ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Μπαρτζώκας: "Να δούμε τον ρόλο που έχει ο καθένας στην ομάδα"

Μπαρτζώκας: "Να δούμε τον ρόλο που έχει ο καθένας στην ομάδα"

Ο κόουτς Μπαρτζώκας τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν υπήρχε στο πρώτο δεκάλεπτο, ενώ σχολίασε πως η ομάδα θα πρέπει να κάνει επανεκκίνηση ώστε να ο καθένας να δει τον ρόλο που έχει στην ομάδα.
Ο προπονητής των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας, ήταν απογοητευμένος στη συνέντευξη Τύπου από την κακή εμφάνιση της ομάδας στην Πόλη. Στις δηλώσεις του τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν υπήρχε στο παρκέ στο πρώτο δεκάλεπτο, επεσήμανε πως αυτό το ματς είναι ένα καλό μάθημα για τους ερυθρόλευκους, ενώ επεσήμανε πως η ομάδα θα πρέπει να κάνει επανεκκίνηση ώστε ο καθένας να δει τον ρόλο που έχει στην ομάδα.
Ο Έλληνας τεχνικός, σχολίασε: "Να δώσουμε συγχαρητήρια στην Εφές για το εκπληκτικό της σημερινό παιχνίδι. Εμείς δεν υπήρχαμε στο πρώτο δεκάλεπτο. Το σκορ ήταν 30-13 έχοντας κάνει 9 λάθη χωρίς πίεση.

Αυτό έδωσε την ευκαιρία στην Εφές να τρέξει και να αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Εμείς δεν κάναμε ούτε φάουλ στο πρώτο δεκάλεπτο. Όποια αντίδραση είχαμε μετά, στην ουσία ήταν χωρίς νόημα.

Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτό το παιχνίδι ως μεγάλο μάθημα. Θα πρέπει να κάνουμε επανεκκίνηση και να δούμε το ρόλο που έχει ο καθένας στην ομάδα.

Πιστεύω ότι οι παίκτες μου είναι εγωιστές με την καλή έννοια και τη Δευτέρα για το παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος θα έχουμε εντελώς διαφορετική εικόνα.

Δεν είναι πρόβλημα για μας ότι παίζουμε απέναντι στον Παναθηναικό. Το πρόβλημα είναι η αντίδρασή μας στο πρώτο δεκάλεπτο".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου