ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Πήρε Βλαχοδήμο και Τάτο για το ματς με την Ξάνθη ο Ζαρντίμ

Πήρε Βλαχοδήμο και Τάτο για το ματς με την Ξάνθη ο Ζαρντίμ

Με το τέλος της πρωινής προπόνησης την Παρασκευή (19/10) ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με την Ξάνθη (20/10, 17:15). Μέσα οι Βλαχοδήμος, Τάτος και Λυκογιάννης, εκτός οι τραυματίες Ιμπαγάσα, Παπάζογλου, Φετφατζίδης, Σιόβας αλλά και οι Ντιόγκο, Φέισα, Ζαραδούκας.
Την Ξάνθη φιλοξενεί το Σάββατο(20/10, 17:15, Novasports) ο Ολυμπιακός στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League και μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης της Παρασκευής (19/10), ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ανακοίνωσε τα 19 ονόματα που συμμετέχουν στην αποστολή των ερυθρολεύκων για το ματς.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι δουλεύοντας πολύ πάνω στην τακτική, στις στημένες φάσεις αλλά και πάνω στην αμυντική και επιθετική λειτουργία της ομάδας στο "οικογενειακό διπλό".

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είχε συμπεριλάβει στο πρόγραμμα και ασκήσεις ελέγχου και κατοχής της μπάλας, ενώ στο τέλος της προπόνησης όσοι ήθελαν δούλεψαν ατομικά στις εκτελέσεις φάουλ.

Όσον αφορά τους τραυματίες, ο Αριέλ Ιμπαγάσα και ο Γιάννης Φετφατζίδης έκαναν θεραπεία.

Ο Δημήτρης Σιόβας ακολούθησε αερόβιο πρόγραμμα και στη συνέχεια θεραπεία, ενώ ο Τάσος Παπάζογλου έκανε ατομικό αερόβιο πρόγραμμα.

Με την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ανακοίνωσε τους 19 παίκτες που συμπεριέλαβε στην προπόνηση, ανάμεσα στους οποίους είναι και οι Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Ανδρέας Τάτος και Χαράλαμπος Λυκογιάννης.

Αντίθετα εκτός έμειναν οι τραυματίες αλλά και οι Λουίς Σάντο Ντιόγκο, Γιάννης Ζαραδούκας και Λιούμπομιρ Φέισα.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Κάρολ, Μέγκιερι, Χολέμπας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Τάτος, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζεμπούρ, Λυκογιάννης, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Με μία τελευταία προπόνηση, η οποία διεξήχθη το πρωί της Παρασκευής στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι πλέον έτοιμοι για το σαββατιάτικο παιχνίδι της έβδομης αγωνιστικής της Super League, απέναντι στη Skoda Ξάνθη.

Οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν πολύ στην τακτική, κάνοντας ασκήσεις επάνω στις στημένες φάσεις, ενώ έπαιξαν και δίτερμα, δουλεύοντας και επάνω στην αμυντική και επιθετική λειτουργία τους. Νωρίτερα, είχαν επιδοθεί σε ασκήσεις ελέγχου της μπάλας και την κατοχή, ενώ το πρόγραμμα "έκλεισε" με εκτελέσεις φάουλ, για τους ποδοσφαιριστές που ήθελαν να κρατήσουν "ζεστό" το καλό τους πόδι, ενόψει του αυριανού παιχνιδιού.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε θεραπεία, όπως και ο Γιάννης Φετφατζίδης. Ο Τάσος Παπάζογλου έκανε αερόβιο πρόγραμμα, ενώ ο Δημήτρης Σιόβας θεραπεία και αερόβιο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν την αποστολή για την αναμέτρηση με τους "Ακρίτες". Αυτοί είναι οι Κάρολ, Μέγκιερι, Χολέμπας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Τάτος, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζεμπούρ, Λυκογιάννης, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ.

Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής θα γυμναστούν αύριο το πρωί στις 10:30 στο Ρέντη".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου