ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

«Ο Ολυμπιακός αξίζει να προκριθεί στους 16»

«Ο Ολυμπιακός αξίζει να προκριθεί στους 16»

9/11/2012

«Ο Ολυμπιακός αξίζει να προκριθεί στους 16»
Το καλοκαίρι γράφτηκε στον αγγλικό Τύπο ότι ο μάνατζέρ του τον ρώτησε αν θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Και λίγο αργότερα, τον Ιούλιο όταν η Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκε στην Αυστρία για προετοιμασία Ελληνες δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν θα του άρεσε να παίξει στον Ολυμπιακό. 
 
Και στις δύο περιπτώσεις ο Κόλο Τουρέ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρωταθλητή Ελλάδας. Το ίδιο έκανε και πάλι. Αυτή τη φορά μιλώντας στον αθλητικό τηλεοπτικό σταθμό «beINsports», που μετέδωσε τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μονπελιέ στη Γαλλία. 
 
Ο αδερφός του Γιάγια Τουρέ θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός πήρε δίκαια τη νίκη και τόνισε ότι αξίζει και έχει πολλές πιθανότητες να προκριθεί στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. 
 
«Ο Ολυμπιακός νίκησε δίκαια. Η Μονπελιέ δεν μπόρεσε να αντιτάξει κάτι στην ανωτερότητά του. Είναι πλέον μαζί με την Αρσεναλ και τη Σάλκε οι ομάδες που θα παλέψουν για την πρόκριση. Και οι τρεις ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες να περάσουν, αφού ο Ολυμπιακός μπορεί να καλύψει το βαθμολογικό του μειονέκτημα με την εμπειρία». 
 
Κοντολογίς ο Κόλο Τουρέ θεωρεί ότι η ομάδα του Ζαρντίμ μπορεί να πάρει ακόμα και νίκη στη Σάλκε και να τα παίξει όλα με την Αρσεναλ την τελευταία στιγμή. 
 
Ο Τουρέ σε κάποια στιγμής της συζήτησης τόνισε (σε ελεύθερη μετάφραση ότι «η Μονπελιέ δεν μπόρεσε να βρει λύσεις στα προβλήματα που της έβαλαν οι παίκτες της αριστερής πλευράς του Ολυμπιακού. Κατά κύριο λόγο ο Αμπντούν, αλλά και ο Γκρέκο». 
 
Τέλος, στο στούντιο ήταν καλεσμένοι και οι Ρομπέρ Πιρές, (πρώην παίκτης της Αρσεναλ και συμπαίκτης του Ιμπαγάσα στη Βιγιαρεάλ),  Γκρέγκορι Κουπέ (είχε αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ) ως τερματοφύλακας της Λιόν. 
 
Ο Πιρές είχε προβλέψει ότι η Μονπελιέ θα νικήσει 2-1 και ο Κουπέ ότι θα το κάνει αυτό με σκορ 2-0. Ο Τουρέ είχε σημειώσει ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο. 
 
Στο τέλος, όμως, ο Πιρές τόνισε: «Νίκησε η πιο έμπειρη ομάδα», ενώ ο Κουπέ ήταν της άποψης ότι «η απειρία των παικτών της Μονπελιέ δεν άντεξε την πίεση που της άσκησαν οι παίκτες και ο κόσμος του Ολυμπιακού».

 
www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου