ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Θλάση ο Σιόβας!

Θλάση ο Σιόβας!

Στο επίσημο ντεμπούτο του με την Εθνική μας ομάδα, ο Σιόβας τραυματίστηκε στο 75' και αντικαταστήθηκε αμέσως. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο πως ο αμυντικός του Ολυμπιακού έχει υποστεί θλάση!
Άτυχος στάθηκε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Σιόβας, στο επίσημο ντεμπούτο του με την Εθνική μας ομάδα, στο οποίο ξεκίνησε και στην βασική ενδεκάδα της Ελλάδας στο κέντρο της άμυνας.
Ο Δημήτρης Σιόβας, ο οποίος πραγματοποίησε καλή εμφάνιση αγωνιζόμενος ως στόπερ δίπλα στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης τραυματίστηκε. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ένιωσε έντονους πόνους, δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει το παιχνίδι και έγινε αμέσως αλλαγή.

Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού-τιμ κάνει λόγο πως ο Δημήτρης Σιόβας έχει υποστεί θλάση (!) πρώτου βαθμού στον δικέφαλο του ποδιού, όπερ και σημαίνει πως θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για το επόμενο διάστημα.

"Πάγωσαν" στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο με την εξέλιξη αυτή, καθώς εκτός του ότι έχουν μάθει να ζουν τους τελευταίους μήνες δίχως τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο Τάσος Παπάζογλου έχει τεθεί επίσης νοκ-άουτ, ενώ πρόβλημα τραυματισμού αντιμετώπισε πρόσφατα και ο Πάμπλο Κοντρέρας.

Άλλος ένας κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, λοιπόν, αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ενώ συνεχίζεται η ατυχία των ερυθρολεύκων με το να βλέπουν ποδοσφαιριστές τους να χτυπούν σε παιχνίδια της Εθνικής μας ομάδας. Με την επιστροφή του Δημήτρη Σιόβα στην Αθήνα θα εκτιμηθεί καλύτερα η κατάσταση του.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου