ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Με τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα

Με τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα

Πρεμιέρα με νίκη φιλοδοξεί να κάνει ο Ολυμπιακός στο 27ο πρωτάθλημα Α1 πόλο ανδρών. Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ το Σάββατο (10/11, 17:30) στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.
Με το δεξί φιλοδοξεί να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του ο Ολυμπιακός στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 πόλο ανδρών. Οι ερυθρόλευκοι αντιεμτωπίζουν τον ΠΑΟΚ το Σάββατο (10/11) στις 17:30 στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, έχοντας τρεις απουσίες.
Δεν θα αγωνιστούν ο Νίκος Δεληγιάννης (εκτίει ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών), ο Μάριος Καπότσης (άρρωστος) και ο Γιώργος Δερβίσης (θλάση στον αυχένα).

Η αναμέτρηση θα αποτελέσει το τελικό τεστ ενόψει του εντός έδρας παιχνιδιού (13/11, 19:30) με τον Ερυθρό Αστέρα για το Τσάμπιονς Λιγκ όπως δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού ο τεχνικός των ερυθρολεύκων, Θοδωρής Βλάχος: "Επιτέλους ξεκινά το πρωτάθλημα και είναι καλό που πριν από την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ. Διαθέτει καλή ομάδα και στην έδρα του εμφανίζεται πάντα δυνατός. Θεωρώ αυτονόητο ότι δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια και πως πρέπει να είμαστε πάντα σοβαροί για να φτάνουμε στις νίκες. Αυτό θα επιδιώξουμε και απέναντι στον ΠΑΟΚ. ώστε να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας και στο ελληνικό πρωτάθλημα".

Ο περιφερειακός του Ολυμπιακού, Φώτης Μπλάνης δήλωσε για το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής της Α1 πόλο ανδρών: "Με την ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος θέλω να ευχηθώ να έχουμε μία καλή περίοδο, να είναι όλοι οι συμπαίκτες μου υγιείς και να φέρουμε τον Ολυμπιακό και πάλι στην κορυφή τους ελληνικού πόλο. Όσον αφορά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. εκτός από τη νίκη θέλουμε να παίξουμε καλά και να βρούμε ρυθμό για το ματς που ακολουθεί κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Έχουμε δουλέψει κάποια πράγματα στις προπονήσεις αλλά πρέπει αν τα δοκιμάζουμε και σε πραγματικά αγωνιστικές συνθήκες".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου