ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Ποιο Europa; Στόχος στους "16" στο Champions League!

Ποιο Europa; Στόχος στους "16" στο Champions League!

Ο Ολυμπιακός σχεδόν εξασφάλισε την πρόκριση στο Europa League, αλλά πρώτος του στόχος είναι το να πάρει την πρόκριση στους "16" του Champions League. Εκεί είναι η θέση του, στην ελίτ της Ευρώπης.
Έχουν μείνει δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης των ομίλων του Champions League. Στο "Group B" που βρίσκεται ο Ολυμπιακός είναι στην τρίτη θέση με έξι βαθμούς, έχοντας σημειώσει και δεχτεί από εφτά γκολ.
Πρώτη στον όμιλο είναι η Σάλκε με 8 πόντους και δεύτερη η Άρσεναλ με εφτά βαθμούς. Οι Πειραιώτες, λοιπόν, βρίσκονται στο -1 από τους Λονδρέζους και στο -2 από τους Γερμανούς, τους οποίους και θα αντιμετωπίσουν την ερχόμενη αγωνιστική, την 21η Νοεμβρίου στο "Stadion Gelsenkirchen", ενώ παράλληλα οι Άγγλοι θα υποδεχτούν στο "νησί" την Μονπελιέ. Όπως καταλαβαίνεται, λοιπόν, το ερχόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στη Σάλκε είναι ιδιαίτερα σημαντικό και σε μεγάλο βαθμό καθοριστικό στο κατά πόσο οι ερυθρόλευκοι θα έχουν πιθανότητες πρόκρισης στους "16" του Champions League. Αν πάρουν "διπλό" μέσα στην Γερμανία, θα αποκτήσουν προβάδισμα και με νίκη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" επί της Άρσεναλ στην τελευταία αγωνιστική θα "κλειδώσουν" την πρόκριση στην επόμενη φάση. Αν χάσουν από τους "μπλε" τότε δύσκολα οι Πειραιώτες θα καταφέρνουν να προσπεράσουν στην βαθμολογία τους "κανονιέρηδες".

Οι πιθανότητες του Ολυμπιακού στο να περάσει στους "16" του Champions League δεν είναι υπέρ του. Όμως σαφώς και έχει ελπίδες στο να το καταφέρει. Και δικαιούται να ονειρεύεται πως μπορεί να πετύχει τον στόχο του, με βάση τις δύο τελευταίες θετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε κόντρα στη Μονπελιέ. Η Σάλκε διαθέτει ένα εξαιρετικό σύνολο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί φόβητρο για τους Πειραιώτες. Σαφώς λοιπόν και μπορούν οι ερυθρόλευκοι να κερδίσουν τους Γερμανούς μέσα στην έδρα τους.

Το να μην καταφέρουν οι Νταμπλούχοι Ελλάδας να προκριθούν στην επόμενη φάση, συνεχίζοντας στο Europa League, δεν θα είναι αποτυχία. Και εν μέρει έχει μία λογική πως στο E.L. ο Ολυμπιακός θα έχει περισσότερες πιθανότητες στο να διακριθεί και να φτάσει ψηλά στην Ευρώπη. Καμία αντίρρηση. Όμως, πρώτος στόχος των Πειραιωτών είναι (και θα πρέπει να είναι) το να διεκδικήσουν να πάρουν την πρόκριση στους "16" του Champions League, εκεί που αξίζουν και δικαιούται να βρίσκονται. Στην ελίτ της Ευρώπης.

Η βαθμολογία του ομίλου:

Οι εναπομείναντες αγώνες:


Δείτε το βίντεο με τα γκολ της αναμέτρησης:



sae από liendrocito

Δείτε τις καλύτερες φάσεις από το ματς σε αγγλική περιγραφή:


olympiakos vs montpollier 3- 1 06112012 από maxgelisva

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου