ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Προπονήθηκε και θέλει να παίξει στο ΟΑΚΑ ο Μανωλάς

Προπονήθηκε και θέλει να παίξει στο ΟΑΚΑ ο Μανωλάς

Ο Μανωλάς έλαβε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας στην προπόνηση. Είπε πως θέλει να παίξει στο ΟΑΚΑ, αλλά αυτό θα το αποφασίσει ο Ζαρντίμ. Συνέχισε το ατομικό του ο Κοντρέρας.
Με πρωινή προπόνηση (10:30) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνέχισαν την Παρασκευή (9/11) την προετοιμασία τους για την επικείμενη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (11/11) για την 10η αγωνιστική της Super League.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε πολλές ασκήσεις τακτικής, αλλά και τελειώματα φάσεων. Με τη βοήθεια και των τερματοφυλάκων, οι ποδοσφαιριστές έκαναν τελειώματα στη μία εστία, αφού νωρίτερα είχαν δουλέψει επάνω στην τεχνική τους.

Στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και έκαναν δίτερμα, χωρισμένοι σε μπλε και κόκκινους. Έπαιξαν διπλό σε χώρο μεγαλύτερο του μισού γηπέδου και πριν ολοκληρωθεί η προπόνηση, έκαναν ασκήσεις επάνω στις στημένες φάσεις. Δούλεψαν με αυτό τον τρόπο την αμυντική και επιθετική λειτουργία, σε έναν τομέα ο οποίος διαρκώς αποφέρει γκολ για την ομάδα μας: Τις στημένες μπάλες.

Ο Κώστας Μανωλάς μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ενώ αγωνίστηκε κανονικά και στο δίτερμα!

Η συμμετοχή του 21χρονου αμυντικού στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ θα κριθεί από τον βαθμό ετοιμότητάς του και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί το Σάββατο (10/11), καθώς παρότι "έβγαλε" όλο το πρόγραμμα, αισθανόταν ελάχιστες ενοχλήσεις στο σημείο που χτύπησε (στην δεξιά κνήμη). Ο Κώστας Μανωλάς, πάντως, τόνισε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού πως θέλει να αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ, αλλά αυτό θα το αποφασίσει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Όσον αφορά τον τραυματία Πάμπλο Κοντρέρας, ο Χιλιανός στόπερ έκανε έντονο ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, με τρέξιμο και μπάλα. Στο γήπεδο ήταν και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος έκανε το δικό του αερόβιο πρόγραμμα, στο πλαίσιο της αποκατάστασης που ακολουθεί. Το πρωί του Σαββάτου (10/11) οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα γυμναστούν στις 10:30.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου