ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Στο τραπέζι η μεταγραφική λίστα

Στο τραπέζι η μεταγραφική λίστα

14/12/2012
Στο τραπέζι η μεταγραφική λίστα 
Τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού καταστρώνει ο Χουάνχο Λορένθο σε συνεργασία με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Ο τεχνικός σύμβουλος στο τμήμα σκάουτινγκ των Πειραιωτών φέρεται να έχει προχωρήσει σε κάποιες επαφές και να έχει έτοιμη τη σχετική λίστα, αν και η διοίκηση του συλλόγου κρατάει χαμηλά τον πήχη για τις μεταγραφές και τονίζεται ότι αυτή τη στιγμή προέχει η αποσυμφόρηση του ρόστερ της ομάδας.

Ωστόσο, υπάρχουν δύο παράγοντες που ενδέχεται να παίξουν ρόλο για την ενίσχυση των πρωταθλητών Ελλάδας μέσα στον Ιανουάριο. Πρώτο η απώλεια κάποιου βασικού ποδοσφαιριστή. Δηλαδή, αν πάει ο Αμπντούν στο Κόπα Άφρικα, υπάρχει ο Πίνο και ίσως γίνει κάποια κίνηση για την απόκτηση ενός παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί στο άλλο άκρο της επίθεσης.

Είναι, όμως, πιθανό να δοθούν ευκαιρίες στον Βλαχοδήμο ή να μην παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού ο Φετφατζίδης. Όσον αφορά την περίπτωση του Τζεμπούρ, υπάρχουν λύσεις: πρώτον είναι ο Μήτρογλου και ακολουθεί ο Πάντελιτς. Σε κάθε περίπτωση ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει τον τελευταίο λόγο για την ενίσχυση του Ολυμπιακού. Η άλλη προϋπόθεση έχει να κάνει με την κλήρωση του Europa League.

Αν η κλήρωση «δείχνει» προοπτική διάκρισης, θα αυξηθούν κατακόρυφα και οι πιθανότητες επένδυσης, μίας «δυνατής» και ουσιαστικής μεταγραφής, ίσως και δύο, αφού υπάρχει η ανάγκη να δυναμώσει η ομάδα στη θέση του αμυντικού μέσου.

Απομένουν δύο εβδομάδες για την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου και όλο αυτό το διάστημα έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα που φέρονται να απασχολούν τους «ερυθρόλευκους». Όπως αποκαλύπτει σήμερα η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay, ο Λορένθο επικοινώνησε με άνθρωπο της Μπενφίκα και οι συζητήσεις τους αφορούσαν δύο συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι οι δύο άνδρες κουβέντιασαν για τον Σέρβο Νεμάνια Μάτιτς (αμυντικό χαφ), ο οποίος τη φετινή σεζόν μετράει 9 στο πρωτάθλημα και 5 στο Champions League. Ωστόσο, ο 24χρονονος χαφ δεν «ψήνεται» στην ιδέα να αφήσει τους «αετούς». Το άλλο όνομα που φαίνεται ότι απασχολεί τον Ισπανό είναι εκείνο του Νολίνο, ο οποίος δεν είναι βασικός στον πορτογαλικό σύλλογο και την ίδια ώρα παραμένει μία τσουχτερή περίπτωση.

Το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν δημοσιεύματα στη Ρωσία και τη Σερβία, τα οποία επιμένουν για τον Νίνκοβιτς. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικό μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και ο Λορένθο φέρεται να έχει καταθέσει διερευνητική πρόταση για τον παίκτη της Ντιναμό Κιέβου.

Κάτι ανάλογο έχει συμβεί και για τον Ισπανό Λούκας της Καρπάτι, χωρίς όμως να επανέλθει, πριν μπει στο «παιχνίδι» ο ΠΑΟΚ. Στη Σερβία επιμένουν και για τον αμυντικό του Ερυθρού Αστέρα Μαξίμοβιτς, αλλά θα είναι έκπληξη η απόκτηση στόπερ και στην Πορτογαλία για τον ακραίο Μπαρμπόσα της Μπράγκα.

Στην Κύπρο υποστήριζαν ότι ο Λορένθο είδε τον αμυντικό της ΑΕΛ Ντόσα Ζούνιορ, αλλά από τη διοίκηση δεν το επιβεβαίωναν.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου