ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Τους εμπιστεύεται και το δείχνει

Τους εμπιστεύεται και το δείχνει

11/12/2012
Τους εμπιστεύεται και το δείχνει
Την αντίδραση της διοίκησης του Ολυμπιακού φαίνεται ότι προκάλεσε το αποτέλεσμα του προχθεσινού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Για αυτό τον λόγο αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις σε σημαντικά θέματα που απασχολούν το τελευταίο διάστημα την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ. Ένα από αυτά είναι οι ανανεώσεις των συμβολαίων που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να δώσει «απαντήσεις» σε όσους ασκούν κριτική στους παίκτες.

Ένας από εκείνους που δέχθηκε τα «πυρά» του κόσμου ήταν ο Χοσέ Χολέμπας με τον οποίο οι επαφές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Οι δύο πλευρές φέρονται να τα έχουν βρει σε όλα και ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου παρουσιάζεται αποφασισμένος να στηρίξει τον διεθνή μπακ-χαφ, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας τη φετινή σεζόν.

Όπως γράφει ο «Γαύρος», δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανακοινώσεις εντός της εβδομάδας και αυτό προκύπτει από την σιγουριά που βγαίνει από τη διοίκηση για την έκβαση της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Μετά τον Χολέμπας εκείνος που αναμένεται να κληθεί από τον Μαρινάκη να ανανεώσει το συμβόλαιό του είναι ο Ραφίκ Τζεμπούρ που κατάφερε να πετύχει δύο στην κυριακάτικη αναμέτρηση. Οι Πειραιώτες και ο Αλγερινός φορ διαφωνούσαν στο οικονομικό κομμάτι, όμως ο πρόεδρος της ΠΑΕ φέρεται να είπε στους συνεργάτες του να τελειώσει θετικά και αυτό το θέμα.

Οι διοικούντες εκτιμούν ότι ο «τρομοκράτης» θα μείνει, όχι όμως με το 1,8 εκατ. που έχει ζητήσει και κρίνεται εκτός ελληνικής πραγματικότητας πλέον. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι είναι πιθανό ο Μαρινάκης να φωνάξει και τον Τζεμπούρ στο γραφεί του για να τελειώσει το θέμα.

Όσον αφορά τον Βασίλη Τοροσίδη, η υπόθεση εξαρτάται καθαρά από εκείνον. Στον Ολυμπιακού θεωρούν ότι με την προχθεσινή του εμφάνιση κέρδισε πόντους και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχει σύντομα νέα συνάντηση με τον πρόεδρο του συλλόγου για να ξεκαθαρίσει οριστικά και αυτό το ζήτημα. Υπενθυμίζεται ότι ο διεθνής μπακ-χαφ «ψάχνεται» για ομάδα του εξωτερικού, όμως όλο αυτό το διάστημα δεν έχει φτάσει επίσημη πρόταση στην ΠΑΕ.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου