ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Κάκωση στην κνήμη ο Μανωλάς

Κάκωση στην κνήμη ο Μανωλάς

Ο Κώστας Μανωλάς γλίτωσε τη θλάση, καθώς υπέστη κάκωση στη δεξιά κνήμη και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί από το ιατρικό επιτελείο ενόψει του αγώνα της Κυριακής (11/11) με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Ο Μανωλάς υπέστη κάκωση στην κνήμη και είναι αμφίβολος για το ΟΑΚΑ (11/10). Γλίτωσε την θλάση, αλλά θα επανεξεταστεί η περίπτωσή του. Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός ενόψει ΑΕΚ.

Αφήνοντας πίσω τους τη μεγάλη νίκη με σκορ 3-1 επί της Μονπελιέ, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ξεκίνησαν την Τετάρτη (7/11) το απόγευμα την προετοιμασία τους για το επικείμενο ματς Πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, την προσεχή Κυριακή (11/11) στο ΟΑΚΑ.

Οι παίκτες των Πειραιωτών που αγωνίστηκαν κόντρα στη γαλλική ομάδα έκαναν αποθεραπεία και αποκατάσταση στο Ρέντη. Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Έκαναν ασκήσεις ενδυνάμωσης και τεχνικής, ενώ στο τέλος έπαιξαν και δίτερμα, σε χώρο μικρότερο του μισού γηπέδου, δουλεύοντας τη γρήγορη ανάπτυξη και το γρήγορο γκολ.

Ο Πάμπλο Κοντρέρας έκανε έντονο ατομικό αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ τρέξιμο και πρόγραμμα στο γήπεδο έκανε και ο Ραφίκ Τζιμπούρ. Σε ό,τι αφορά τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα κόντρα στη Μονπελιέ, η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε δεν έδειξε θλάση, αλλά μία κάκωση στη δεξιά κνήμη και είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ. Η κατάστασή του, ενόψει του ματς στο ΟΑΚΑ, θα επανεκτιμηθεί από τον γιατρό της ομάδας μας, κ. Χρήστο Θέο.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου