ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Μαχμουτί: "Το σκορ δεν είναι μία πραγματική διαφορά"

Μαχμουτί: "Το σκορ δεν είναι μία πραγματική διαφορά"

Ο κόουτς της Εφές, Οκτάι Μαχμουτί, τόνισε πως το σκορ δεν αποτελεί μία πραγματική διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες, ενώ επεσήμανε πως στο ματς οι Τούρκοι εφάρμοσαν εξ αρχής αυτά που ήθελαν.
Πανευτυχής παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Εφές, Οκτάι Μαχμουτί, ο οποίος εκτός του ότι έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνιση, τόνισε πως το τελικό σκορ δεν αποτελεί μία πραγματική διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες.
Ο Τούρκος τεχνικός, σχολίασε: "Για μένα αυτό το σκορ δεν μπορεί να είναι μία πραγματική διαφορά. Πώς φτάσαμε σε αυτό το σκορ; Σταθερά από το πρώτο λεπτό εφαρμόστηκε ότι ακριβώς θέλαμε. Βρήκαμε έναν υψηλό ρυθμό στο παιχνίδι μας και ήμασταν σταθεροί στην ευστοχία μας στις βολές. Επιπλέον είχαμε υπεροχή στα ριμπάουντ.

Στην αρχή του τρίτου δεκαλέπτου είχαμε ένα μικρό πρόβλημα, αλλά γίναμε και πάλι οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Πήραμε μία μη ρεαλιστική διαφορά απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο, όπως είναι ο Πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός, και πετύχαμε μία σημαντική νίκη. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μας για το ματς σήμερα, αλλά θέλω να πω πως η διαφορά στο σκορ δεν είναι αυτή που χωρίζει τις δύο ομάδες.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου