ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Champions League:Τα αποτελεσματα της Τεταρτης (videos)

 Champions League:Τα αποτελεσματα της Τεταρτης (videos)
8/11/2012


Μετά από την αγωνιστική αυτή ο καθένας μπορεί να το υποθέσει! Ο Θεός πρέπει να είναι… Βρετανός! Την στιγμή που η Σέλτικ υποχρέωνε την Μπάρτσελόνα στην ήττα 2-1 στην Σκοτία, οι άλλες δύο ομάδες του Νησιού έφερναν τα πάνω – κάτω στα τελευταία λεπτά των αναμετρήσεων τους και πανηγύριζαν δύο μεγάλες νίκες… Η Τσέλσι 3-2 την Σαχτάρ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-1 την Μπράγκα εκτός έδρας, παίρνοντας και την πρόκριση! Εκπληκτική η Μπάγερν, η οποία διέλυσε 6-1 την Λιλ.

Για τον 5ο όμιλο η Τσέλσι νίκησε 3-2 την Σαχτάρ. Οι γηπεδούχοι μπορεί να προηγήθηκαν δύο φορές, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν. Λυτρωτής όμως για την αγγλική ομάδα ο Μόοσες οποίος έδωσε τους τρεις βαθμούς, μια νίκη που φέρνει τους «μπλε» ισόβαθμούς με τους σημερινούς αντιπάλους τους.

Στο άλλο παιχνίδι η Γιουβέντους δεν συνάντησε ιδιαίτερη δυσκολία. Επικράτησε 4-0 της Νόρτζελαντ. Πρόκειται για την πρώτη νίκη της Γιουβέντους μετά από ένα πέντε αναμετρήσεις χωρίς… τρίποντο. Η τελευταία νίκη για την Μεγάλη Κυρία τοποθετείται χρονικά στις 03 Νοεμβρίου 2009 κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα.


Στον 6ο όμιλο, οι Μπάγερν Μονάχου και Βαλένθια προχώρησαν με νίκες με αποτέλεσμα έτσι να βρίσκονται μαζί με εννέα βαθμούς στις πρώτες θέσεις. Περισσότερο εντυπωσιακοί οι Βαυαροί οι οποίοι διέλυσαν 6-1 την Λιλ έχοντας σκοράρει πέντε φορές μέχρι το 33ο λεπτό! Την ίδια στιγμή στο «Μεστάγια» οι νυχτερίδες επικράτησαν 4-2 της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, περισσότερο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ.

Στον 7ο όμιλο έγινε η έκπληξη της ημέρας! Η Σέλτικ νίκησε 2-1 της Μπαρτσελόνα παίρνοντας εκδίκηση για το αποτέλεσμα και την εξέλιξη του προηγούμενου αγώνα στην Ισπανία. Θυμίζουμε ότι και στο Καμπ Νου οι σκοτσέζοι είχαν προηγηθεί αλλά οι παίκτες του Βιλανόβα κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να πάρουν την νίκη. Στο άλλο παιχνίδι η Μπενφίκα νίκησε 2-0 την Σπαρτάκ Μόσχας και πέρασε στην 3η θέση του ομίλου.


Τέλος, στον 8ο όμιλο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε μια μεγάλη νίκη 3-1 επί της Μπράγκα εκτός έδρας, ανατρέποντας το εις βάρος της 1-0, το οποίο οι γηπεδούχοι κρατούσαν μέχρι το 80ο λεπτό. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Γαλατασαράι πέρασε 3-1 από την Ρουμανία κόντρα στην Κλουζ με τον Γιλμάζ να πετυχαίνει χατ-τρικ.

Footreview
 
 
 
 
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου