ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Μπουρούσης: "Χαρούμενος που θα αντιμετωπίσω τον Ολυμπιακό"

Μπουρούσης: "Χαρούμενος που θα αντιμετωπίσω τον Ολυμπιακό"

Ο Μπουρούσης εξέφρασε την χαρά του που θα έρθει αντιμέτωπος με την πρώτη του ομάδα, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά στην καριέρα του από την στιγμή που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό.
Ο σέντερ της Αρμάνι Μιλάνο, Γιάννης Μπουρούσης, σε δηλώσεις του εξέφρασε την χαρά του που θα έρθει αντιμέτωπος με την πρώτη του ομάδα, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά στην καριέρα του από την στιγμή που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό το 2011, ύστερα από πέντε σεζόν παρουσίας του στο μεγάλο λιμάνι.
Ο 29χρονος Έλληνας διεθνής σέντερ, δήλωσε για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό: "Για μένα είναι η πρώτη φορά που αποχώρησα που θα παίξω εναντίον του Ολυμπιακού.

Δεν περιμένω τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά δεν είμαι σίγουρος επειδή όπως είπα δεν έχω αγωνιστεί ξανά κόντρα στον Ολυμπιακό στο παρελθόν.

Είμαι επίσης χαρούμενος που θα τους αντιμετωπίσω, για να είμαι ειλικρινής. Όσον αφορά την Ευρωλίγκα, θέλουμε να πάμε καλά και να βελτιωθούμε από την περσινή σεζόν. Ο όμιλός μας είναι ο πιο δύσκολος, αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου