ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Στην αποστολή Μανωλάς και Τζεμπούρ

Στην αποστολή Μανωλάς και Τζεμπούρ

Κώστας Μανωλάς και Ράφικ Τζεμπούρ που ταλαιπωρήθηκαν πρόσφατα από τραυματισμούς θα βρίσκονται στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την ΑΕΚ (11/11, 19:30) στο ΟΑΚΑ, ωστόσο παραμένει ερωτηματικό η παρουσία τους στην αρχική ενδεκάδα των ερυθρολεύκων.
Την ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Κυριακή (11/11, 19:30) στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Καλό νέο για τους ερυθρόλευκους το γεγονός πως ο Ράφικ Τζεμπούρ και ο Κώστας Μανωλάς, που πρόσφατα ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκονται κανονικά στην αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση κόντρα στον "Δικέφαλο".
Ο Αλγερινός επιθετικός υπέφερε από κάκωση στο γόνατο, την οποία είχε υποστεί στην εκτός έδρας επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Μονπελιέ, ενώ ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού με τους Γάλλους στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" αντιμετώπισε πρόβλημα με ένα αιμάτωμα στην κνήμη.

Αμφότεροι προπονήθηκαν κανονικά την Παρασκευή (9/11) και εξέφρασαν τη θέληση τους να αγωνιστούν κανονικά κόντρα στην ΑΕΚ, ωστόσο η τελική απόφαση ανήκει στον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Εφόσον ο Πορτογάλος τεχνικός πάρει τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις από το ιατρικό επιτελείο και κρίνει πως οι δύο παίκτες βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, τότε πιθανότατα θα τους συμπεριλάβει στο αρχικό σχήμα. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή τους και θα τους κρατήσει στον πάγκο. 

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου