ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Κουστένης: "Σε καταπληκτική φόρμα ο Σπανούλης"

Κουστένης: "Σε καταπληκτική φόρμα ο Σπανούλης"

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στο Περιστέρι την Κυριακή (11/11, 19:00, ET3) και ο τεχνικός των γηπεδούχων, Τζίμης Κουστένης, υποστήριξε πως ο Βασίλης Σπανούλης βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση, τονίζοντας ωστόσο πως οι ερυθρόλευκοι έχουν κι άλλους εξαιρετικούς παίκτες στο ρόστερ τους.
"Από μόνο του το όνομα του αντιπάλου αποτελεί για όλους μας ένα μεγάλο κίνητρο. Για παίκτες, προπονητές, διοίκηση και φιλάθλους. Σε τέτοια ματς το θέμα είναι να φανείς ανταγωνιστικός απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα. Μόνο κέρδος μπορείς να έχεις", επεσήμανε αρχικά ο Τζίμης Κουστένης και συμπλήρωσε:
"Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, έχοντας ορισμένους παίκτες του σε εξαιρετική φόρμα. Ειδικά ο Σπανούλης βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση και αυτή τη στιγμή είναι ίσως ο κορυφαίος παίκτης στην Ευρώπη.

Ωστόσο, Ολυμπιακός δεν είναι μόνο ο Σπανούλης. Διαθέτει 11-12 παίκτες που μπορούν να πάρουν το παιχνίδι πάνω τους. Αναμένουμε όλους τους Περιστεριώτες να σταθούν στο πλευρό μας για να παρακολουθήσουν ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι".

Από την πλευρά του, ο γκαρντ της ομάδας των δυτικών προαστίων, Νώντας Παπαντωνίου, τόνισε: "Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς. Παίζουμε απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης, που βρίσκονται και σε πολύ καλή κατάσταση, όπως φάνηκε ξεκάθαρα και στην αναμέτρηση με την Αρμάνι στο Μιλάνο.

Εμείς, είμαστε μια νεανική ομάδα και θα είναι σημαντική εμπειρία να παίξουμε απέναντι σε παίκτες τέτοια κλάσης όπως εκείνοι του Ολυμπιακού. Θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό και περιμένουμε δίπλα μας τους φιλάθλους μας. Η παρουσία τους μας βοηθά σημαντικά όπως αποδείχθηκε και στα δύο πρώτα εντός έδρας ματς, όπου με την αρωγή τους τα γυρίσαμε και πήραμε ισάριθμες νίκες".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου