ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Μεταγραφικές συζητήσεις και ανανεώσεις

Μεταγραφικές συζητήσεις και ανανεώσεις 

9/11/2012

Μεταγραφικές συζητήσεις και ανανεώσεις 
Δεδομένη θεωρείται η ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ του Ολυμπιακού, από τη στιγμή που η ομάδα συνεχίσει να συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ήδη οι ιθύνοντες της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ έχουν ξεκινήσει την μελέτη και ψάχνουν ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να προσφέρουν άμεσα λύσεις στον Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς έχει συνεχείς συζητήσεις με τον Χουάνχο Λορένθο, με σκοπό να οργανωθούν τα μεταγραφικά ταξίδια που πρέπει να γίνουν το επόμενο διάστημα.

Οι δύο άνδρες είναι υπεύθυνοι για το συγκεκριμένο κομμάτι και «τρέχουν» τα μεταγραφικά ζητήματα των Πειραιωτών.

Μάλιστα, είναι αρκετά πιθανό ο Ισπανός σύμβουλος να προτείνει κάποιες περιπτώσεις που έχει «τσεκάρει» ο ίδιος και θα μπορούσαν να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό.

Όπως έγινε γνωστό, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κινηθούν για την απόκτηση ενός «κόφτη». Ωστόσο, σημαντικό ρόλο στις όποιες αποφάσεις θα παίξει η παρουσία του Λιούμπομιρ Φέισα το επόμενο διάστημα. Ο Σέρβος χαφ είναι ποιοτικός παίκτης, όμως τα προβλήματα τραυματισμών βάζουν σε σκέψεις τους διοικούντες την ΠΑΕ.

Όσον αφορά τον ακραίο μεσοεπιθετικό, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο περιμένουν να διαπιστώσουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Πίνο. Ο Κολομβιανός προσπαθεί να βελτιωθεί στον τομέα της φυσικής κατάστασης, αφού είχε μείνει αρκετό διάστημα εκτός δράσης και θα δουλέψει μέχρι τον Ιανουάριο.

Τότε αναμένεται να έχει μπει με την ομάδα και ο Ζαρντίμ θα κρίνει αν ταιριάζει στη φιλοσοφία του. Μάλιστα, οι Πειραιώτες φέρονται να έχουν ήδη πάρει την υπογραφή του παίκτη για να είναι κατοχυρωμένοι, ωστόσο δεν είναι δεσμευτική, αφού το συμβόλαιό του μπορεί να κατατεθεί τον Ιανουάριο όταν υπάρχει μεταγραφική περίοδος.

Από Δευτέρα οι ανανεώσεις

Νέα αναβολή παίρνει η υπόθεση των ανανεώσεων των συμβολαίων των Τοροσίδη, Χολέμπας και Τζεμπούρ, σύμφωνα με την χθεσινή ενημέρωση της διοίκησης του Ολυμπιακού. «Τώρα ασχολούμαστε μόνο με την ΑΕΚ», τονίζεται από την ΠΑΕ και οι όποιες συζήσεις αναμένεται να γίνουν στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Σε κάθε περίπτωση οι Πειραιώτες δεν δείχνουν να ανησυχούν για τις εξελίξεις στις τρεις αυτές περιπτώσεις, αφού θεωρούν ότι όλες βρίσκονται σε καλό δρόμο. Ειδικά του Τζεμπούρ και του Χολέμπας, αν και επρόκειτο χθες το βράδυ να γίνει μία καθοριστική επαφή και ίσως τελικά αυτό να συμβεί σήμερα.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου