ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Προπονητής της χρονιάς για το 2012 ο Ίβκοβιτς

Προπονητής της χρονιάς για το 2012 ο Ίβκοβιτς

Ο κόουτς Ίβκοβιτς βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΤ ως ο κορυφαίος προπονητής για το 2012, για τους τίτλους που κατέκτησε με τον Θρύλο. "Ο Ολυμπιακός είναι στο αίμα μου", δήλωσε ο Ντούντα.
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΤ ως ο κορυφαίος προπονητής στην Ελλάδα για το 2012, καθώς μέσα στην χρονιά καθοδήγησε μαεστρικά τους ερυθρόλευκους στο να κατακτήσουν την κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Σέρβος τεχνικός αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης με τον Ολυμπιακό μέσα στο 2012 ύστερα από 15 χρόνια, καθώς κάτι παρόμοιο είχε κατορθώσει στο επικό 1997.

Ο 69χρονος προπονητής επέστρεψε στην Αθήνα ειδικά για την εκδήλωση και αφού ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην τεράστια επιτυχία που έζησε φέτος με την πειραϊκή ομάδα: "Είναι μεγάλη η χαρά μου που κατάφερα να κατακτήσω αυτούς τους τίτλους και πάλι με τον Ολυμπιακό ύστερα από 15 χρόνια. Ξέρετε, ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα μου που αποφάσισα να κοουτσάρω για δεύτερη φορά ομάδα. Σίγουρα σε αυτούς τους τίτλους έπαιξαν μεγάλο ρόλο έπαιξαν οι παίκτες, οι φίλαθλοι και η ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι στο αίμα μου".

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς βγήκε πρώτος στην ψηφοφορία, δεύτερος ήταν ο κ. Ποστιλόνε (Κωπηλασία), ενώ τρίτος αναδείχθηκε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, Φερνάντο Σάντος.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου