ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Εκτός αποστολής ο Μανωλάς

Εκτός αποστολής ο Μανωλάς

Οι νέες ενοχλήσεις που ένιωσε ο Κώστας Μανωλάς στην ποδοκνημική στην προπόνηση του Σαββάτου (10/11) ανάγκασαν τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να τον αφήσει εκτός αποστολής από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Εκτός έμεινε και ο Κοντρέρας, κανονικά ο Τζεμπούρ.

Με την προπόνηση του Σαββάτου (10/11) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ την Κυριακή (11/11, 19:30) στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Οι ερυθρόλευκοι εντέλει θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Κώστα Μανωλά στο παιχνίδι, καθώς οι νέες ενοχλήσεις που ένιωσε κατά τη διάρκεια του προγράμματος ανάγκασαν τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να τον αποκλείσει από την αποστολή της ομάδας, μη θέλοντας να ρισκάρει τη συμμετοχή του.

Το πρωινό πρόγραμμα στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη περιελάμβανε τρέξιμο και ασκήσεις ενδυνάμωσης, κορόιδο και δουλειά στις στημένες φάσεις. Εν συνεχεία οι παίκτες του Ολυμπιακού χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και έπαιξαν δίτερμα στο μισό γήπεδο, ρίχνοντας το βάρος πάνω στην τακτική και στα τελειώματα των φάσεων, με σωστή και γρήγορη ανάπτυξη. Στο τέλος του προγράμματος όσοι ήθελαν έμειναν και εξασκήθηκαν στις εκτελέσεις φάουλ.

Απρόοπτο υπήρξε με τον Μπάλας Μέγκιερι ο οποίος αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, ωστόσο η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε δεν έδειξε κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Ο Ούγγρος γκολκίπερ θα κάνει θεραπεία το απόγευμα του Σαββάτου και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί αλλά μάλλον δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας. Καλού - κακού, ο Ζαρντίμ έχει συμπεριλάβει στον αποστολή και τον νεαρό γκολκίπερ Γιαννιώτα.

Κανονικά γυμνάστηκε ο Ράφικ Τζεμπούρ και έθεσε εαυτόν στην διάθεση της ομάδας και του προπονητή του, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Πάμπλο Κοντρέρας που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα με μπάλα. Το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί συνέχισε και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή για την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, την οποία απαρτίζουν οι Κάρολ, Μέγκιερι, Γιαννιώτης, Σιόβας, Χολέμπας, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζεμπούρ και Μασάντο.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Με μία τελευταία, πρωινή προπόνηση, η οποία διεξήχθη σήμερα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο Ολυμπιακός έγραψε τον "επίλογο" στην προετοιμασία του για το αυριανό, δέκατο ματς Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League, με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Αρχικά οι ερυθρόλευκοι έκαναν τρέξιμο και ασκήσεις ενδυνάμωσης. Έπαιξαν "κορόιδο", ολοκληρώνοντας το ζέσταμα τους, ενώ στη συνέχεια δούλεψαν πάνω στις στημένες φάσεις. Δύο ποδοσφαιριστές από αριστερά και δεξιά εκτελούσαν φάουλ και κόρνερ και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ επέβλεπε τη λειτουργία των επιτιθέμενων και των αμυνόμενων, δίνοντας οδηγίες.

Εν συνεχεία οι παίκτες του Ολυμπιακού χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και έπαιξαν δίτερμα στο μισό γήπεδο. Δούλεψαν πάνω στην τακτική τους και στα τελειώματα των φάσεων, με σωστή και γρήγορη ανάπτυξη. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με εκτελέσεις φάουλ από τους ποδοσφαιριστές που ήθελαν να "δουλέψουν" το καλό τους πόδι.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης και σε ένα άλμα, εκτελώντας μία από τις ασκήσεις, ο Μπάλαζ Μέγιερι ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό του γόνατο, από την εσωτερική πλευρά. Αναγκάστηκε να αποχωρήσει και υποβλήθηκε σε μαγνητική, τα αποτελέσματα της οποίας δεν έδειξαν κάποιο παθολογικό πρόβλημα. Ο Ούγγρος τερματοφύλακας θα κάνει θεραπεία το απόγευμα, η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί και αύριο, όμως δεν συντρέχει λόγος αποκλεισμού του.

Ενοχλήσεις στη δεξιά κνήμη αισθάνθηκε ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος μέχρι εκείνη την ώρα ακολουθούσε κανονικά το ομαδικό πρόγραμμα. Αναγκάστηκε και εκείνος να αποχωρήσει και έμεινε εκτός αποστολής για το αυριανό ματς. Κανονικά γυμνάστηκε ο Ραφίκ Τζιμπούρ, ενώ ο Πάμπλο Κοντρέρας συνέχισε με έντονο ατομικό στο γήπεδο, χρησιμοποιώντας και την μπάλα. Το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί συνέχισε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ. Αυτήν απαρτίζουν οι Κάρολ, Μέγιερι, Γιαννιώτης, Σιόβας, Χολέβας, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Μασάντο.

Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής θα γυμναστούν  στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου