ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Σκαριόλο: "Να ελαττώσουμε τα λάθη και να παίξουμε καλή άμυνα"

Σκαριόλο: "Να ελαττώσουμε τα λάθη και να παίξουμε καλή άμυνα"

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την άμυνα που παίζει ο Ολυμπιακός, ενώ επισήμανε τι χρειάζεται η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο για να έχει ελπίδες νίκης μέσα στο ΣΕΦ.
Στην εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα στάθηκε ο Σέρτζιο Σκαριόλο ενόψει της αναμέτρησης της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ (14/12, 21:00).

"Θα αγωνιστούμε στην Αθήνα κόντρα στον Πρωταθλητή Ευρώπης. Μία ομάδα, η οποία τις τελευταίες εβδομάδες έχει φτάσει σε ένα εξαιρετικό επίπεδο συνέπειας και αποτελεσματικότητας και πλέον κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως η άμυνά της συγκαταλέγεται στις δύο με τρεις καλύτερες σε όλη την Ευρωλίγκα.

Για εμάς, προκειμένου να είμαστε ανταγωνιστικοί, θα πρέπει να ελαττώσουμε τα λάθη και να παίξουμε καλή άμυνα, ειδικά στις δύο με τρεις επιθετικές καταστάσεις όπου ο Ολυμπιακός είναι επικίνδυνος, όταν δηλαδή ο Βασίλης Σπανούλης παίζει το πικ εν ρολ", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιταλός προπονητής της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο.

Από την πλευρά του, ο παίκτης της Μιλάνο, Ροκ Στίπτσεβιτς, δήλωσε: "Βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι και είμαι σίγουρος πως στην Αθήνα θα δείξουμε και άλλα σημάδια προόδου, τουλάχιστον σε κάποιες λεπτομέρειες του παιχνιδιού μας.

Προφανώς και ο σεβασμός που έχουμε για τον Ολυμπιακό είναι τεράστιος, ξέρουμε ότι δεν έχει ηττηθεί το τελευταίο δίμηνο, αλλά θέλουμε να δείξουμε σε όλους πως είμαστε μία καλή ομάδα, ικανή να κοντράρει τον κάθε αντίπαλο. Είναι μία σπουδαία ομάδα (Ολυμπιακός), αλλά εμείς θα επιδιώξουμε να παίξουμε καλά και να πάρουμε τη νίκη".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου