ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Κάλεσε Μασάντο ο Μπέντο

Κάλεσε Μασάντο ο Μπέντο

Οι τελευταίες πολύ καλές εμφανίσεις του Πάουλο Μασάντο με τον Ολυμπιακό δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Πάουλο Μπέντο, ο οποίος κάλεσε στην Εθνική Πορτογαλίας τον άσο του Ολυμπιακού για το φιλικό με την Γκαμπόν στις 14 Νοέμβρη.
Οι εμφανίσεις του Πάουλο Μασάντο στο ξεκίνημα της σεζόν δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές, γεγονός που είχε σκορπίσει προβληματισμό στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού. Το τελευταίο διάστημα ωστόσο, ο Πορτογάλος άσος παρουσιάζει ένα διαφορετικό, σαφώς βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο αποδεικνύοντας πως είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει το κάτι παραπάνω.

Στα τελευταία παιχνίδια των ερυθρολεύκων σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Μασάντο είναι πολύ αποτελεσματικός στο παιχνίδι του μοιράζοντας ασίστ και πετυχαίνοντας γκολ για λογαριασμό της ομάδας του. Γεγονός το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο και από τον Πάουλο Μπέντο, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Πορτογαλίας να καλεί τον 26χρονο άσο στην Εθνική ομάδα για το φιλικό με τη Γκαμπόν στις 14 Νοέμβρη.

Η απόφαση του Μπέντο για την κλήση του Μασάντο έτυχε θετικής υποδοχής από τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας και ο άσος του Ολυμπιακού θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί δίπλα στους αστέρες Ρονάλντο, Πέπε, Νάνι, Βελόσο, στο φιλικό με τη Γκαμπόν.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου