ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE 

18/10/2012


Στην τελική ευθεία για τον πρόεδρο 

18/10/2012

Στην τελική ευθεία για τον πρόεδρο
Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Παναθηναϊκής Συμμαχίας την Τετάρτη, αποφασίστηκε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις όσο πιο σύντομα γίνεται ούτως ώστε να σχηματιστεί διοίκηση.

Στις 4 Νοεμβρίου στο ΟΑΚΑ η Γεν. Συνέλευση για να σχηματιστεί εφορευτική επιτροπή και ακολούθως οι εκλογές.

Δεν θα συμμετέχουν σε αυτές οι εγγραφές των e member (των 20€) που επιθυμούσαν οι οπαδοί αφού ο Γιάννης Αλαφούζος προτίμησε να τηρηθούν οι κανόνες του καταστατικού.

Το προηγούμενο διάστημα υπήρξε μία συνεχής διαπραγμάτευση ανάμεσα στον επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και τους αντίστοιχους των οργανωμένων οπαδών, με θέμα συζήτησης τη συμμετοχή τους στις εκλογές του συλλόγου για τον πρόεδρο αλλά και την διοίκηση του «τριφυλλιού».

Επειδή αρκετοί από τους συνδεσμίτες έκαναν εγγραφή ως «e member», είχε ζητηθεί από την πλευρά τους να ψηφίσουν με αναλογία 1 προς 6, ώστε να έχουν και αυτοί λόγο στην ανάδειξη της νέας διοίκησης. Ο Αλαφούζος είχε κατανοήσει το αίτημα τους και αντιπρότεινε το 1 προς 8 και η συζήτηση συνεχιζόταν. Τελικά, οι κανόνες του καταστατικού κόβουν την συζήτηση στη μέση, αφού οι «e members» δεν έχουν δικαίωμα ψήφου.

Κάπως θα βρεθεί μια λύση… 

18/10/2012

Κάπως θα βρεθεί μια λύση…
Ούτε την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου συναντήθηκε ο μάνατζερ του Κώστα Κατσουράνη με τους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού.

Τις επόμενες μέρες θα γίνει πιθανότατα η συνάντηση που τόσο έχει αργήσει, για να βρεθεί η οικονομική λύση του «διαζυγίου».

Υπενθυμίζεται πως η προσφορά των «πράσινων» στον διεθνή μέσο είναι να προεισπράξει το μισό του συμβόλαιο(200.00€) μέχρι τον Γενάρη κι αν δεν βρει ομάδα να συνεχίσει, τότε, να πάρει και τα υπόλοιπα μισά (200.000€).

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής όμως επειδή χάνει όλα τα μπόνους που ήταν να πάρει εάν συμπλήρωσε τις μισές συμμετοχές (με περίπου ακόμη πέντε παιχνίδια θα λάμβανε ακόμη 800.000€), αντιδράει κάπως και η χρυσή τομή θα βρεθεί μέσα από νέα διαπραγμάτευση.

Πρόστιμο στον Σισοκό

Ο Ιβοριανός άσος είχε αναχωρήσει για την πατρίδα του, ούτως ώστε να ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού, ωστόσο, δεν ήταν το ίδιο… συνεπής και κατά την επιστροφή του στην Αθήνα. Αρχικά, ο μεσοεπιθετικός των «πράσινων» ζήτησε μία μέρα παραπάνω άδεια από τους «πράσινους» (η επιστροφή του ήταν προγραμματισμένη Κυριακή) προκειμένου να βραβευτεί από τον πρόεδρο της Ακτής Ελεφαντοστού ως μέλος της εθνικής ομάδας που εξασφάλισε την πρόκριση στα τελικά του Κόπα Άφρικα.

Το αίτημά του έγινε δεκτό από το «τριφύλλι», αλλά ο Σισοκό δεν επέστρεψε ούτε Δευτέρα… Ο Ιβοριανός έφτασε αργά την Τρίτη και για τον λόγο αυτό θα κληθεί ενώπιον της διοίκησης του συλλόγου, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις και ενδεχομένως, να του επιβληθεί ένα πρόστιμο.

Με Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ

Στην ΠΑΕ περιμένουν μέσα στις επόμενες μέρες την έκθεση των μηχανικών σχετικά με το κόστος ανακαίνισης της Λεωφόρου. Ανεξάρτητα, όμως, από τη μελέτη που θα παραδώσουν οι αρμόδιοι, στο «τριφύλλι» έχουν αποφασίσει να δώσουν το ντέρμπι της 9ης Δεκεμβρίου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, τόσο για οικονομικούς όσο και για λόγους ασφαλείας.

Σε ρυθμούς ντέρμπι  

18/10/2012

Σε ρυθμούς ντέρμπι
Με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων και την επανένταξη όλων των διεθνών, στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ κινούνται στους ρυθμούς του ντέρμπι με την ΑΕΚ το Σάββατο στην Τούμπα.

Μπορεί η «Ένωση» να μην θυμίζει σε τίποτα τον ισχυρό αντίπαλο του παρελθόντος όμως για τον τεχνικό του «Δικέφαλου του Βορρά» και τους παίκτες του δεν παύει να αποτελεί ένα ξεχωριστό παιχνίδι.

Και ως τέτοιο αντιμετωπίζεται από τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι θα παραταχθούν σχεδόν με όλα τους τα όπλα.

Στο αρχικό σχήμα επιστρέφει ο Λόρενς (εξέτισε την ποινή του απέναντι στον ΟΦΗ) και μένει να φανεί που θα χρησιμοποιηθεί δεδομένου ότι ο Αθανασιάδης είναι αμετακίνητος στην κορυφή, ενώ υπάρχει και ο Σαλπιγγίδης.

Όσον αφορά στο κέντρο της άμυνας κατά πάσα πιθανότητα δίπλα στον Κουμάλο θα βρεθεί ο Κατσικάς που ταλαιπωρήθηκε από μια ελαφριάς μορφής θλάση.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν στις προπονήσεις της Πέμπτης και της Παρασκευής.

Χωρίς άγχος και ό,τι βγει 

18/10/2012

Χωρίς άγχος και ό,τι βγει 
Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση την εφετινή περίοδο ο Άρης κατεβαίνει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό χωρίς μεγάλες απαιτήσεις.

Ωστόσο ευθυγραμμισμένος με το «χωρίς άγχος και ό,τι βγει», αλλά και βελτιωμένη ψυχολογία έπειτα από την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας θα προσπαθήσει για το καλύτερο.

Η αποχώρηση του Κατσαβάκη από τον πάγκο των «κίτρινων» δεν έλυσε και τα προβλήματά τους.

Όμως η παρουσία των Μπουγιουκλή και Πασσιαλή που τυχαίνει να έχουν δουλέψει με πολλά από τα παιδιά του υπάρχοντος ρόστερ έχει λειτουργήσει θετικά στο κομμάτι της ψυχολογίας.

Το γεγονός αυτό συν το σφιχτό σχήμα που προτίθεται να παρατάξει το νέο τεχνικό δίδυμο, ελπίζεται να οδηγήσει αν όχι σε ένα θετικό αποτέλεσμα (πράγμα δύσκολο), τουλάχιστον σε μια αξιοπρεπή εμφάνιση.

«Χαμόγελα» για Ντε Βινσέντι 

18/10/2012

«Χαμόγελα» για Ντε Βινσέντι 
Τον περίμενε καιρό, ωστόσο άξιζε τον κόπο.

Μετά από αρκετές ημέρες απουσίας, ο Τόμας Ντε Βινσέντι ενσωματώθηκε κανονικά στις προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα και πλέον είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό την προσεχή Κυριακή.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος εδώ και μέρες είχε να αντιμετωπίσει προβλήματα απουσιών, στην προσπάθειά του να «καταστρώσει» τα πλάνα του, όμως πλέον έχει έναν «πονοκέφαλο» λιγότερο. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός που είναι από τους πιο κομβικούς ποδοσφαιριστές του «Άγιαξ της Ηπείρου», επανήλθε κανονικά στις προπονήσεις και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού,

Από την άλλη βέβαια, οι απόντες παραμένουν αρκετοί. Οι Θέμης Τζημόπουλος και Γιώργος Ντάσιος ταλαιπωρούνται ακόμα από τραυματισμό και γι’ αυτό δεν συμμετείχαν στο πρόγραμμα, που περιελάμβανε ασκήσεις ταχύτητας και επιθετικής τακτικής.

Εξίσου απόντες ήταν οι Άντι Λίλα και Εμιλιάνο Βίλα, λόγω των υποχρεώσεων τους με την εθνική Αλβανίας, ωστόσο η επιστροφή τους αναμένεται την Πέμπτη.

Προπόνηση και συλλυπητήρια στον Χάβο 

18/10/2012

Προπόνηση και συλλυπητήρια στον Χάβο
Συνεχίζεται η προετοιμασία της Βέροιας για την πολύ δύσκολη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Νίκος Καρύδας είδε τους Καλτσά, Παυλίδη και Τόμας να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, ώστε να ξεπεράσουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν. Δικαιολογημένα απόντες ήταν ο Κόστλι και ο Καλτσάς.

Ανακοίνωση στην οποία εκφράζει τα συλλυπητήρια της στον πρώην τεχνικό της ομάδας, Μάκη Χάβο για τον χαμό του πατέρα του εξέδωσε η ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση της Βέροιας:

«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Βέροια θα ήθελαν να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον πρώην προπονητή της ομάδας μας κ. Ιωακείμ Χάβο, για τον χαμό του πατέρα του»

Δεν προλαβαίνει ο Πιπίνης 

18/10/2012

Δεν προλαβαίνει ο Πιπίνης
Χωρίς τον Χρήστο Πιπίνη αναμένεται να αγωνιστεί κόντρα στην Βέροια, ο Αστέρας Τρίπολης, αφού ο έμπειρος αμυντικός συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα. Ο πρώην αμυντικός του Πανσερραϊκού, θεωρείται πολύ δύσκολο να παίξει και έτσι ο Σάκης Τσιώλης καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς αυτόν.

Ο Λαουτάρο Φορμίκα αναμένεται να ξεκινήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ στα θετικά είναι πως επιστρέφει ο Σάββας Τσαμπούρης, ο οποίος εξέτισε την ποινή του στο Καραϊσκάκη.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές συνεχίζουν να προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ το πρόγραμμα της Τετάρτης περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με την Βέροια, θα συνεχιστεί και την Πέμπτη με απογευματινή προπόνηση, όπως και την Παρασκευή, ενώ θα ολοκληρωθεί το Σάββατο.

Επιστροφές για Ξάνθη 

18/10/2012

Επιστροφές για Ξάνθη 
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Skoda Ξάνθης ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Νίκος Κωστένογλου είδε να επιστρέφουν κανονικά ο Δημήτρης Γούτας, μετά το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολούθησε και ο Κώστας Τσαμούρης, που ήταν με την Εθνική Νέων.

Στην αποστολή για το ματς με τους «ερυθρόλευκους», ο Έλληνας τεχνικός θα έχει στην διάθεσή του και τον Νικολά Μαρίν, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής.

Ωστόσο, τα νέα για τον Κωστένογλου δεν ήταν μόνο ευχάριστα, καθώς είδε για μία ακόμα μέρα τον Μανώλη Μπέρτο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, με την συμμετοχή του στον Σαββατιάτικο αγώνα να είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Επιπλέον για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό δεν υπολογίζεται ο Δήμος Μπαξεβανίδης, που έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του.

Στην προπόνηση ο Έλληνας τεχνικός έδωσε ιδιαίτερο βάρος στην τακτική, αλλά και στον τρόπο ανάπτυξη της ομάδας, με τους παίκτες να εκτελούν κυρίως ασκήσεις με μπάλα.

Όλο και μειώνονται οι ελπίδες για Ναπολεόνι 

18/10/2012

Όλο και μειώνονται οι ελπίδες για Ναπολεόνι
Όσο περνούν οι μέρες και ο Ναπολεόνι συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του, τόσο μειώνονται και οι πιθανότητες συμμετοχής του στο παιχνίδι του Λεβαδειακού κόντρα στον Ατρόμητο για την έβδομη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Και την Τετάρτη ο Ιταλός μεσοεπιθετικός έκανε θεραπεία, και με δεδομένο ότι απέχει ήδη πολύ καιρό από τις κανονικές προπονήσεις, κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς με τους Περιστεριώτες. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Κουτσόπουλος, για τον οποίο υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προλάβει, ενώ ο Γεωργίου είναι πλέον έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Ο Γιώργος Παράσχος στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Χαιρωνίας έδωσε κυρίως βάση στις ασκήσεις τακτικής, καθώς και στα τελειώματα των φάσεων, καθώς εκεί έχει διακρίνει πρόβλημα. Το πρόγραμμα της Τετάρτης περιελάμβανε και... βιντεοθεραπεία, καθώς τα λάθη των Βοιωτών στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό ήταν αρκετά, με τον Έλληνα τεχνικό να αναλύει το πως θα τα αποφύγουν στη συνέχεια.

Τσερφά: «Θα μαζέψουμε αρκετούς βαθμούς στη συνέχεια» 

18/10/2012

Τσερφά: «Θα μαζέψουμε αρκετούς βαθμούς στη συνέχεια» 
Ο Πανθρακικός προέρχεται από μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη 3-0 επί του Λεβαδειακού και άπαντες ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον στο πρωτάθλημα.

Ένας από αυτούς είναι ο Σοφιάν Τσερφά, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου εξέφρασε την πίστη του στις ικανότητες της ομάδας του, αλλά και στο γεγονός ότι θα έρθουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα για τους Θρακιώτες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κεντρικός αμυντικός του Πανθρακικού:

Για την αλλαγή στην καριέρα του και την μετάβασή του από το κυπριακό στο ελληνικό πρωτάθλημα, είπε: «Δεν μπορώ να πω ότι σημειώθηκε κάποια μεγάλη αλλαγή. Οι πρώτες μέρες είναι πάντα δύσκολες όταν αλλάζεις ποδοσφαιρική στέγη αλλά όλοι στην ομάδα με βοήθησαν από την πρώτη στιγμή. Οι συμπαίχτες μου με στήριξαν και έτσι όλα πήραν το δρόμο τους».

Για το γεγονός ότι έχει αγωνιστεί ως βασικός στα έξι πρώτα παιχνίδια της ομάδας, σχολίασε: «Δεν είναι κάτι εύκολο ούτε μου υποσχέθηκαν ότι θα έχω φανέλα βασικού στον Πανθρακικό. Πρέπει σε κάθε προπόνηση να δίνεις το 100% και στο τέλος της εβδομάδας εφόσον προσπάθησες και ήσουν συνεπής όλη την εβδομάδα, θα ανταμειφθείς. Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και η ομάδα έχει πολλά καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές δεν ήταν από την αρχή. Ο Αχιλλέας είναι επαγγελματίας με όλη τη σημασία της λέξης. Είναι δίπλα σε όλους μας και μας βοηθάει. Με την ευκαιρία θα ήθελα να του ευχηθώ τα καλύτερα για το νέο μέλος της οικογένειας με υγεία και ατέλειωτες χαρές».

Όσον αφορά την μέχρι τώρα παρουσία του Πανθρακικού στο πρωτάθλημα, είπε: «Θα ήμουν ευχαριστημένος και χαρούμενος αν είχαμε 18 βαθμούς. Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα με 4 παιχνίδια εκτός έδρας αλλά η συλλογή των 6 βαθμών είναι κάτι στο οποίο μπορεί να χτίσεις για μια καλύτερη συνέχεια. Με τα υπόλοιπα παιδιά μέρα με την μέρα βελτιωνόμαστε τόσο ατομικά όσο και ομαδικά και νομίζω ότι φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε πολύ καλό υλικό και είμαι σίγουρος πως στη συνέχεια θα μαζέψουμε αρκετούς βαθμούς».

Αναφορικά με τη μεγάλη νίκη 3-0 εκτός έδρας επί του Λεβαδειακού, δήλωσε: «Όταν ξεκινάς ένα παιχνίδι έχεις ως στόχο να δείξεις το καλό σου πρόσωπο και να φύγεις από το γήπεδο με τους βαθμούς της νίκης. Πάντα αυτός είναι ο στόχος και αυτός ήταν απέναντι στον Λεβαδεικό. Ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή και πήραμε δίκαια τους βαθμούς της νίκης. Ήταν ένα αποτέλεσμα που χρειαζόμασταν και πιστεύω πως θα μας βοηθήσει να γίνουμε ακόμη καλύτεροι».

Τέλος για το παιχνίδι που ακολουθεί την Κυριακή με τον ΠΑΣ Γιάννινα, είπε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπου θα πρέπει να δείξουμε ότι η ομάδα βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Στόχος μας είναι οι βαθμοί της νίκης και για αυτό θα παλέψουμε από την αρχή του αγώνα. Είμαι σίγουρος πως αν δείξουμε το καλό μας πρόσωπο στο τέλος της ημέρας θα είμαστε όλοι χαρούμενοι. Ο Σάββας Παντελίδης μαζί με τους συνεργάτες του μας προετοιμάζουν κατάλληλα για κάθε παιχνίδι και μας αναλύουν σημεία του αντιπάλου που θα πρέπει να προσέξουμε. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του».

«Ανάσα» από τον ΟΠΑΠ 

18/10/2012

«Ανάσα» από τον ΟΠΑΠ 
Η αναμονή όπως όλα δείχνουν για τον Πανιώνιο φαίνεται πώς φτάνει στο τέλος της, καθώς ακόμα και μέσα στην ημέρα αναμένεται να κατατεθούν στα ταμεία του συλλόγου τα χρήματα από τον ΟΠΑΠ.

Οι «κυανέρυθροι» περίμεναν εδώ και αρκετές μέρες αυτό το ποσό, το οποίο αναμφίβολα θα δώσει μία βαθιά «ανάσα» στον σύλλογο, που πασχίζει τόσο καιρό να επιλύσει πολλά από τα οικονομικά θέματα που εκκρεμούν.

Η καταβολή των χρημάτων από τον ΟΠΑΠ, θα ανακουφίσει αρκετά και τους εργαζόμενους στην ΠΑΕ, οι οποίοι τους τελευταίους εννιά μήνες παραμένουν απλήρωτοι, ακούγοντας μόνο υποσχέσεις για λεφτά που δεν ήρθαν ποτέ.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου