ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Ζιοβάνι: "Τα καλύτερα μου χρόνια"(video)

Ζιοβάνι: "Τα καλύτερα μου χρόνια"(video)

Χαμογελαστός, ευδιάθετος και... ποδοσφαιρικά έτοιμος για την παράσταση που θα δώσει στο τουρνουά ποδοβόλεϊ προς τέρψιν του ελληνικού κοινού ήρθε το απόγευμα της Τρίτης στην Αθήνα ο Ζιοβάνι.
Από το απόγευμα της Τρίτης (16/10) ο Ζιοβάνι Σίλβα Ντε Ολιβέιρα βρίσκεται στην Αθήνα, ο οποίος ήρθε φορώντας μπλουζάκι που ανέγραφε το όνομα της πόλης στην οποία αποθεώθηκε, δηλαδή εκείνο του Πειραιά. Μιλώντας στους παριστάμενους δημοσιογράφους, ο 40χρονος σήμερα Βραζιλιάνος εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός ότι επιστρέφει στην Ελλάδα που λατρεύει και λατρεύεται. "Κάθε φορά που μπαίνω στο αεροπλάνο, νιώθω ένα υπέροχο συναίσθημα. Εδώ άλλωστε έζησα τα καλύτερα χρόνια μου ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ένας εκ δημοσιογράφων αναρωτήθηκε πως συμβαίνει κάτι τέτοιο από τη στιγμή που έχει παίξει στην Μπαρτσελόνα, για να πάρει την πειστική απάντηση του Ζιοβάνι. "Είναι αλήθεια και δεν το λέω επειδή είμαι εδώ.

Η Ελλάδα και ο Ολυμπιακός μού προσέφεραν όλα όσα ζητούσα, ενώ ο Θεός με βοήθησε να ζήσω όμορφες στιγμές στη χώρα.

Γι' αυτό και δεν έχω το δικαίωμα να έχω καμία κακή ανάμνηση από την Ελλάδα".

Μιλώντας για τον Ολυμπιακό του σήμερα ο Βραζιλιάνος άσος, ανέφερε ότι "πάντα κοιτάω και μαθαίνω τι κάνει, με ενημερώνει κι ο καλός μου φίλος, ο Λουτσιάνο", ενώ για το αν θα επέστρεφε ποτέ στην Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους αποκρίθηκε ότι "η ζωή μου είναι στη Βραζιλία, αλλά ένα κομμάτι της καρδιάς μου εδώ. Δεν ξέρω αν θα γυρίσω, αλλά ποτέ μην λες ποτέ.

Πάντως κάθε φορά που μου ζητούν να έρθω, οφείλω να είμαι παρών. Μου έδωσε τόσα πολλά ο κόσμος του Ολυμπιακού και τους έχω στην καρδιά μου. Ελπίζω να μ' έχουν κι αυτοί".

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του με τον ερχομό του στην Αθήνα:

RedPlanet.gr - Ο Ζιοβάνι στην Αθήνα από redplanetgr





www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου