ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Κύπελλο Eλλαδος Τα αποτελεσματα της Τεταρτης

Κύπελλο Eλλαδος Τα αποτελεσματα της Τεταρτης

12/12/2012 
 
Κι εκεί που λες πως δεν έχει παρακάτω για τον χιλιοταλαιπωρημένο Αρη, όλο και κάτι θα γίνει για να αναθεωρήσεις. Δεν φτάνει η τραγική πορεία στο πρωτάθλημα και η διοικητική αστάθεια και οι κίνδυνοι εξαφάνισης του εκ των πλέον ιστορικών συλλόγων της χώρας, ήρθε και η ντροπιαστική ήττα, μισός αποκλεισμός, από την Καλλιθέα στο κύπελλο για να βυθίσει περαιτέρω στην κατήφεια του οπαδούς των κίτρινων του Βορρά.
Τελικό σκορ στο Ελ Πάσο, Καλλιθέα-Αρης 3-1, με το Γιαννιώτα να πετυχαίνει το γκολ της… τιμής για τον Αρη στο 79’ και ενώ όλα είχαν κριθεί. Ενα γκολ, πάντως, που αφήνει σοβαρά περιθώρια ανατροπής
Στο άλλο ματς που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, η Βέροια αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τον Θρασύβουλο και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς της Φυλής.
Παρά τη διαφορά μιας κατηγορίας η Καλλιθέα με εκφραστή της πρωτοβουλίας της τον δαιμόνιο Ντακόλ, έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα του Αρη και στο 18’ ο κορυφαίος του γηπέδου άνοιξε το σκορ. Αν και οι γηπεδούχοι πίεσαν δεν σκόραραν ξανά στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη μετά από δώδεκα λεπτά (57’) ξανά ο Ντακόλ σκόραρε και έβαλε την ομάδα του καβάλα στο …άλογο ενώ με δική του ασίστ έφτιαξε και το 3-0, το οποίο πέτυχε ο Ντα Σίλβα στο 76’!
Ο Άρης το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Γιαννιώτα στο 79’ στο τελικό 3-1, το οποίο δίνει ελπίδες πρόκρισης στους Θεσσαλονικείς, αν και η κατάσταση πια είναι εξαιρετικά δύσκολη μιας και δεν πρέπει μόνο να κάνει δύο γκολ στη ρεβάνς, αλλά και να μην δεχτεί τέρμα αν ανοιχτεί, κάτι που δεν έχει πείσει πως μπορεί να πετύχει εύκολα…
ΑΡΗΣ (Αλκάραθ): Διούδης, Τσουκάνης, Παπαζαχαρίας, Κοτσώνης, Ψυχογιός (60’ Καζναφέρης), Κοέλιο, Οικονομόπουλος, Σουνάς (69’ Γιαννιώτας), Καραγιάννης, Αγγελούδης, Κανούλας (60’ Τριανταφυλλάκος)
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Παντέλης): Μιχελής (71’ Κατσούλης), Ατματζίδης, Σταύρου (62’ Κατσικογιάννης), Φραγκής, Ροντρίγκες, Φαρινόλα, Αρβανίτης, Χριστοφιλέας, Καλτσάς, Μουσταφίδης, Ντακόλ (83’ Μαρουκάκης)
ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΕΙ Ο ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
Ο Θρασύβουλος πήρε την ισοπαλία 0-0 στη Βέροια, στον πρώτο αγώνα των ομάδων για την φάση των «32» του κυπέλλου Ελλάδας και όλα είναι ανοιχτά για την πρόκριση αφού το εισιτήριο στους «16» θα κριθεί στην Φυλή στις 20/12.
Η Βέροια ήταν καλύτερη αλλά άστοχη, κυρίως στη φάση του 22’, όταν ο Καλογέρης σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Σταυριανού, ενώ στην καλύτερη ευκαιρία της επανάληψης στο 82’ ο Ολαϊτάν δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σταυριανό.
Βέροια (Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Αμαραντίδης, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Σνάουτσνερ, Καλογέρης, Γεωργέας (46' Καφές), Καλτσάς (46' Ολαϊτάν), Πέρεζ, Ιωάννου, Κόσλεϊ (74' Μπαργκάν)
Θρασύβουλος (Σταθόπουλος): Σταυριανός, Βασιλείου, Σύρος, Αρκουμάνης, Μπακάλης, Σκόνδρας (63' Μπέκα), Ανδρίκος, Γεωργιάδης (80' Παπανίκου), Πλαβούκος (87' Σκαμαντζούρας), Πάνος, Καλαμιώτης
ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Ο Αστέρας Τρίπολης αν και αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο από το 44’ λόγω αποβολής του Καρντάσιο πήρε την ισοπαλία στη Λάρισα κόντρα στην ΑΕΛ και κρατάει την τύχη της πρόκρισης στα χέρια του και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».
Καλύτερος στο πρώτο μέρος ο Αστέρας, όμως δεν εκμεταλλεύτηκε την υπεροχή του παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Από το 44' που ο Καρντάσιο αντίκρισε 2η κίτρινη κάρτα, η εικόνα της αναμέτρησης άλλαξε και η ΑΕΛ πήρε τα ηνία, με τους Τριπολιτσιώτες να αμύνονται και τους βυσσινί να απειλούν με τον Τσιμπάμπα να κάνει πάλι μεγάλο ματς, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει ένα τέρμα, έτσι όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό της Τρίπολης με πλεονέκτημα του γηπεδούχου Αστέρα.
Λάρισα (Ζιώγας): Σέρεμετ, Σκούπρας, Ραπτάκης, Γιώτας, Δημόπουλος (67' λ.τ Καρανίκας), Νεμπεγλέρας, Πόνσε, Ζουρούδης, Δεινόπαπας (75' Χασομέρης), Τσιμπάμπα, Φρανκού (62' Ζεκίνια).
Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Μπαντής, Γιαλούσης, Μπαρτολίνι, Καστέλς, Φορμίκα, Αλβάρεζ, Καρντάσιο, Φραγκουλάκης (65’ Ναβάρο), Αλβάρο (46’ Ράγιος), Ντε Μπλάσις (82’ Έγκον), Καλαντζής.
ΙΣΟΠΑΛΙΑ 1-1 ΜΕ ΚΑΡΑΜΑΝΟ ΚΑΙ ΦΩΝΕΣ
Στο Βόλο ο τοπικός Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 24’ με τέρμα του Γκότοβου, όμως ο Ατρόμητος στο 77’ με σκόρερ τον Καραμάνο ισοφάρισε, σε μία φάση στην οποία οι γηπεδούχοι φωνάζουν πως η μπάλα είχε βγει άουτ πριν τη σέντρα που έφερε το γκολ της ισοφάρισης, ενώ διαμαρτύρονται και για οφσάιντ!
Στο πρώτο ημίχρονο οι Βολιώτες ήταν καλύτεροι και είχαν την κατοχή της μπάλας, με τον Ατρόμητο να δείχνει να παίζει χωρίς όρεξη. Ετσι στο 24’ με το Γκότοβο να παραβιάζει την εστία Περιστεριωτών έγινε το 1-0 για τους γηπεδούχους , που είδαν μόνο τον Πίτου Γκαρσία να έχει ένα επικίνδυνο σουτ στο 31’.
Στην επανάληψη ο Ατρόμητος ήταν πιο κεφάτος και προσπάθησε για την ισοφάριση, κάτι που πέτυχε στο 78’, όταν ο Καραμάνος με σουτ στην κίνηση, σκόραρε και άφησε τους Βολιώτες να διαμαρτύρονται και έφερε την πρόκριση να παιχτεί πια στο Περιστέρι με το πλεονέκτημα δικό του.
Ολυμπιακός Βόλου (Παπαδόπουλος): Γκίτκος, Καρράς, Κατσιαρός, Γόγολος, Γκότοβος, Τσιάτσιος, Μπολάτι (72’ Γουσούλης), Στογιάνοφ, Ανιέτε, Γιενγκά, Κόλεφ (70’ Γαλάνης)
Ατρόμητος (Μπάγεβιτς): Ράντμαν, Νάστος, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης (38’ Λαζαρίδης), Μπέλιτς, Ιγκλέσιας, Μπάλλας (74’ Μπρίτο), Γκαρσία, Καραμάνος, Καλλέργης (46’ Επστάιν)

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου