Την διαμαρτυρία τους προς κάθε κατεύθυνση για την τραγική εικόνα της ομάδας στο ματς με την Κίμκι εξέφρασαν μετά από πάνω από μια δεκαετία οι φίλοι του Παναθηναϊκού. Με το που τελείωσε ο αγώνας απέναντι στους Ρώσους ακούστηκαν αποδοκιμασίες, που σίγουρα θα πρέπει να γυρίσουμε πολλά χρόνια πίσω για να θυμηθούμε.
Αποδοκιμασίες υπήρξαν και κατά του Κίτσεν ειδικά στην τελευταία επίθεση του Αμερικανού. Ο κόσμος μάλιστα δείχνοντας την απογοήτευσή του άρχισε να φεύγει από το 38', ενώ συνολικά δεν υπήρξε μαζική παρουσία, ειδικά για ένα τέτοιο ματς

Στα αποδυτηρια ο Δ.Γιανακοπουλος

Τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού επισκέφτηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά την ήττα της ομάδας του από την Κίμκι, για την πέμπτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας.
Η ήττα με 67-79 από την Κίμκι έβαλε σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας, ενώ και η εμφάνιση ήταν απογοητευτική.
Γι` αυτό το λόγο ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ πήγε στα αποδυτήρια και συζήτησε για περίπου 10 λεπτά με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.
Οπως είναι φυσικό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την τρίτη συνεχόμενη ήττα της ομάδας και τόνισε πως περιμένει άμεσα να δει μία διαφορετική εικόνα στο παρκέ.

ALEX WEB RADIO/TV