ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Βραβεύτηκε ο Σπανούλης (video)

Βραβεύτηκε ο Σπανούλης (video)

Πριν την έναρξη του αγώνα, Ολυμπιακός - Μιλάνο, ο Σπανούλης βραβεύτηκε με τον τίτλο του MVP για τον μήνα Νοέμβρη από την Euroleague, ως ο πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης για εκείνο το διάστημα.
 
Για τον μήνα Νοέμβρη η Εuroleague είχε γνωστοποιήσει πως ο ΜVP στην διοργάνωση για τον συγκεκριμένο μήνα είναι ο Βασίλης Σπανούλης, χαρακτηρίζοντας τον ως τον πολυτιμότερο παίκτη στην διοργάνωση για εκείνο το διάστημα.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού πραγματοποίησε καταπληκτικές εμφανίσεις τον Νοέμβρη, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στο νικηφόρο σερί των Πειραιωτών, βοηθώντας σε μέγιστο βαθμό την ομάδα τόσο στην επίθεση, όσο και στο δημιουργικό κομμάτι.

Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης, Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο, ο Βασίλης Σπανούλης παρέλαβε το βραβείο του, λαμβάνοντας μία ακόμη διάκριση στην πλούσια από τίτλους καριέρα του.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, ήταν ο άνθρωπος που παρέδωσε τον τίτλο του MVP στον 30χρονο διεθνή γκαρντ, δίνοντας στον παίκτη τα συγχαρητήρια του.


 
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου