ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Πλέον κοιτάει Πλατεία…

Πλέον κοιτάει Πλατεία…

12/12/2012
Πλέον κοιτάει Πλατεία…
Στο παρελθόν ανήκει για τον Ολυμπιακό ό,τι συνέβη την περασμένη Κυριακή στο Ολυμπιακό Στάδιο. Πλέον οι Πειραιώτες καταστρώνουν τα πλάνα τους για την κυριακάτικη αναμέτρηση στην έδρα του Πανιωνίου. Μετά το ρεπό που πήραν τη Δευτέρα οι παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ επέστρεψαν στις προπονήσεις, με τον Πορτογάλο να βλέπει δύο από τους ποδοσφαιριστές του απουσιάζουν από το σημερινό πρόγραμμα.

Εκτός από τον Δημήτρη Σιόβα που δεν υπολογίζεται, λόγω του προβλήματος που έχει στο δικέφαλο μηριαίο αριστερά και κάνει θεραπεία, ο Βασίλης Τοροσίδης και ο Γιάννης Ζαραδούκας δεν κατάφεραν να προπονηθούν με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο «Τόρο» έκανε αποθεραπεία και δεν ανέβασε ρυθμό στο σημερινό πρόγραμμα, ενώ ο Γιάννης Ζαραδούκας έμεινε επίσης εκτός προπόνησης, λόγω ενός διαστρέμματος το οποίο τον ταλαιπωρεί, στη δεξιά ποδοκνημική. Σήμερα οι Πειραιώτες επιδόθηκαν σε ασκήσεις τεχνικής και τακτικής. Στη συνέχεια, έπαιξαν με την κατοχή της μπάλας και το πρέσινγκ σε «πρώτο πλάνο», ενώ στο τέλος χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ.

Όσοι είχαν αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό συνέχισαν το πρόγραμμά τους στο γυμναστήριο, ενώ οι υπόλοιποι έμειναν στον αγωνιστικό χώρο. Έκαναν ασκήσεις επάνω στα τελειώματα των φάσεων και στη συνέχεια έπαιξαν ξανά δίτερμα, σε μικρότερο χώρο αυτή τη φορά.

Η σημερινη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 16:30.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου