ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Δηλωσεις παικτων (videos)

 Δηλωσεις παικτων(videos)

14/12/2012

Περπέρογλου: "Nα ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας"

Ο Περπέρογλου τόνισε πως σκοπός την ομάδας είναι να ευχαριστήσει τον κόσμο που θα έρθει στο ΣΕΦ παίζοντας ωραίο μπάσκετ. "Θα έχουμε δύσκολη αποστολή στο TOP-16", είπε (video).
Ο Στράτος Περπέρογλου, κατά την διάρκεια της ανοιχτής προπόνησης του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ ενόψει του αγώνα της Παρασκευής (14/12, 21:00) κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο Τζινς, μίλησε για το παιχνίδι. Ο 28χρονος φόργουορντ τόνισε πως σκοπός της ομάδας είναι να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο, ενώ επεσήμανε πως στο TOP-16, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος, σε όποια θέση και αν τερματίσουν οι Πειραιώτες στον όμιλο, είναι σίγουρο πως οι Πρωταθλητές θα έχουν δύσκολη αποστολή.

Ο Στράτος Περπέρογλου, σχολίασε: "Δεν κοιτάμε και δεν μας νοιάζει τι θα γίνει στο παιχνίδι Ζαλγκίρις - Εφές. Ξέρουμε ότι πρέπει να χάσει η Ζαλγκίρις και να κερδίσουμε εμείς ώστε να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στον όμιλο, αλλά εμάς αυτό που μας ενδιαφέρει κυρίως δεν είναι τόσο η πρώτη θέση, όσο το να παξουμε καλό μπάσκετ και να νικήσουμε την Αρμάνι στο ΣΕΦ. Είναι το τελευταί παιχνίδι της πρώτης φάσης μπροστά στον κόσμο μας και θέλουμε να τον ικανοποιήσουμε και να τον ευχαριστήσουμε με το μπάσκετ που θα παίξουμε.Ξέρουμε πως αυτό το παιχνίδι αποτελεί το τελευταίο χαρτί για την Αρμάνι, καθώς έχει λίγες ελπίδες ώστε να προκριθεί. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας δίχως άγχος. Θέλουμε να ευχαριστηθούμε εμείς το παιχνίδι και το ξαναλέω θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που θα έρθει να μας παρακολουθήσει από κοντά.

Εμείς δεν αισθανόμαστε πίεση σε αυτό το ματς. Ο αντίπαλος έχει την πίεση. Εμείς θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη και πρέπει να είμαστε από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό σε εγρήγορση. Πιστεύω πως αυτό που θα πρέπει να κάνουμε εμείς γενικά είναι το να χτίζουμε πάνω στις καλές εμφανίσεις που έχουμε κάνει το τελευταίο διάστημα. Δεν έχουμε το δικαίωμα να δούμε κανένα παιχνίδι χαλαρά και πρέπει να μπαίνουμε σε όλα τα παιχνίδια με την ίδια προσοχή. Αυτό πρέπει να κάνουμε και κόντρα στην Αρμάνι.

Δεν είναι στο μυαλό μας το αν θα αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό ή όχι στο TOP-16. Δεν είναι κάτι που μας απασχολεί, ούτε το σκεφτόμαστε. Ξέρουμε πολύ καλά και έχουμε την γνώση ότι η αποστολή μας στο TOP-16 θα είναι σίγουρα δύσκολη. Όλες οι ομάδες που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε σε αυτή την φάση είναι πολύ καλές. Θα έχουμε μία δύσκολη αποστολή, αυτό το σίγουρο, αλλά πιστεύω πως θα παρουσιαστούμε έτοιμοι".

Δείτε σε βίντεο το τι δήλωσε στο ΣΕΦ ο Περπέρογλου:

RedPlanet.gr - Περπέρογλου ενόψει Αρμάνι από redplanetgr

Πάουελ: "Κάνω ό,τι μου ζητάει ο κόουτς"

Ο Πάουελ τόνισε πως έχει βελτιωθεί σε άμυνα και επίθεση, ενώ επεσήμανε πως σκοπό τους είναι να κάνει στο γήπεδο ό,τι του ζητάει ο προπονητής. "Θέλουμε να νικήσουμε την Αρμάνι", είπε (video).
Ο Αμερικανός φόργουορντ-σέντερ του Ολυμπιακού, Τζος Πάουελ, μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, τονίζοντας πως σκοπός του μέσα στο γήπεδο είναι να κάνει ό,τι του ζητάει ο κόουτς.

Ο Τζος Πάουελ, σχολίασε: "Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, να συνεχίσουμε να παίζουμε καλό μπάσκετ και να παίξουμε για τις δικές μας πιθανότητες, ώστε να βγούμε πρώτοι στον όμιλο. Να κάνουμε ό,τι μας ζητήσει ο κόουτς για να πάρουμε τη νίκη. Όλοι έχουν πίεση, και εμείς και αυτοί. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε να νικάμε, να επεκτείνουμε το σερί μας και να παραμείνουμε σε υψηλό επίπεδο απόδοσης.

Αυτοί (η Αρμάνι Μιλάνο) θα έρθουν μόνο για τη νίκη, καθώς έχουνε ελάχιστες πιθανότητες ώστε να προκριθούν, ενώ εμείς θέλουμε νίκη για να ευχαριστήσουμε το κοινό μας, αλλά και να δούμε αν μπορούμε να βγούμε πρώτοι. Έχω κάνει πρόοδο και στις δύο μεριές του παρκέ και συνεχίζω. Πιστεύω ότι έχω γίνει καλύτερος τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα. Μαθαίων ακόμη, αλλά σιγά-σιγά έχω εξοικειωθεί. Προσπαθώ να κάνω όσα μου ζητάει ο κόουτς και στις δύο μεριές του παρκέ. Αυτός είναι ο σκοπός μου".

RedPlanet.gr - Ο Πάουελ ενόψει Μιλάνο από redplanetgr

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου