ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Προτάθηκε εκ νέου ο Σάντσες

Προτάθηκε εκ νέου ο Σάντσες

Ο Κολομβιανός ανασταλτικός μέσος, Κάρλος Σάντσες, προτάθηκε εκ νέου στους ερυθρόλευκους και η περίπτωση του εξετάζεται από τον Ολυμπιακό. Παίρνει κοινοτικό διαβατήριο και τον Γενάρη μπορεί να φύγει από τη Βαλενσιέν ο 26χρονος άσος.
Το "τσακάλι" αποτελεί από... πέρσι στόχο του Ολυμπιακού και σύμφωνα με την εφημερίδα "Γαύρος", το γραφείο μάνατζερ που έχει τα δικαιώματα του Κολομβιανού πρότεινε εκ νέου τον παίκτη τη περίπτωση του παίκτη στους Πειραιώτες.
Τον Ιανουάριο ο 26χρονος αμυντικός μέσος αναμένεται να πάρει γαλλικό διαβατήριο και θα λογίζεται πλέον ως κοινοτικός.

Ο Σάντσες, για τον οποίο ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς έχει εξαιρετική άποψη, αγωνίζεται στην Βαλενσιέν (5 συμμ, 1 ασίστ και 1 γκολ) και γνωρίζει ότι μπορεί να αποχωρήσει τον Ιανουάριο. Τα αθλητικά δικαιώματα του ανήκουν στην ομάδα της Χιλής (...), Ρέιντζερς Τάλκα.

Σημαντικό ρόλο στην όλη ιστορία θα παίξει σίγουρα και η πορεία του Λιούμπομιρ Φέισα τους επόμενους μήνες και μέχρι την μεταγραφική περίοδο του χειμώνα.

Ο Σέρβος δεν έχει βοηθήσει όσο θέλει και όσο θα περίμεναν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, ενώ τα σενάρια για δανεισμό του στην Παρτίζαν συνεχίζονται.

Εάν συμβεί αυτό τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η αναζήτηση ενός αμυντικού μέσου και η περίπτωση του Σάντσες αναμένεται να επανέρθει στην επικαιρότητα


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου