ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Χαμόγελα για την καλή εμφάνιση του Μαυροειδή

Χαμόγελα για την καλή εμφάνιση του Μαυροειδή

Ο Μαυροειδής πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση στον Ολυμπιακό και στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο εκφράζουν την ικανοποίηση τους. Σκοπός να κάνει ανάλογες εμφανίσεις και στο μέλλον.
Είναι γεγονός πως μέχρι πρότινος ο Δημήτρης Μαυροειδής είχε απογοητεύσει τους πάντες με την απόδοση του στον Ολυμπιακό. Ήταν αρνητικός στα περισσότερο παιχνίδια, μη βοηθώντας σε άμυνα, επίθεση και στα ριμπάουντ, με τον κόσμο να φτάνει στο σημείο να νοσταλγεί τους Λάζαρο Παπαδόπουλο και Ανδρέα Γλυνιαδάκη στο "5".

Ο Δημήτρης Μαυροειδής, όμως, στο Μιλάνο θυμήθηκε τις καλές παρουσίες που είχε σε Μαρούσι και Μπιλμπάο στο παρελθόν, πραγματοποιώντας την καλύτερη του εμφάνιση με τον Ολυμπιακό, βοηθώντας τους Πειραιώτες στο να φτάσουν στη πολύτιμη εκτός έδρας επικράτηση, όντας "κολόνα" της ομάδας κάτω από την ρακέτα εκπέμποντας σιγουριά, εμπιστοσύνη και ασφάλεια στο low-post.

Κόντρα στην Αρμάνι σημείωσε 13 πόντους σε 21 λεπτά συμμετοχής, μαζεύοντας και 7 ριμπάουντ, ενώ στην επίθεση ήταν αλάνθαστος κοντά στο καλάθι (4/4δ). Ώριμη εμφάνιση από τον 27χρονο σέντερ, την οποία και αντιμετώπισαν με χαμόγελα και ικανοποίηση στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο. Σκοπός να συνεχίσει και να επαναλάβει παρόμοιες εμφανίσεις και στο μέλλον, ενισχύοντας τον Ολυμπιακό στην θέση "5", μαζί με τους Κάιλ Χάινς και Τζος Πάουελ.

Ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος εισηγήθηκε για την απόκτηση του, δήλωσε για την εξαιρετική απόδοση του Μαυροειδή: "Ο Δημήτρης είναι παίκτης της Εθνικής ομάδας. Δεν είχε αρκετό χρόνο ως τώρα, αλλά μέρα με τη μέρα και μέσα από το ελληνικό πρωτάθλημα άρχισε να βρίσκει ρυθμό και έδειξε ότι είναι παίκτης επιπέδου Ευρωλίγκα".

Armani Milano - Olympiacos (71-84 ) Τα highlights από Pireotis7

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου