ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Κωστένογλου: "Καθοριστικό το δεύτερο γκολ"

Κωστένογλου: "Καθοριστικό το δεύτερο γκολ"

Ο Νίκος Κωστένογλου στάθηκε στο δεύτερο γκολ, που κατά τη γνώμη μου έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης.
Ο προπονητής της Ξάνθης εξέφρασε, παράλληλα, την αισιοδοξία του πως σύντομα τα πράγματα θα φτιάξουν για την ομάδα του.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Νίκου Κωστένογλου:

Για το τι τον έκανε έξαλλο στις αρχές της επανάληψης: "Έγινα έξαλλος για τη στημένη φάση, από την οποία προήλθε το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού. Υπήρχε υπεραριθμία. Προσπαθούσα να μεταφέρω ποιος παίκτης πρέπει να βρίσκεται εκεί, αν και το είχαμε δουλέψει πριν από τον αγώνα. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Σε τέτοια παιχνίδια, δεν πρέπει να αφαιρείσαι στιγμή. Το δεύτερο είναι από αυτά τα γκολ που πολύ δύσκολα μπαίνουν.

Είχαμε μία καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, με σωστή τακτική συμπεριφορά. Ο Ολυμπιακός δεν μας δημιούργησε προβλήματα, ενώ ήμασταν επικίνδυνοι σε κάποιες αντεπιθέσεις. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε από ένα στημένο. Την καλή μας εικόνα σε αυτό το διάστημα χάλασε το δεύτερο γκολ, το οποίο ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα. Λίγο μετά, ήρθε και το τρίτο. Θεωρητικά ήμασταν προετοιμασμένοι, αλλά δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Χάσαμε την ισορροπία μας στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς ούτε απειλήσαμε ούτε αντιμετωπίσαμε την επιθετικότητα του Ολυμπιακού".

Για τα θετικά στοιχεία που κρατάει: "Τα θετικά στοιχεία είναι από το πρώτο ημίχρονο. Είχαμε μία συγκροτημένη ομάδα, που αντιμετώπισε σωστα τον Ολυμπιακό. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε ψηλά και το κάναμε με επιτυχία. Ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να κάνει οργανωμένες επιθέσεις, για αυτό και δεν μας απείλησε ιδιαίτερα. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι και παίξαμε σωστά. Θα μπορούσαμε, μάλιστα, να είχαμε προηγηθεί. Είναι μεγάλη υπόθεση να μην μπορεί ο Ολυμπιακός να δημιουργήσει ευκαιρίες. Μετά το 2-0, χάσαμε τον έλεγχο".

Για τη δύσκολη συνέχεια της ομάδας του: "Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Γνωρίζουμε τα προβλήματα που έχουμε και σύντομα θα βρούμε λύσεις. Μας λείπουν τα αποτελέσματα. Όσο ήμασταν συγκεντρωμένοι σε αυτό το ματς, προσπαθήσαμε να παίξουμε με αντεπιθέσεις κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα. Θέλουμε ιδιαίτερη δουλειά, το γνωρίζουμε, και ημέρα με την ημέρα θα γινόμαστε καλύτεροι. Τα πράγματα δεν φαίνονται αισιόδοξα τη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά θα τα κάνουμε εμείς αισιόδοξα".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου