ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Ν.Ο. Πατρών - Ολυμπιακός 5-13

Ν.Ο. Πατρών - Ολυμπιακός 5-13

Την 6η νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές πέτυχε την Παρασκευή (14/12) ο Ολυμπιακός στην Πάτρα, επικρατώντας το ΝΟ Πατρών με 13-5.
Παρουσία 300 φιλάθλων της ομάδας που μετέτρεψαν το "Αντ. Πέπανος" σε …Παπαστράτειο οι ερυθρόλευκοι του Θοδωρή Βλάχου τους αποζημίωσαν με τον καλύτερο τρόπο, πανηγυρίζοντας όλοι μαζί στο τέλος του αγώνα μία ακόμη επιτυχία.

Στο κολυμβητήριο όπου ανδρώθηκε αθλητικά επέστρεψε στην αγωνιστική δράση ο φουνταριστός του Ολυμπιακού, Χριστόδουλος Κολόμβος, ο οποίος έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο ενόψει του αγώνα που ακολουθεί με τη Γιούγκ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα γκολ των Πειραιωτών σημείωσαν οι Κολόμβος 2, Μάλιαρακ 2, Αργυρόπουλος 2, Τζώρτζης 2,  Δελακάς 1, Φουντούλης 1, Δερβίσης 1, Μουρίκης 1 και Πέττας 1. Στην 15άδα εκτός από τους σκόρερς ήταν και οι Φλώρος, Χουχούλης, Καπότσης, Ποντικέας, Καλογεράκος και Λιαπάκης. Εκτός αποστολής έμεινε τελικά λόγω ενοχλήσεων στον ώμο ο Μανώλης Πρέκας και στη θέση του κλήθηκε ο Γιάννης Τζώρτζης.

Για τον Ν.Ο. Πατρών σκόραραν οι Πέκοβιτς, Δανουρδής, Πολάρος, Κανελλόπουλος και Τοπάκης.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 1-5, 0-2, 2-3.

Η κλήρωση των ομίλων της Α προκριματικής φάσης των πρωταθλημάτων Νέων γυναικών και Νέων ανδρών

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (14/12) στα γραφεία της ΚΟΕ η κλήρωση των Ομίλων της Α προκριματικής φάσης των πρωταθλημάτων Νέων γυναικών και Νέων ανδρών.

Η ομάδα Νέων γυναικών κληρώθηκε στον Β Ομιλο Αττικής μαζί με τους: Πανιώνιο, Εθνικό Πειραιά, Νηρέα Χαλανδρίου και Ιωνικό Νίκαιας.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 3,4 και 5 Ιανουαρίου.

Η ομάδα Νέων ανδρών κληρώθηκε στον Γ Ομιλο Αττικής οι αγώνες του οποίου θα πραγματοποιηθούν στις 11, 12 και 13 Ιανουαρίου.

Οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τους: ΝΟ Χίου, Νηρέα  Γέρακα, Νηρέα Χαλανδρίου, ΓΣ Ηλιούπολη και  Ηλυσιακό.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου