνωρίζει πως δεν μπορεί να κάνει κάτι για να διορθωθούν τα λάθη του καλοκαιριού. Τουλάχιστον όχι μέχρι τον Ιανουάριο, όταν (με τα υπάρχοντα δεδομένα) η ΑΕΚ θα έχει τη δυνατότητα πραγματοποίησης μίας μεταγραφής. Στόχος του είναι να… ξεζουμίσει το υπάρχον ρόστερ και να πάρει ό,τι περισσότερο μπορεί από τους ποδοσφαιριστές που έχει στα χέρια του, καθώς εκτιμά πως δεν έχουν αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, ως ομάδα και ως σύνολο.

* Με τη δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ θα προπονούνται μέχρι νεωτέρας οι Σταματής, Κώστας Βλάχος, Δωριάδης, Νικολόπουλος και Κέζος, καθώς κρίθηκε από τον Έβαλντ Λίνεν πως τουλάχιστον στην παρούσα φάση δεν μπορούν να προσφέρουν στην πρώτη ομάδα.

Ελπίζουν και περιμένουν

Σίγουροι δεν είναι, αλλά τουλάχιστον στην ΑΕΚ αισιοδοξούν ότι από μέρα σε μέρα θα έρθει ειδοποίηση από πλευράς του Δημήτρη Βιντιάδη και του Κιθ Χάρις για την έναρξη του ελέγχου στην ΠΑΕ, προκειμένου να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία που έχουν αποσταλεί στο Λονδίνο. Κάποιοι εκτιμούν πως η διαδικασία του ελέγχου, εφόσον ασφαλώς ξεκινήσει και μάλιστα άμεσα, δεν θα καθυστερήσει και τα πρώτα χρήματα των νέων επενδυτών θα μπουν μέχρι το τέλος του μήνα. Οι ανάγκες σε ρευστό είναι τεράστιες και εφόσον δεν υπάρξει λίαν συντόμως εισροή κεφαλαίων στην ομάδα θα υπάρχει τεράστιο πρόβλημα.

Αποφασίζει ο Σαββίδης 

16/10/2012

Αποφασίζει ο Σαββίδης 
Τους ανθρώπους που θα εμπιστευτεί στο νέο διοικητικό σχήμα του ΠΑΟΚ αναμένεται να έχει βρει ο Ιβάν Σαββίδης μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Ο νέος ιδιοκτήτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ εξετάζει το ενδεχόμενο αν μπορεί να μπει εκείνος ως πρόεδρος , ενώ πρέπει να αποφασίσει και για τις προσωπικότητες που θα εμπιστευθεί να τρέξουν συγκεκριμένα θέματα του συλλόγου.

Ο ομογενής επιχειρηματίας ψάχνει άτομα με προσβάσεις και κύρος που θα ανεβάσουν επίπεδο της ομάδα. Πάντως, ο Γιώργος Λυσσαρίδης παραμένει υποψήφιος για τον προεδρικό θώκο, ενώ δεν αποκλείεται στη θέση να παραμείνει και ο Ζήσης Βρύζας. Το σενάριο «παίζει» περισσότερο τις τελευταίες ημέρες.

Εν τω μεταξύ, μόνο τυχαίες δεν ήταν οι αναφορές του Σαββίδη για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρη και στον σιδηρόδρομο που θέλει να δείξει ότι όλα βρίσκονται στο στόχαστρό του.

Βάσει όλων των στοιχείων που υπάρχουν, η επόμενη συμμετοχή του νέο ιδιοκτήτη σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου αναμένεται τον ερχόμενο Μάρτιο και θα φέρει στα ταμεία της ΠΑΕ άλλα δέκα εκατομμύρια ευρώ. Αυτό δεν είναι μυστικό, είναι κάτι που και ο ίδιος είπε στην τελευταία του επαφή με τον κόσμο, το απόγευμα της Παρασκευής στο κλειστό του ΠΑΟΚ.

«Κρίνεται» του Δώνη

Σήμερα εκδικάζεται από δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ το αίτημα του ΠΑΟΚ για μείωση της ποινής του Γιώργου Δώνη, ο οποίος είχε τιμωρηθεί με έναν μήνα μακριά από τον πάγκο του λόγω του επεισοδίου που είχε με τον Τάσο Κάκο στον αγώνα με τον Αρη.

Το καλύτερο σενάριο στο μυαλό του 43χρονου προπονητή αναφέρει ότι θα γίνει το... θαύμα και θα κοουτσάρει (όχι από την κερκίδα) στον αγώνα με την ΑΕΚ το προσεχές Σάββατο, ενώ το χειρότερο λέει ότι θα εκτίσει την ποινή του στις αρχές Νοεμβρίου και θα χάσει άλλα τρία ματς. Το προσεχές, το παιχνίδι με την Κέρκυρα (27 Οκτωβρίου) και το ματς με τον Πανιώνιο (04/11). Άλλωστε, αυτή ήταν η πρωτόδικη απόφαση.

Κινείται για τον αντι-Σκόνδρα 

16/10/2012

Κινείται για τον αντι-Σκόνδρα 
Το κενό που αναμένεται στο δεξί άκρο της άμυνας μετά την μεταγραφή του Γιάννη Σκόνδρα στον Ολυμπιακό ετοιμάζεται να καλύψει ο Ατρόμητος.

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο είναι δεδομένη, αλλά οι Περιστεριώτες δεν πρόκειται να κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια και ήδη κινούνται για τον αντικαταστάτη του 22χρονου παίκτη.

Οι «κυανόλευκοι» φέρονται να βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Βαγγέλη Νάστου, το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι δύο πλευρές δείχνουν διατεθειμένες να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, κάτι που αναμένεται να επισημοποιηθεί το μέσα στις επόμενες μέρες. Την ίδια ώρα, στον Ατρόμητο ετοιμάζουν κίνηση για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ τον Ιανουάριο ή το επόμενο καλοκαίρι.

Άλλωστε, είναι γνωστή η φιλοσοφία των Περιστεριωτών να αντικαθιστούν όποιον ποδοσφαιριστή φεύγει από την ομάδα και κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί με την υπόθεση του Σκόνδρα.

Στόχος η ανάταση του Γιαννιώτα 

16/10/2012

Στόχος η ανάταση του Γιαννιώτα 
Η αγωνιστική ανάταση του Γιάννη Γιαννιώτα είναι το βασικό στοίχημα του τεχνικού διδύμου στον Άρη, Νίκου Πασσιαλή και Δημήτρη Μπουγιουκλή.

Ειδικά ο πρώτος γνωρίζει από την καλή και από την ανάποδη τον 19χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος φέτος δεν παρουσιάζει την εικόνα που είχε αποκαλύψει την περσινή σεζόν.

Στόχος των δύο προπονητών είναι ο νεαρός παίκτης να «ανέβει» ψυχολιγικό και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τον έχουν από κοντά, έχοντας διαδοχικά τετ-α-τετ μαζί του και θα προσπαθήσουν κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας να τον αποφορτίσουν εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

«Θέλει προσοχή και ειδική μεταχείριση, γιατί είναι μόλις 19 χρόνων και όλοι περιμένουν να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά», είναι η άποψη που προκύπτει για τον Γιαννιώτα και πρέπει να καταλάβει τον ρόλο που μπορεί να έχει μέσα στον Άρη.

Κάτι παθαίνει στις διακοπές… 

16/10/2012

Κάτι παθαίνει στις διακοπές…
Ένα αρνητικό στατιστικό στοιχείο για την εικόνα του Αστέρα Τρίπολης μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος διαπίστωσαν ο Σάκης Τσιώλης και οι συνεργάτες του.

Συγκεκριμένα, οι Αρκάδες από πέρυσι -τουλάχιστον- δεν έχουν κερδίσει ποτέ όταν είχαν υποχρεώσεις οι εθνικές ομάδες.

Τις επόμενες μέρες ο Καρδιτσιώτης τεχνικός αναμένεται να το αναφέρει στους παίκτες και να τους ζητήσει να σπάσουν αυτή την αρνητική παράδοση που έχει δημιουργηθεί.

Συγκεκριμένα, ο Αστέρας φέτος ηττήθηκε 2-1 στην Τούμπα, ενώ πέρυσι αρχικά έφερε 1-1 εντός έδρας με την Ξάνθη, στην επόμενη διακοπή λόγω Εθνικής και την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος ηττήθηκε 2-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και έπειτα από το γιορτινό μπρέικ των Χριστουγέννων έχασε 2-0 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ακόμα περιμένουν τον ΟΠΑΠ 

16/10/2012

Ακόμα περιμένουν τον ΟΠΑΠ 
Ευχάριστα νέα είναι πιθανό να έχουν σήμερα στον Πανιώνιο.

Στην «κυανέρυθρη» ΠΑΕ ευελπιστούν σήμερα να δουν το… χρώμα του χρήματος, αφού περιμένουν τη δόση του ΟΠΑΠ και εκείνοι με τη σειρά τους να τα δώσουν στους παίκτες και τους υπάλληλους του συλλόγου.

Ωστόσο, το υπαλληλικό προσωπικό έχει «χορτάσει» από υποσχέσεις και αν δεν πάρουν στα χέρια τους χρήματα, δεν πρόκειται να πιστέψουν τίποτα και κανέναν.

Για αυτή την κατάσταση δεν ευθύνεται η διοίκηση των Νεοσμυρνιωτών, αφού - όπως γράφει η Sportday - άλλα τους λένε και άλλα κάνουν από τον Οργανισμό.

Εκείνο που φέρνει σε δύσκολη θέση τους διοικούντες είναι ότι δεν έχουν τις απαιτούμενες λύσεις, αφού ήξεραν ότι τα έσοδα είναι περιορισμένα και δεν υπάρχει ρευστότητα στα ταμεία του συλλόγου.


ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου