ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Αιμάτωμα για Μανωλά έδειξε η μαγνητική

Αιμάτωμα για Μανωλά έδειξε η μαγνητική

Ο Μανωλάς υποβλήθηκε σε νέα μαγνητική η οποία έδειξε πως ο παίκτης έχει ένα αιμάτωμα στην κνήμη. Βελτιώνεται η κατάσταση του Κοντρέρας, έτοιμος ο Ιμπαγάσα, ενώ συμμετείχε σε διπλό ο Τζεμπούρ.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του στο Ρέντη ενόψει του αγώνα της Κυριακής (11/11, 19:30, NS1) κόντρα στην ουραγό της βαθμολογίας  του πρωταθλήματος ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, για την 10η αγωνιστική της Super League.
Η προπόνηση του Ολυμπιακού την Πέμπτη (8/11) το απόγευμα είχε ιδιαίτερη ένταση και κατά τη διάρκειά της οι ποδοσφαιριστές του Λεονάρντο Ζαρντίμ επέδειξαν ιδιαίτερη διάθεση. Η προετοιμασία των Πειραιωτών για την κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ πλησιάζει στο τέλος της και όπως είναι λογικό, ο ρυθμός ανεβαίνει καθημερινά.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε περισσότερη τακτική, με τους ποδοσφαιριστές να παίζουν δίτερμα για πολλή ώρα. Αρχικά χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και έπαιξαν σε χώρο μεγαλύτερο του μισού γηπέδου.

Σε αυτό το διπλό συμμετείχε και ο Ραφίκ Τζιμπούρ, ο οποίος μέρα με τη μέρα ανεβαίνει και δείχνει να αφήνει πίσω του το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στο γόνατο το προηγούμενο διάστημα. Ανεβασμένος ήταν και ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος έπαιξε σε όλα τα διπλά.

Προς το τέλος της προπόνησης ένα γκρουπ παικτών συνέχισε την εκγύμναση του στο γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι έμειναν στο γήπεδο και έπαιξαν διπλό σε μικρότερο χώρο, με γρήγορες πάσες και γρήγορα τελειώματα.

Όσον αφορά τον τραυματία Πάμπλο Κοντρέρας έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, δείχνοντας σε καλύτερη κατάσταση, ενώ ο Κώστας Μανωλάς ακολούθησε θεραπεία. Ο τραυματισμός του στη δεξιά κνήμη δεν δείχνει να έχει μεγάλη έκταση. Ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε νέα μαγνητική, η οποία δεν έδειξε σημάδια θλάσης, αλλά ένα αιμάτωμα στο συγκεκριμένο σημείο.

Η συμμετοχής του 21χρονου κεντρικού αμυντικού κρίνεται αμφίβολη ενόψει του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ και το αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για την αναμέτρηση είναι κάτι που θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Ο Κώστας Μανωλάς θέλει να δώσει το "παρών" στο ΟΑΚΑ και το τόνισε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αλλά στο προπονητικό-τιμ είναι επιφυλακτικοί καθώς φοβούνται μήπως χειροτερέψει το τραύμα του στο ενδεχόμενο που αγωνιστεί στο παιχνίδι.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου