ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Ο Ολυμπιακός θα τιμήσει τον Ζιοβάνι

Ο Ολυμπιακός θα τιμήσει τον Ζιοβάνι

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως τον αγώνα του Σαββάτου (20/10) κόντρα στην Ξάνθη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" θα τιμήσει τον θρυλικό Ζιοβάνι Σίλβα Ντε Ολιβέιρα για την προσφορά του στην ομάδα.
Ο θρυλικός Βραζιλιάνος άσος, Ζιοβάνι Σίλβα Ντε Ολιβέιρα, ο οποίος αγωνίστηκε για έξι σεζόν στον Ολυμπιακό (1999-2005), επιστρέφει στην Ελλάδα και στον Πειραιά. Ο 40χρονος, πλέον, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες που αγωνίστηκαν ποτέ στην χώρα μας, είναι καλεσμένος της ΠΑΕ στο ματς του Σαββάτου (20/10, 17:15) κόντρα στην Ξάνθη και θα τιμηθεί στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την προσφορά του στον σύλλογο. Όσοι δώσουν το "παρών" στις κερκίδες θα παρακολουθήσουν από τα μάτριξ του γηπέδου και ένα αφιερωμάτικο βίντεο για τον "μάγο".

Η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι το Σάββατο 20 Οκτωβρίου και πριν την έναρξη του αγώνα με την Skoda Ξάνθη (ώρα έναρξης 17:15) θα τιμηθεί ο ΖΙΟΒΑΝΙ ΣΙΛΒΑ ΝΤΕ ΟΛΙΒΕΙΡΑ.

H οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ καλωσορίζει στην Ελλάδα τον βραζιλιάνο «μάγο».

Οι φίλαθλοι μας θα έχουν τη δυνατότητα να θυμηθούν τις μεγάλες στιγμές του «ΖΙΟ» σε ένα μοναδικό βίντεο-αφιέρωμα που θα παίξει στα μάτριξ του γηπέδου.".


Antio sto megalo mas Mago... από ligomilitos

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου